21 Mayıs 2012, 11:24:41

Gönderen Konu: ass uzantili ve ya kodlu hardsub yapmak icin program onerileri  (Okunma sayısı 1043 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fat_boy

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +1/-1
    • Profili Görüntüle
arkadaslar benim arastirma yapmaktaki beceriksizligimden mi nedir bilemiyorum

aegisub programinin ass uzantili alt yazilarini harsub yapabilen calişan program onerilerinizi bekliyorum.

mumkunse calisan programin indirme linki

yoksa programin ismi sizlerden rica ediyorum.

işletim sistemi windows ultima x64 bit isletim sitemi

Çevrimdışı fat_boy

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +1/-1
    • Profili Görüntüle
XviD4PSP 5.0 programini kullandim cok hata verip kapaniyor alt yazi kiminde işleniyor kimisinde işlenmeden cikti aliyorum sinirlerimi bozuyor

Çevrimdışı YAGA

• Üye
  • *
  • Rep +3/-11
  • Kafam yok.
    • Profili Görüntüle
    • Itadakimasu FanSub
MeGUI kullanımı ilk başlarda biraz karışık gelebilir ancak ilerde alışırsın ;)
Aşkın aldı benden beni,
Bana seni gerek seni;
Ben yanarım dünü, günü,
Bana seni gerek seni,..

www.itadakimasufansub.com

Çevrimdışı r0b1nh0

• Yeni Üye
  • *
  • Rep +0/-0
    • Profili Görüntüle
senin derdiqinin dermnı bende kardeşim :) şimdi resim felan koyamıcam tek seferde anlatıoyorum ilk olarak virtualdubmod uindiriosun daha sonra aegisub un içinde yani kurulum yaptıqın yerde vsfilter die bi dosya war onu kopyalayıp virtualdubmodun içine atıosun suan pc de yuklu diil prgram uzantısını hatırlamıyorum fakat bu vsfilterin uzantısını virtualdubmodun içindekiler gibi yapıosun adını deiştiriosun yani daha sonra vdm a giriosun hardsub için videoyu surukleyip bırakıosun daha sonra yukarıdaki sekmelerden filtere tıklıyosun add e tıklıosun text e tıklayıp .ass uzantılı altyazını gömuosun vdm indirdiqin yerde nasıl kayıt yapıldıqı resimle anlatılır zaten suan aklımda yok sadece sana cvp verebilmek için uyelik aldım :)

Facebook Comments