Jump to content

Merhabalar


yes23

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar. Ben Uğur. 16 yaşındayım, Mersin'de yaşıyorum.

 

Anime konusunda forumdakiler kadar deneyimli değilim ama o da zamanla olacaktır herhalde. Anime izlemenin dışında şu an Toriko adlı animeyi çevirenlerden biriyim TAÇE'de. Sonbahar döneminde de World Trigger adlı bir animeyi çevireceğim. Sanırım 12 veya 25 bölümlük bir anime olacak. Mangası daha 60. bölümde çünkü.

 

Anime dışında programlamayla ilgileniyorum. Siz de programlamayla, oyun geliştirmeyle ve benzeri konularla ilgileniyorsanız benim de yöneticilerinden biri olduğum siteye gelebilirsiniz (reklam mı bilmediğim için linki koymuyorum, profilimde sitenin adresi yer alıyor).

 

Bir yıl boks yapmışlığım var ama bazı aksilikler yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Boks hikayesi en azından üniversiteye kadar rafa kalkmış durumda. Yine de sporla, sağlıkla ilgili sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz, bayağı araştırma yaparım.

 

Son çıkan oyunların çoğunu oynarım ve bundan zevk alırım. Anime konusunda geri olmamın sebeplerinden biri de bu aslında. Güzel bir oyun çıktıysa oyunu animeye tercih edebilirim. Şu an çok oyunculu bir oyun oynamıyorum ama sonbaharda belki başlayabilirim. O konuda öneriniz varsa yazmaktan çekinmeyin.

 

Model United Nations denilen bir organizasyona iki kere katıldım, bu senenin sonunda dört kere katılmış olacağım. Eğer siz de bu organizasyona katılıyorsanız, birlikte resolution yazarız artık.

 

Kitap okumayı aslında severim ama son zamanlarda tüm kitaplar birbirinin kopyası gibi geliyor. O yüzden şu sıralar pek kitap okuduğum söylenemez. Klasikleri okumaya başlayacağım yakında.

 

MAL sayfam: http://myanimelist.net/profile/yes23

Not: MAL'da arkadaş eklersiniz artık, hiç arkadaşım yok :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Ben Uğur. 16 yaşındayım, Mersin'de yaşıyorum.   Anime konusunda forumdakiler kadar deneyimli değilim ama o da zamanla olacaktır herhalde. Anime izlemenin dışında şu an Toriko adlı

  • Forum Admin

Hoş geldin Uğur :) 16 yaşında olduğuna emin misin :D cv n benimkinden kabarık maşallah :D

Yazma şeklin falan da çok olgun 6 yıl Mersinde yaşamış birisi olarak Mersin Merkezden olduğuna inanmıyorum :D Tarsuslu falansındır herhalde :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.