Jump to content

En Yakışıklı Seiyuular


quincy

Önerilen İletiler

En Yakışıklı Seiyuular da Charapedia’nın Yaptığı Oylamayla Seçildi

 

Hatırlarsanız en güzel, en güzel seiyuular geçtiğmiz günlerde Charapedia’nın yaptığı anketle seçilmişti. E en güzel seiyuular seçilir de en yakışıklıları seçilmez mi? Charapedia’nın yine 10.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği ankette bu sefer de en yakışıklı seiyuular seçildi. Bakalım ilk 10’a girmeyi kimler başarmış?

10 – Yuichi Nakamura

 

(Bleach – Muramasa / Kimi ni Todoke – Ryu Sanada / Durarara! – Kyouhei Kadota / Gekkan Shoujo Nozaki-kun – Umetarou Nozaki / Fairy Tail – Gray Fullbuster)

 

yuichi-nakamura.jpg

 

9 – Hiro Shimono

 

(The World God Only Knows – Keima Katsuragi / Log Horizon – Soujirou Seta / Shingeki no Kyojin – Connie Springer / Kuroko no Basuke – Yuusuke Tanimura)

 

hiro-shimono.jpg

 

8 – Nobunaga Shimazaki

 

(Kuroko no Basuke – Ryou Sakurai / Free! – Haruka Nanase / Date A Live – Shidou Itsuka / Sukitte Ii na yo – Kenji Nakanishi)

 

nobunaga-shimazaki.jpg

 

7 – Shouta Aoi

 

(Shounen Hollywood – Daiki Tomii / Uta no Prince-sama Maji Love 2000% – Ai Mikaze)

 

shouta-aoi.jpg

 

6 – KENN

 

(Hunter X Hunter 2011 – Phinks / Brothers Conflict – Asahina Futou / Ginga e Kickoff!! – Kota Furuya / Ao Haru Ride – Kominato Aya)

 

kenn.jpg

 

5 – Hiroshi Kamiya

 

(Shingeki no Kyojin – Levi / Durarara! – Izaya Orihara / Angel Beats! – Yuzuro Ootonashi / Fate/stay night – Shinji Matou / Noragami – Yato)

 

hiroshi-kamiya.jpg

 

4 – Yuuki Kaji

 

(Shingeki no Kyojin – Eren Yeager / Accel World – Haruyuki Arita / Kuroshitsuji – Finnian / Fairy Tail – Lyon Vastia / Noragami – Yukine)

 

yuuki-kaji.jpg

 

3 – Daisuke Ono

 

(Durarara! – Shizuo Heiwajima / Kuroshitsuji – Sebastian Michaelis / Magi: The Labyrinth of Magic – Sinbad / Bleach – Tsukishima Shukuro)

 

daisuke-ono.jpg

 

2 – Suzuki Tatsuhisa

 

(Free! – Makoto Tachibana / Kuroshitsuji – Viscount Druitt / Nanatsu no Taizai – Ban / Tonari no Kaibutsu-kun – Yoshida Haru / Servant x Service – Yutaka Hasebe)

 

suzuki-tatsuhisa.jpg

 

1 – Mamoru Miyano

 

(Ouran High School host Club – Tamaki Suoh / Skip Beat – Fuwa Shou / Steins;Gate – Rintarou Okabe / Nanatsu no Taiziai – Gilthunder)

 

mamoru-miyano.jpg

 

 

Evet, en yakışıklı seiyuularımız da bu şekilde sıralandı. Açıkçası birincinin Mamoru Miyano olması beni hiç şaşırtmadı. Peki ya bu durum sizi şaşırttı mı?

 

Kaynak; http://www.animefantastica.com

(Shingeki no Kyojin ve Kurohitsuji seiyuuları doldurmuş burayı)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yuichi Nakamura listeye zorla girmiş :D 

Daha yükseklerde olmasını beklerdim...

 

Nedense erkeklerde tüm seiyuuları bildigimi görünce ne kadar bagımlı oldugumu bi kere daha anladım...

 

Mamoru Miyano ile Daisuke Ono her listeye ne olursa olsun rahat girebilecek şahıslar, Yuki Kaji zaten o kadar ödül vesaire kazanmış biri... Yakışıklı olsunlar yada olmasınlar, Japonlar bu üçünü her listeye sokarlar :D 

 

Ben sevdigim seiyuuları göremedim içim acır, Kouki Uchiyama ve Tetsuya Kakihara....

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Valla hepsi birbirinden datlu :D Oyyyy :D Ben de en azından eskilerden çok iyi birkaç tane seiyuu söyleyeyim. Norio Wakamoto, adam tam bir canavar. Dragon Ball Z, Cowboy Bebop, Code Geass. Yani anlayacağınız "Like a boss!" :D Onun haricinde
Toru Furuya var. O da Detective Conan, Gin Tama, One Piece ve Sailor Moon gibi birçok yapımda yer almış. Ve son olarak yeni nesilden Bay Karizma dediğim Tomokazzu Sugita var :D Bence sırf sempatikliğiyle bile bu listeye girmeliydi. Bleach, Black Lagoon, Corpse Princess ve tabii ki Gin Tama'daki Gintoki rolüyle hafızama kazındı. Ama niye listede yoktu ki yaa :( Neyse başka listelere bakcaz artık.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 sene sonra...

Miyano Mamoru tipsiz olmayan tek seiyu adamı görünce anaa sesi gibi yakışıklı çıktı demiştim şaşırarak. :D Sesi kendinden daha yakışıklı tabi ama adam diğer seiyulara göre sempatik ve yakışıklı kalıyor. Listede olanlardan 7 numara Lee Jun Ki'yi andırıyor biraz yakışıklıymış o da Jun ki kadar olmasa da. :D:D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.