Jump to content

Turk Anime TV'yi Ne Zaman Keşfettiniz ?


Misafir MaRMaReX

Önerilen İletiler

Misafir MaRMaReX
Ben Önce'den Görüyordum Ama Şöyle '' ...... 13. Bölüm '' Gibi Yazıyordum Çıkıyordu İzliyordum. Ama Tam Olarak Siteye Bağlanma 4-5 Ay Olmuştur.  ;D
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Benim gibi anime izleyen, anlaşabileceğim, animeler hakkında konuşabileceğim kişiler olsa ne güzel olur diye düşünüp forumlara baktım. Burası hoşuma gitti. Daha 2 gün oldu sanırım. 8)

Yazıp denedim, yan taraftada "Edebiyat Serisi" diyor, çok edebi bir eser canım 

Ben genelde torrentle indirip altyazı ekliyordum sonra uzun sürünce görüntü kalitesi düşük olan site bulup ordan indireyim dedim turkanime.tv benim bu konudaki alternatif sitemdi sonra daha çok anime olduğunu görünce buraya yöneldim :o yaklaşık 9 ay olmuştur(bleache başlangıç bitiriş yaptığım zamanlar)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Bir gün annemle vampir filmlerini bitirip vampir çizgi filmlerini ararken bi baktım annem helsıng  izliyo daha sonra vampıre knıgt izliyor aradan bir kaç gün geçti bende anime izleme isteği geldi, önceleri başka bir siteden izledim 4 ay kadar sonrada başka bir anime araken türkanime tv yi buldum baktım bir sürü anime var  sonuçta 3 yıldır izliyorum.Bir sürü anime izledim manga okudum ki yazmaya kalksam çok uzun olur ayrıntılara dikkat ettiğim ve sadece okuduğum ve izlediğim şeyleri unutmama gibi bir huyum olduğu için anlatmaya yani yazmaya başlarsam tahmin edersiniz  gerçekten çok uzun olur sadece bunu anlatıyorken bile bu kadar uzun bir açıklama olduysa anladınız işte ...türkanimetv bir dönem kapandı sandım çok büyük bir üzüntü içindeydim geri geldiği için çok mutluyum umarım türkiyenin bir numaralı tek sitesi olur tamamen türkçe alt yazı ve türkçe mangaları bu sayede rahatlıkla  buluyorum başarılarınızın devamını dilerim saçmaladığım şeyler konusunda afoluna herşey için teşekkürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.