Jump to content

Sailor Moon Crystal’in Çizimlerinde Blu-ray Farkı


FuneraireS

Önerilen İletiler

Sailor Moon Crystal’in Çizimlerinde Blu-ray Farkı Kendini Gösteriyor Mu?

 

 

 

1990’lı yıllarda shoujo türünü adeta yücelten Sailor Moon serisi bildiğimiz gibi Sailor Moon Crystal adı altında yenilenen görsellerle karşımıza çıktı. Hala devam eden Sailor Moon Crystal serisi, her ne kadar bazı Ay Savaşçısı hayranlarını mutlu etse de, bazı seyircilerin de animasyon olarak oldukça sert eleştirilerine maruz kalmıştı.

 

Sailor Moon Crystal gibi animasyon kalitesi açısından çoğu izleyiciyi tatmin etmeyen serilere (bkz. World Trigger, One Piece) imza atan Toei stüdyosu, Sailor Moon Crystal’in satışa sunulan Blu-ray sürümlerinde çizimlerin ve animasyonların daha kaliteli hale getirildiğine dikkat çekiyor. Sailor Moon Crystal başta sadece internet üzerinden (ONA) yayımlanması kararlaştırılan bir anime serisi olduğundan serinin yüksek bütçeli bir yapım olduğu söylenemez. Peki bu geliştirilen çizim ve animasyonlar ne kadar fark yaratmış? Çoğu anime stüdyosunun, animelerinin Blu-ray sürümlerinde geliştirme yaparak görsel şöleni birkaç kat artırdığını biliyoruz. Ancak Toei’nin ‘düzenlenmiş ve iyileştirilmiş’ Sailor Moon’u nasıl olur diye soruyorsanız aşağıdaki resimlere bir göz atın…

 

http://i.imgur.com/sy5zCC1.jpg/sailor-moon-crystal-bd.jpg

 

 

Alıntı: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Elbette, epey bir düzelme var ama ben Toei'nin yaptığı projeleri hiç beğenmiyorum ve takip etmiyorum. Koskoca ONE PİECE isimli bir seriyi, neredeyse tamamını ingilizce-türkçe karışık manga olarak takip ettim. Bu şekilde de pek bir beğeni kazanacağını zannetmiyorum, tecrübeli göz izlerken anlayabilir ama normal bir izleyici için hala aynı görüntüyü gözler önüne serecektir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sailor moon ilk bölümü epey özenilerek çizilmişti, 2.bölümden sonra çizim hataları, özensizlik göze çarpıyordu. Sailor moon animesinin çıkıcağı neredeyse 1 sene önceden duyurulmasına ve 2 haftada bi bölüm çıkmasına rağmen çizimlerin gitgide kötüleşmesi, resmen biz sizden alabildiğimiz kadar para almanın derdindeyiz demenin türkçesi.Ne diyeyim para kazanıcak olsalarda bu tarz şeyler bana itici geliyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.