Jump to content

Bleach’in Açılış ve Kapanışlarındaki Gruplar


quincy

Önerilen İletiler

Bleach’in Açılış ve Kapanışlarındaki Gruplar ve Canlı Performansları

Karşılaştıran Müzik Ziyafeti

 

bleach-acilislari.jpg

 

Animelerde açılış ve kapanışlara ilgi duyanlardansanız anime serisini izlememiş ya da bırakmış olsanız bile Bleach’in açılış ve kapanışları mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Eğer serinin takipçilerindenseniz de bu açılış ve kapanışlarda birçok detayı fark etmişsinizdir. Örneğin bölümler başlarken genellikle o bölümün temasıyla alakalı çok şık animasyonlarla birlikte bölüm isimleri yazar ve anime serisi sonlanırken yani serinin son açılışında Ichigo bir yerde 10 yılı aşkın bir süre önce başlamış olan ilk bölümden bu yana sırayla pek çok bölümünün üstünden geçerek animedeki son yolculuğuna doğru gitmektedir.

 

bleach-acilislari.jpg

 

Açılış ve kapanışlardaki bu tip pek çok detayı, çizim, efekt ve animasyonları bir kenara bırakırsak elbette en önemli noktaların başında müzikler gelmektedir. Birçoğu serinin mangakası Tite Kubo’nun tercihleriyle seçilmiş, doldurma sezonlarda bile gösterilen özenden taviz verilmemiş (hatta en sevdiğiniz açılış ya da kapanış doldurma sezonlara ait olabilir) Aqua Timez, Sid, High and Mighty Color, Scandal, UVERworld, ViViD, Miwa, Ikimono-gakari, Orange Range, Porno Graffiti, Yui, Asian Kung-Fu Generation, Beat Crusaders ve daha pek çok büyük isimlerin yer aldığı açılış ve kapanışlar anime serisinin unutulmazları arasında yer almaktadır. Aşağıda bulunan videoda Bleach’in açılış ve kapanışları hatta daha fazlası bu grupların canlı performanslarıyla bir araya getirilmiş ve ortaya çok keyifli bir çalışma çıkmış. Eğer beğenmedikleriniz varsa çok az ileri atlayın ama 2 saatin üzerindeki bu müzik ziyafetinden mahrum kalmayın.

 

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=8vFsyYqBQkg&x-yt-cl=84503534

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk animeyi izlerken açılış müziğini izliyorum...Diğer bölüme geçerken o kısımları nedense es geçiyorum...Helede böyle uzun serilerde...Diğer bölümde ne olacak merakı sebep tabi ki...Güzel bir ayrıntı paylaşmışsın bu arada...Artık izlerim bundan sonra..

(Eğer beğenmedikleriniz varsa çok az ileri atlayın ama 2 saatin üzerindeki bu müzik ziyafetinden mahrum kalmayın.) :P 

 Çok teşekkürler ablam.. :P 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.