Jump to content

Visual Kei Grubu ViViD Dağılıyor


Lucifèr

Önerilen İletiler

Bleach, Gundam Age ve Magi Açılışlarında Gördüğümüz Visual Kei Grubu ViViD Dağılıyor

 

ViViD.jpg

2009 yılında grup aktivitelerine başlayan 5 kişilik visual kei grubu ViViD, biz anime severlere “Blue (Bleach’in 14. açılışı – grubun 6. single’ı)”, “Hikari (Magi – The Kingdom of Magic’in 2. açılışı – grubun 11. single’ı )” ve “Real (Mobile Suit Gundam Age’in 3. açılışı – grubun 9. single’ı)” gibi efsane açılışları bırakarak, 29 Nisan’da Pacifico Yokohama Ulusal Kongre Salonu’nda gerçekleşecek son konserlerinden sonra dağılacaklarını resmi sitelerinden duyurdular. Grup üyeleri ve grubun bağlı olduğu ajans PS Company, bu durumdan ötürü hayranlarından özür dilerken; 6 yıl boyunca kendilerine verdikleri destek için hayranlarına teşekkür etmeyi unutmadı. ViViD’in gerçekleşecek son turnesi “The Beginning of The End” 22 Şubat’ta başlayacak ve yukarıda da bahsettiğim üzere 29 Nisan’da gerçekleşecek konserle son bulacak.

2009 yılında kurulan grup; vokalde Shin, gitarda Reno, ritim gitarda Ryouga, bass gitarda lv ve davulda Ko-Ki olmak üzere 5 kişiden oluşmakta. 2009 yılında çıkardıkları ilk mini albümleri The Vivid Color’dan sonra Infinity (2012) ve The Pendulum (2014) adında iki albüm daha çıkarmışlardır. Bugüne kadar çıkardıkları 12 single’ın sonuncusu “Thank you for all/From the beginning” 28 Ocak 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

ViViD’e ait “Blue” isimli açılış dahil Bleach açılış ve kapanışlarında performans sergileyen tüm grupların canlı performanslarına buradan ulaşabilirsiniz...

 

Alıntı:http://www.animefantastica.com/visual-kei-grubu-vivid-dagiliyor 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.