Jump to content

Önerilen İletiler

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam lütfen taşırsanız sevinirim forumda yeniyimde. Manga hayranı bir insanım yaşım 21 en çok izlenen animelerin ilk sayfasındakilerin hepsini izledim veya güncelim. Gantzın arkaya düşüp dedektif conan ın gelmesiyle onuda izlemekteyim. Ayrıca bunların dışında dragon ball ın ilk serisini izledim ancak z serisinde belli yerden sonra powerı ayarlayamadıklarını düşünüp bıraktım.  15 yaşında kurgulamaya başladığım bir hikayem vardı. İlerde hep bunun kitabını yazacağımı düşünürdüm. Bu gerçekten bir hayal gibiydi benim için ve galiba hayal gibide kalıcak. Son zamanlarda bunu neden manga şeklinde düşünmim dedim kendime. Bu benim kitap + filmleri hayalime biraz ihanet gibiydi ama en azından fanstastik olayların çok olduğu hikayemde bunların yansıtılması daha basit olucaktı. Çizmim galiba gerçekten kötü biraz çizim tekniklerini araştırdım kendimi geliştirmem epey süre alıcak. Ancak şuda varki çizim konusunda iyi olan anlaşabileceğim bir arkadaşım varsa kesinlikle onla konuşmak isterim. Hikayem yazılı metin şeklinde değil ama yıllar içerisinde kurguladığım kısımlar oldu. Örneğin bazı olayların en ince ayrıntısını düşünmüşken hala ana karakterlerimin yapısında eksikliklerim var. Kendimi çizimde geliştirmeye çalışıcam ancak yinede çizimine güvenen hikayemi dinleyip bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar olursa öm atarlarsa sevinirim. Arkadaşlar hayal gibi geliyor bu tür şeyler biliyorum farkındayım ama yinede ülkemize manga kültürünü getirmemiz gerekmektedir. Ben mükemmel hikayem var diyemem siz belki beğenmezsiniz ama bunu araştırmak istiyorum

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hikaye konusunda kendini geliştirmek istersen FF bölümümüz var.Orada kenarda köşede unutulan yada değeri bilinmeyen cevher çok var.Kendine yazım olarak o bölümden ilhamda alabilirsin yardımda.Kendi hikayenide orada paylaşırsan hem tarzın belirlenmiş olur hemde düşünen arkadaşlar için örnek teşkil etmiş olur.

Onun dışında Forumumuzda birde Fan Art kısmı var.Gene çizim yeteneğini geliştirmek ve tarzına uygun birileri ile çalışman için bu kısımlara göz atabilirsin.

Fakat şunu söyliyim Forumda bu tarz manga yapalım tarzında çok konu ve düşünce paylaşılmasına rağmen elde malesef sıfır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.