Jump to content

Ne Kadar Zekisin?


AdminSlayer

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bahse girerim birçoğunuz daha önce zeka testi yapmamıştır. Ben bu forumun kitlesine bakarak genel ortalamanın üzerinde olduğunuzu düşünüyorum. Test sonuçlarını paylaşıp paylaşmamak konusunda özgürsünü

Okulda yontuyorlar resmen :( Ben de bayağı erken yürüyüp konuşmuşum. 3 yaşındayken gazete falan okuyordum :D doktor doktor gezdirdiler sonra AS:dAD   Yani bunun anlamı çalıştığın taktirde bir çok a

Beyin tomografisi yapın gidin, test uzun diye uğraşmaya değmez gördüm. 2 dakalık testler vardı eskiden bir dahi derdi bir 90 falan çıkardı 1 hafta içerisinde bir aptal bir dahi oluyordum çok zevkliydi

Beyin tomografisi yapın gidin, test uzun diye uğraşmaya değmez gördüm. 2 dakalık testler vardı eskiden bir dahi derdi bir 90 falan çıkardı 1 hafta içerisinde bir aptal bir dahi oluyordum çok zevkliydi. Şimdi 10 dakika üzeri sürmesi olası bir teste internet üzerinden vakit ayırana diyeceklerim şunlar;

Eğlenme amaçlı testin gerçekliğine inamayan tek amacı ti ve arkadaş ortamında eğlenmek için  teste vakit ayıran.

Özgüven eksikliği olup teste yüksek çıkarmak için elinden geleni ardına koymayan

Yüksek çıktı ama ne yapıcağım bilmiyorum ya(yüksek not alıp baby rage atan inek çocuk)

 

Uzatmayayım insanlara yorum yapmayı. Spidermandan bir söz söyleyeyim;

 

Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir. 140tan fazla olanları doğruca teorik fizik,sicim,mühendislik(uzay mümkünse) gibi alanlara yönelsinler. !30 fazlası tıpı ve hukuğu denesinler. Benim gibi(testi yapmasamda normal zeka diyelim veya aptal) insanlığa karşı zekasal bir sorumluluğu olmamasından vicdan rahatlıyla istediğini yapsınlar.

 

 

Herhalde benim gibi dahiliğin ve dahi çırağı(çok yüksek zeka) olmanın yorucu ve insanı değer olarak hiç bir işe yaramadığını. Bugün dahi olarak anılan insanların bir kısmının zekadan dolayı dahi sayılmadığını(Davinci picasso denilen günün 24 saatini çizen aptalardan kastım) Günümüzde 200+ ıq olmasına rağmen onların adı bile bilinmezken einstein gibi sadece dahi olan birinin en zeki insanlardan biri olarak görülmesi.

 

Ve gerçek dahilerin küçüklükten itibaren fark edilip türkiyede dahil omak üzere ayrı okularda okurulduğunu biliyor muydunuz?

 

Beyin tomogrofisi iyi lan çekin mutlaka doktora birde ıq tesinde dahi çıkıyordum falan deyin güzel bir muhabet çevirirsiniz doktorla. Normalikten selamlar  :head2:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben 120 Ve üzeri sonuç diyenlere inanmıyorum kanıtlamak isteyenler Ekran Görüntüsü alsınlar bizimle paylaşsınlar

Benim kafam dalgınken Çıkartığım sonuç  -_-

 

La5ZLG.png

 

8gRPpa.png

 

ngkrVB.png

Kanıtlamak gibi bir niyetim yoktu ancak iletini görünce testi tekrar yaptım. Ayrıca sanma ki 120 çok yüksek yada çok az rastlanır değil. Toplumun (benim internetten öğrendiğim kadarıyla :whistling: ) yüzde iki kadarı 130'dan yüksek bir IQ'ya sahip. Ancak 140 dersen o zaman -bence- haklı sayılırsın.  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.