Jump to content

Anime veya Manga serisini çok kötü anlat!


Mileydi

Önerilen İletiler

bir tane anime var,savaşlı heyecanlı bişey,bi tane de kız var.ne zaman aklına gelse başında sonunda nerede olursa olsun aynı şarkıyı söylüyor ve uyuz ediyor hayır çok pis heyecanlı kapatamıyorsun da.

İpucu isteyenler:

Spoiler

Saita no no hana yo ...

yok buldum diyenler:

Spoiler

GUILTY.CROWN.full.1067268.jpg

Düzenlenme: jans09 tarafından
Resimler spoiler içineeee :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Başlıktan anlaşıldığı üzere herhangi bir anime veya manga serisini olabildiğince kötü anlatacağız. Bunu yaparken tabi ki bahsettiğimiz serinin hangisinin olduğu anlaşılması için görselini ekleyeceğiz.

Bi hoca var bildiğin hentaiden fırlama

Bir tane keko var yeni doğmuş bebeklerden bile çok ağlıyo bi psikopat kız da bu çocuğu susturmak için gerekirse adam öldürüyo

Posted Images

Steins;Gate spoiler

Çocukça bir zamanda yolculuk hevesi ile başını bin bir derde sokup, sonra düzelteceğim derken, zamanına da yolcusuna da deyip tövbe eden. Bu seferde bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diye çok zorda olsa işleri düzeltip destansı bir hikaye yaşayan ama yaşadığı kişilerin bu olaylardan hiç haberi olmadıkları bir yaşam süren, koca yürekli adamın animesidir;

steinsgate-logo.png?w=720

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Bir anime var konusu normal lakin stüdyosu şizofrenler tarafından ele geçirilmiş.İzliyince tırsıyorsun...Bilinç altına gizli mesajlar veriyor.Bir ana karakteri var...Lolici.Bir de saçında bir tutam var...Sanarsın illuminati.Bir de sezonların ismi garip.Hangisinden başlasan bilmiyorsun...Sezon arası harem-komedi türü bişiler izlemeyi şart kılıyosun.Üst üste izleyince kafa yapıyor.Lakin yine de izliyorsun...He bir de cinsel espirileri var.Hiç komik diyil ._.

Spoiler

anime-monogatari-series-araragi-tsukihi-

 

Düzenlenme: Esora tarafından
Resimler spoiler içineeee :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir aniem var yozlaşmaya karşı çıkan bir suikastçi grubu var, bizim oğlan da bu gruba katılıyo.Başkentteki yönetime karşı savaşıyorlar, sonra bu ekiptekiler birer birer ölüyorlar tabi izlerken benim sinir iyice tavan yapıyor bu arada.Kala kala ekibin başı ile ana karakter sağ kalıyor bari onlarda ölseydi.Animenin özeti Arka Sokaklar'daki gibi:

'Bu meslekte yaşamak da ölmek de bir ekip işidr , yaşamak da ölmek de'  desem de inanmayın ekibin başı ile ana karakter sağ kaldı, alayı üç kağıtçı bunların işte?

Spoiler

EJqN0q.jpg

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bi tane LoL'cü veled var diğer zinilyon oyuncuyla online giriyo, sonra oyunda kalıyolar diyolar ki bu işte bi iş var. Başlıyolar savaşmaya sonra anlıyolar ki herkese aynı anda bin yılın ping i girmiş

Spoiler

images?q=tbn:ANd9GcQG0MHjZH15_QI3Yoo2N6i

Düzenlenme: jans09 tarafından
Resimler spoiler içineeee :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

"Köyden indim şehire" kafasıyla biraz cahilce, bayağı fakir bir köylü genç köyünü kurtarmak (para kazanmak) amacıyla şehre geliyor. Kısa sürede şehirde aldatılıp parası çalınıyor. Şehirde ki yozlaşmış hali görünce kızıyor, derken parasını çalan örgüt üyesi kadınla cahilce anlaşıyor. O kadının yer aldığı suç örgütüne katılıyor ve örgütte yer alan herkesin sevdiği bir eleman haline geliyor. Herkesi koruyacağına dair söz verip ölmeyeceği sözü de veriyor ama seri sonuna kadar kendi dahil neredeyse herkes teker teker ölüyor. (Kötü anlatamadım pek ama idare eder)

Spoiler

akame-ga-kill.png

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 hafta sonra...

Bizim bir ergen var aklı fikri oynaşta, sonra bununla arkadaşına bir tren çarpıyo ve bunlarla bazı insanlar siyah bir topun askerleri oluyorlar uzaylı öldürüyolar.Derken bizim ergen nihayet milli oluyor ama animenin sonunda tüm arkadaşlarını kaybediyor izlerken bayağı bir saydırdım karakterlere....

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.