Jump to content

Gangsta. [2015 Yaz Sezonu En Çok Beklenen Serisi] Düşünce ve Bölüm Tartışma Alanı


Amygirl

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

2 Temmuzda çevirileri yavaş yavaş ortaya çıkan yılın en baba seinenlerinden birisi olacak olan animemiz için bir bölüm tartışma ve düşünce belirtme mekanı açalım :)

İlk bölüm aynı şekilde giderse çok hoş olacakmış gibi geliyor.. Çizimleri bana Michiko to Hatchini andırdı.. Araştırmaya da üşeniyorum acaba aynı şirket mi yapıyor?

Bir merak ettiğim soru ise kaç bölümden oluşacak? Belli mi?


Başlık çok uzun olunca ekleyemedim dikkat SPOİLER İÇERİR!!!!!!

 

 

 

 

mX5wxUH.jpg

Düzenlenme: Estrella tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

İlk bölüm izlenimi  :rolleyes:   Açılış müziğine bayıldım uzun zamandır bu kadar güzel bir op dinlememiştim kapanış müziği biraz durağan olsa da güzeldi, bir çok arkadaş bazı serilere benzetmiş ama be

Görünüşe göre Nicolas özellikle o son sahnesiyle kalplere taht kurmuş, valla ne diyeyim, benim de kurdu. İnsan en azından bir kıpırdanır heyecandan oturduğu yerde. OP gerçekten çok güzel olmuş. ED ban

2 Temmuzda çevirileri yavaş yavaş ortaya çıkan yılın en baba seinenlerinden birisi olacak olan animemiz için bir bölüm tartışma ve düşünce belirtme mekanı açalım :) İlk bölüm aynı şekilde giderse çok

  • Forum Admin

Seriyi henüz izlemedim (net sorunu :angry: ) ama sabırsızlıkla beklediğim bir yapımdı, stüdyoları aynı Manglobe gözünden kaçmamış  ;) Aylık olarak çıkan bir manga olduğundan bölüm sayısı hakkında belli bir bilgi yok, henüz, yada ben rastlamadım tahminen 24 bölüm olabilir diye düşünüyorum, mangası gerçekten iyi gidiyor hikaye, kurgu ve karakter bakımından yaş kitlesi biraz daha büyük izleyicilere yönelik olan serinin ne kadar tutacağı biraz tartışılır sonuçta Japonların beğeni algıları ile benimkiler bayağı bir farklı :ph34r: Buna rağmen izleyiciyi yakalayacağını umuyorum, mangası kendini okutturan, içine çeken bir havaya sahip animesi için yüksek beklentilerim var  B)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

1.69 boyu ile asdfgfsad Worick de 1.82  :P yaaa Nicolas ın engeli ve boyu ile ilgili manga da çok güzel sahneler var ayy söylemeyim resmen ben al sana kapak diye bağırdığım tabi aslında onu söylemedim daha argo bir kelime kullandım buraya yazmayım  :ph34r: Lanet pc, lanet net :angry: çok pis izlemek istiyorum o sahneyi ilk bölüme eklediler mi eklemedilier mi bilmiyorum  :unsure: daha oraya gelmemiştir diye düşünüyorum  :mellow:

çok hoşuma gitti benim :D Spoiler vermek için yanıp tutuşan insan modundayım şu an  :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangası inanılmaz derecede iyi gidiyor. Bullet&Carnage gibi karakter coollukları tavan yapmış olan seri kendisi  :D Animesine henüz bakmadım ancak İngilizce çevirisi bile yeni yeni dün gece düşmeye başlamışken Türkçe çeviriyi çok erken gçrdük,görmüştük.İlk çeviri Japoncadan çevrilmiş olsa gerek ne kadar sağlıklı olduğu düşündürdü açıkçası. Genel olarak animeyi izlemeyeceğim ama bazı sahneleri izlememek olmaz elbette.Özelikle Nicolas'ın sesini merak ediyorum bunca bölüm 3-5 cümlesi var zaten :lol: İşin ucunda da Manglobe olması kalite konusunda insanı rahatlatacaktır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aylardır aç bir vaziyette bekliyordum çıkmasını bir yandan da dua ediyordum batırmazlar umarım diye. Ve batırmamışlar!  :lol: Ciddi anlamda efsane bölümdü, bir kere bölümü izlemeden önce zenci bayana karşı ön yargılıydım biraz ama o da hoş bir karakter çıktı. Zaten bütün bölüm boyunca hop oturup hop kalktım ama Nicolas'ın konuştuğu sahnede ciddi anlamda zıpladım sandalyeden :D Worick deseniz tam istediğim kafada bir karaktermiş :D Umarım böyle güzelce ilerlemeye devam eder.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangası çok hoşuma gidiyordu animesi de iyiymiş ilk bölüme göre sıkmadan geçti. aylık seri olduğundan bölüm az olacak gibi geliyordu,az önce baktım şuanki planlara göre 12 Bölüm olacakmış.Tutarsa ve manganın bölüm sayısı yeterse uzatılır büyük ihtimalle.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hiç beklemediğim bir seriydi Ama Black Lagoon tadında olacak denilince bir bakasım geldi seriye ilk bölümden kendine aşık etti seri hele Nicolas Reiz ilk başta sağır olması ve konuşmaması bir eksi gibi gelmişti bana ama abi o ses ne ya Hayran oldum adamı daha cool yapmış o sesi ve öyle arada sırada konuşması Black Lagoon animeye başlama serimdir hiç de unutmadığım bir seridir Gangsta da eminim onun kadar iyi olacaktır ama şu karı pek hoşuma gitmedi esmer tenli olması :D ama alışırız her halde zamanla

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.