Jump to content

ERTELENDİ!(16.08.2015)Sensee Cosplay Yaz Ortası 2015:SU (Cosplay Etkinliği !)


Dj-Morphosis

Önerilen İletiler

11542033_1098767383484893_74133287164911

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MERHABALAR 

 

Sensee Cosplay Yaz Ortası 2015:Su
Konulu Cosplay Etkinliğine Herkese Davetli !


Merhaba karakter ve orijinal kostüm tasarımcıları, fotoğrafçılar, video yönetmenleri, takı tasarımcıları, zombikler, gotikler, vücutçular, parkurcular, oyuncular, seslendirmeciler, sosyal medyacılar, müzisyenler, frp ciler, LARP severler, hikayeciler, çizerler, boş gezenler, canı sıkılanlar !

Kötü alışkanlıklarınızı bir kenara atın, Sensee'nin Yaz Ortası etkinliğinin yeni temasına hazırlanırken kafanızdakileri boşaltıp, eğlenceli bir pazar gününü bekleyin! Bu seferki temamız SU!

NOT: Yağmurlar bitti, sokaktaki hayvanlara bir kap su bırakmayı ihmal etmeyelim sıcak yaz günlerinde!!!

Yıldan yıla ısınan ve kirlenen dünyamızda fazlasında/azında üzerimizdeki etkisi hissedilen mucizevi hayat kaynağımız SU ! İsrafının ne kadar kötü bir şey olduğuna ve insan denen yaratığın en derin hayal dünyalarında sudan yola çıkılıp yaratılagelmiş ne muhteşem yaratı tanrılar, tanrıçalar, yaratıklar, diyarlar olduğunun farkına vardırmak esas amaçtır! Su ile ilgili aklınıza ilk çağrışan tiplemeyi çalışabilir, canlandırabilir, çizebilir, şarkı oluşturabilir veya yazıya dökebilirsiniz. Bütün bunları etkinlik duvarında paylaşabilir ve etkinlik günü getirip katılımcılarla paylaşabilirsiniz. İyi/Kötü her türlü eleştiri hazinedir. Paylaşmaktır esas sanatı sanat yapan !

Kurallar denen şey ne alakasız kalır benim etkinliklerimde :D Ama yazalım bir şeyler:
1. Bilen bilir elimden geldiğince özgür fakat saygılı bir ortam kurmaya çalışırım etkinliklerimde; fakat ben ve sanal kardeşlerim aşırılığa mahal vermeyiz, anında cezalandırırız.
2. Benim etkinliklerime her yaştan her çevreden insan gelir, ailenizi kardeşlerinizi kapın gelin; nineyi dedeyi köpeği getirin !
3. Etkinlikte gruplaşmaya izin vermeyiz. Ama fazla kaynaşanı hatunlarım bana derhal gelir söylerler, çekeriz taburesini altından!
4. LOL foto çekim günü etkinliğimizde pilot uygulamasını yaptığımız ve gayet başarılı sonuçlar aldığımız fotoğrafçılar ve modellerin gün içinde çalışma sağladıkları ve sonrasında arşiv paylaşacakları kişi ile iletişimde kalma amacıyla minik iletişim bilgileri içeren dövizlerini sunabilirler. Gerçekten faydalı o hengamede!
5. Çevreyi temiz tutun laen! 10 yıldır her açık hava etkinlik sonrası çöp topluyorum; yetti gayri !
6. (Buhar ve Buz yasaktır; Su'yu sıvı halinde tasvir ettiğiniz ürününüze yansıtacaksınız!) KOSTÜM FİKİRLERİ: Su temasındaki anime/çizgifilm karakterleri, çizgiroman ve film karakterleri, su perileri, deniz kızları/adamları, deniz altı yaratıkları (balıklar-mercanlar bu temalardaki orijinal kostümler) vs vs vs Sınırsız seçenek! (su'dan gücünü alması, su dünyasında yaşaması, suya dönüşmesi, suyu kontrol etmesi, suda görüntüler yaratması gibi gibi her türlü yetenek !

 

 

 

 

Bu etkinlikte neler yapabilirsiniz:

1. Yakındaysanız oyununuzu ekibinizi kapıp alanda seyyar veya oturup FRP oynayabilir; gelip çizimlerinizi sunabilir veya orada çizebilir; bir tasarımınız varsa alanda taşıyarak insanlarla paylaşabilir; mavilere bürünerek workout veya parkour ekibinizi kapıp alanda hobinizle eğlenebilir; takı tasarımcısı iseniz takılarınızı piknik masalarına serebilir-satabilir; gotikseniz dekore tipinizi alanın gölgeli bir köşesinde bizlerle paylaşabilir; oyuncu iseniz ekibinizi ve mini oyun makinalarınızı kapıp alanda çimenlere yata yata oyun oynayabilir; köpeğinizi, küçük kardeşlerinizi ve ailenizi herkesle tanıştırabilir ve arkadaşlarınızı kapıp alanda sivil su savaşı, mini standlar ile tasarımcılarla sohbet ederek eğlenebilirken, ne tarz bir sayfanız ya da çalışmanız olursa olsun onunla ilgili kart-broşür-hediye vs dağıtabilir röportajlar videolar çekebilirsiniz.
2. Uzaktaysanız: Yukarıda saydığım her şeyi bulunduğunuz yerde yapabilir ve duvarda paylaşabilirsiniz veya daha önce yaptığınız bir çalışmanızı da linkleyebilirsiniz.
İYİ EĞLENCELER !

 

 

 

Evettt...
GFA etkinliğinden sonra Sensee Cosplay'in her yaz düzenlemiş olduğu yaz ortası buluşması etkinliği sizlerle.
Bu yazda bayaa etkinlik var ama :D 

Bundan sonrada ToruCon olcak hadi hayırlısı :)
< :)> Gitmek isten arkadaşlar için etkinlik adresini paylaşıyorum.

Adres:

Yıldız Parkı
Yıldız Mh., Yıldız Parkı! 34349 Beşiktaş/İstanbul

 

İster cosplay yapıp gelin, ister hiç bir şey yapmadan bir şişe su ile gelin tabi sokak hayvanlarına vermek için  :cheer2-onion-head-emoticon: 

 

Etkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/691778784261331/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ayyy sonunda Istanbul'da etkinliiik! >U< -Gelemeyecegimi soylemiyorum evet- Gidecek olanlara iyi eglenceler, bol fotograf cekin ehi ehi biz de burdan nasiplenelim. :D :D

:D açıkcası harika etkinlik olucak bundan sonrada ağustos sonuna torucon etkinliği var.

 

Sizlerde gelseydiniz fena olmazdı.  ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.