Jump to content

Bir Animeyi Gerçekten Seven Biri Doldurma (Filler) Bölüm Atlar mı?


Adige

Önerilen İletiler

Arkadaşlar size başka kişilerle didiştiğim bir konuyu açmaya karar verdim bakalım sizler neler düşünüyorsunuz yoksa böyle düşünen bir tek ben miyim diye :D

 

Bir animenin gerçekten büyük bir hayranıyım diyebilmesi için bir insanın doldurma bölümü olsun, özel bölümleri olsun, filmleri olsun bunları da izlemesi gerekir mi? Bunları izlemeden insanlara hangi filmleri izlemem gerek diye soranlar ve ya şu doldurma arc çok sıkıcıymış izlemeden geçeceğim diyen biri gerçek bir hayran olabilir mi?

 

Konuya açıklık getirmek için kendi üstümden örnek vereyim. Çok büyük bir One Piece hayranıyım bu animeyi çok sevdiğim için doldurma bölümü olsun özel bölümü olsun filmleri olsun hepsini sıkılmadan izledim. Ama sonra Movie Z ve Strong World dışında One Piece'in hiçbir filmini izlememiş adam geliyor ve ben One Piece'i senden daha çok seviyorum diyor :D Böyle bir şey deme hakkı var mı?

 

Benim düşüncemi anlamışsınızdır artık :D Bir anime hakkında çıkan her tür bölümü izlemeyen insan o animenin çok büyük bir hayranıyım demesin bana. Çünkü o anime karşısında saatlerini geçirmiş her tür bölümünü izlemiş gerçek hayranlara hakaret oluyor :D

 

Sorum umarım anlaşılmıştır. Belki düşüncemi değiştirecek biri çıkar :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

naruto izliyorsan öyle bi atlarsın ki :D

Vay arkadaş ben senden daha çok seviyorum nasıl çocukça bir yaklaşımdır? Neyse başlıyorum: Bi kere kendimden örnek veriyim, şu ana kadar izlediğim yüzden fazla animede hâlâ en favori animemle en nefre

Kesinlikle katılıyorum narutonun doldurma bölümleri ölüm ya

naruto izliyorsan öyle bi atlarsın ki :D

Evet çok duydum ününü ama şu anki kafamla Naruto'yu gerçekten seversem hepsi severek izlenir diye düşünüyorum :D Ama izlemeden de kesin bir şey söylemem yanlış olur :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vay arkadaş ben senden daha çok seviyorum nasıl çocukça bir yaklaşımdır? Neyse başlıyorum:

Bi kere kendimden örnek veriyim, şu ana kadar izlediğim yüzden fazla animede hâlâ en favori animemle en nefret ettiğim ana karakter aynı animedeler. Hemde misal biriyle laf dalaşı yapmak istersem 'sen fillerları izlemedin ezik' demek çooook çocukça kaçar. Onun yerine oturur sesimi kesmem için yalvartana kadar överim o animeyi.

Yav bırak doldurma bölümleri, hayranı olduğum mangalar 25 sayfa ve ayda bir çıkıyor. Al bi de burdan yak.

Onun haricinde, neden bir animeye hayranlik duyarsin? Onu izlerken zevk aldığın için değil mi... E peki doldurma bölümlerden zevk almiyorsan ama ana hikayeye bayiliyorsan bu seni hayran yapmaya yetmez mi? Yeter.

E peki sadece doldurma bölümlerden olusan animelere ne demeli? Bakiniz: Nisekoi affedersiniz eşek kadar hayran kitlesi ve vıcık vıcık sevgi kokan fanboyları var. Ama ortada hikaye yok?! Yinede ben hayranim bu animeye dedikleri surece oyledirler.

Tabi dediklerim 3 buyukler haricindeki animeler için geçerli.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Aslında duruma göre değişebilir. Ben sanırım izlerim filler bölümleri de, izliyorum da ama mesela bazen uzun süre o animeyi izlemeyince bir daha dönüp bakasım gelmiyor. SnK ilk izlediğimde animenin doruk noktası olduğunu düşündüğüm bir animeydi, ilk izlediğimde 2 kez bitirmiştim üst üste ama araya zaman girdi (2 yıl kadar) ovalar çıktı dönüp bakmadım bile, dün gece saat 4 gibi falan izledim mesela. Akame Ga Kill ve Bleach hala filler bile çıksa anında izlerim sanırım. Bilmiyorum konuyu saptırmış bile olabilirim yorgunum biraz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.