Jump to content

Game of War: Fire Age Telefon Oyununun Kısa Mangası Çıkıyor


WLs

Önerilen İletiler

Manga, Yakuman’ın Manga Dokuha! uygulamasında Pazartesi günü yayınlandı. Yakuman, Machine Zone’un Game of War: Fire Age telefon oyununun kısa manga uyarlamasını Manga Dokuha! uygulamasında Pazartesi günü yayınladı. Manga üç bölümden oluşuyor ve yeni başlayacak oyunculara oyunu tanıtıyor. Manga son sayfasında oyuna yönlendirilen bir link içeriyor. Kanou Akira kısa manganın çizimlerini yapıyor.

 

gameofwar01.jpg?zoom=1.5&resize=618%2C27

 

Machine Zone’un Game of War: Fire Age strateji oyunu oyuncuları kaynak toplamakla ve diğer oyunculara saldırmak için ordu inşa etmekle görevlendiriyor. Oyun, oyuncuların ordularını güçlendirmek için başka oyuncular ile ittifak kurulması gerektiğinin üzerinde duruyor. Oyun oynaması bedava olarak marketlerde yer almakta fakat oyun içindeki görevlerin süresini hemen bitirmek için ödeme gerekiyor.

 

 

Oyun, otomatik çevirilmiş olarak bulunmakta fakat oyuncular çevirileri düzeltebilir ve değiştirebilir. Bu eylem oyunculara oyun içerisinde ödüller veriyor. Bu sistem sayesinde oyun 32 dil desteği ile oynanabilmekte.
 
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.