Jump to content

AniFilm (Siz de Katılın) 37 film oldu...


jans09

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anime izliyor olmamız hepimizin ortak noktası. En çok izlediğimiz anime türü açık ara farkla TV serileri, işte bu TV serileninin devam-son-fill niteliğinde bir çok filmi var ve bu filmler karakterleri

Aslında buraya tek bölümlük seriler de eklenebilir eğer amaç dizi şeklinde anime takip edemeyeceklere yardımcı olabilmekse :D    Hımm izlediğim filmleri eklemişsin zaten :) Bir kaç ek tavsiyem var ama

Piano no Mori Türk Anime TV Summer Wars Türk Anime TV Giniro no Kami no Agito Türk Anime TV Byousoku 5 Cm Türk Anime TV Paprika Türk Anime TV Perfect Blue Türk Anime TV Tokyo Godfahe

Sen bir çocuğunuzn Miyazaki mi ne dediğii duyuyoruz dediğinde canım acıdı çünkü ben demedim ... Mağarın en derinlerinde yaşıyorsun dedin gibi oldu bana  :head1:

Ben de film tanıtımı geldi diye sevinmiştim, bir hevesle açtım hevesimi kursağımda bıraktın... :( Ödeşmiş olduk böylece.... -_-  Çık o mağaradan!!!! Film izle, sonra da gel bize tanıt  :head2:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Yeni ve cici ama dram bir film. Ben beğendim umarım izleyip siz de beğenirsiniz :7: 

Bungaku Shoujo

Spoiler


TürkanimeTVİzlemeLinki

     Yapım yılı: 2010
     Yönetmen: Tada Shunsuke
     Hikaye yazarı: Mizuki Nomura
     Tür: Dram, Gizem, Romantizm, Okul
     Konu: Bir gün, okul çıkışı lise birinci sınıf öğrencisi İnoue Konoha, bahöedeki manolya ağacının altında oturmuş kitap okuyan bir kız görür. Kız birden okuduğu kitabın köşesinden bir parça çıkarıp yer. Kendisini "Edebiyat Kız" olarak tanıtan senpaisi ile yazılar yazmaya tekrar başlar. Orta okuldan kalma acı dolu hatıraların gerçek hayatta tekrar yüzüne çarpması Konoha'yı çok zorlu ve dram dolu bir keşfe çıkarır. 

Balıca Seiyuular: Kana Hanazawa, Chiwa Saito, Aya Hirano, Daisuke Ono, Nana Mizuki
     Film Müziği: Masumi İto
     MAL: 7.69
     İMDB: 6.9
     İzleyici Notu: Şimdi ne var? dedirten türde ilerler ya konu öyle bir film. Adından da anlaşılacağı gibi edebi eserlerden alıntılar var ama o kadar yerinde olabilirdi. Çok etkilendim. Sonu da çok iyiydi. İMDBye bakında serinin iki filminin daha olduğunu gördüm. Umarım izleyebilirim.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 7 ay sonra...

Spoiler

Toaru Hikuushi e no Tsuioku ( The Princess and the Pilot - Prenses ve Pilot )

TürkAnimeTV İzleme Linki

Yapım Yılı: 2011

Yönetmen: Jun Shishido

Hikaye Yazarları: Koroku Inumura, Satoko Okudera

Tür: Romantizm, Macera, Askeri

Konu: Soylu Del Moral ailesinin güzel kızı Fana, levamme ülkesinin veliaht prensi olan Prens Carlo'dan evlilik teklifi alır, ancak ülkeleri, Amatsuvian ile savaş içinde olduğundan yaklaşık bir yıl sonra savaş bitiminde evlenmek üzere sözleşirler. Velhasıl savaş bitmez ve prensin gelini olacak Fana'ya düşman saldırı düzenler. Bunun üzerine Fana'yı en kısa sürede prensin yanına ulaştırmak için bir plan yaparlar.

Levamme'de en düşük sınıf olan bestado sınıfından biri olan Charles en iyi savaş pilotlarından biridir ve paralı asker olarak çalışmaktadır. Fana'yı prensin yanına götürme görevini de bu yüzden Charles alır. Charles ve Fana için bu uçuş yolculuğu hem geleceklerine hem de geçmişlerine dokunacak bir bağ oluşturur.

Başlıca Seiyuular: Kamiki Ryunosuke, Morohoshi Sumire, Ono Daisuke, Terasoma Masaki

Film Müziği: Shiro Hamaguchi

MAL: 7,7

İMDB: 7,1

izleyici Notu: İzleyeli uzun zaman oldu ama izlemeyenler için aklıma gelmişken yazayım dedim. Çok güzel bir movie, ben çok beğendim. Romantizm, macera ve özgürlüğü güzel bir şekilde anlatmış. İzleyin bence :)

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.