Jump to content

Gintama Animesi Bu Ay Sonlandırılıyor ( Böhööhhö )


Cold Dewil

Önerilen İletiler

2015’in Bahar Sezonunda Başlayan Gintama Animesi Bu Ay Sonlandırılıyor

gintama-animesi-bu-ay-sonlandiriliyor.jp

 

Gintama mangasının bu yıl içinde veya gelecek yıl biteceğinin haberi üzerinden sadece birkaç gün geçmişken seriyle ilgili bir kötü haber daha geldi. ANN’in haberine göre Gintama Haru Matsuri 2016 etkinliklerinde anime personelleri şu anda Gintama° adı altında devam eden Gintama animesinin bu ay sonlandırılacağını duyurdular.

Gintama Animesi Bu Ay

Animenin 10. yılı kutlamaları dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Tomokazu Sugita (Gintoki), bazı serilerin yıldönümlerini kutladı ve Gintama için 11. yılın başladığını söyledi. Daisuke Sakaguchi (Shinpachi) ise “10 yıl geçmiş gibi hissetmiyorum hiç. O ilk kayıt seanslarından bu yana hislerim değişmedi. Şundan eminim ki bundan sonraki 10 yılda da aynısı olacaktır” açıklamalarında bulundu. Kagura karakterine hayat veren Rie Kugimiya da “Buradaki herkesle birlikte Gintama’nın 10. yıldönümünü kutlayabildiğim için çok mutluyum. Sevdiğim insanlarla, sizlerle ve sahte ‘anime bitiyor’ duyurularının oluşturduğu duygu karmaşalarıyla geçen bir 10 yıl oldu. Gelecekte daha fazla Gintama olması dileğiyle!” açıklamalarını yaptı.

Şu anda yayımlanan Gintama animesi 2015’in Nisan ayında başlamıştı.

 

Alıntı:http://www.animefantastica.com

 

Kendi adıma daha 200-300 bölüm daha olsa Oshiyeteee Ginpachi sensei derim :(

Siz neler düşünüyorsunuz ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 37
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Filler bölüm istediğim tek anime  Bir umut mangası ile arayı açmak için araya bir iki bölümlük arclar koyarlar diyordum o da olmadı..  47. bölümde op

     Ciddiyim: Bugün sabah çok şiddetli bir çarpıntı ile uyandım. Nefes almakta zorluk çekiyorum ve bu haberi okuyunca kahroldum imdaaağğğt yetişiiiğ

İmza verelim Naruto yapımcıları ile anlaşsınlar :D 5 sene daha gider :D

Posted Images

  • Forum Admin

:boohoo-crazy-rabbit-emoticon: :boohoo-crazy-rabbit-emoticon: :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

 

Ciddiyim: Bugün sabah çok şiddetli bir çarpıntı ile uyandım. Nefes almakta zorluk çekiyorum ve bu haberi okuyunca kahroldum imdaaağğğt yetişiiiğğnnn :bye-crazy-rabbit-emoticon:

 

Aslında Shogun Suikasti arcında bariz belli ediyordu animeye ara verecekleri... Ama ama ama manganın bitecek olması bana çok koyuyor.. Dayanın gintamaistleeeğğğrr :dead-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Filler bölüm istediğim tek anime 

Bir umut mangası ile arayı açmak için araya bir iki bölümlük arclar koyarlar diyordum o da olmadı.. 

47. bölümde openingten sonraki ilk 5 dk yı 3 kez izledim ve dedim ki : Ben bu anime biterse bu elemanları görmeden nasıl yapacağım :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

Sorachi Sensei :boohoo-crazy-rabbit-emoticon: ulaşacağını bilsem ceviz gönderirim zihnin açılsın ilham gelsin devam et mangana diye :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

Vallahi çok üzgünüm ya :bye-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2015 sezonu, moviler, ovalar ve yaklaşık 150 chapter manga var bakmadığım. Daha malzeme bol ama yine de bir boşluk, bir eksiklik hissettim içimde. Gintama yani, kolay değil..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.