Jump to content

Jojo's Bizarre Adventure Part 4: Diamond is Unbreakable


UnderminE

Önerilen İletiler

Forumda konu başlıklarıyla arama yaptım ama içinde Diamond geçen bir başlık göremedim :P Heyecanım burnumdan akarken buraya da başlığını açmak farz oldu.

0a02e46ee7.jpg

Haftalık Shounen Jump dergisinde 1986'dan günümüze kadar devam eden, Hirohiko Araki'nin yazıp çizdiği tuhaf seri Jojo'nun anime uyarlamaları tam gaz gelmeye devam ediyor. 3. kuşak olan Stardust Crusaders'ın ardından şimdi sıra Diamond is Unbrekable'da. Animenin 1 nisanda geleceği duyurulmuştu. İlk tanıtımdan sonra kısa kısa fragmanlar gelmeye başladı. Jojo serüvenine dahil olmak isteyenler şu sırayla izlemeliler:

> Jojo's Bizarre Adventure (2012): 24 bölümün içerisinde 1. ve 2. kuşağı işliyor. İlk kuşak eskilerden alışık olduğumuz kaslı insanların ölümüne yumruklaştığı serileri ele alırken, ikinci kuşak Gintoki'nin seiyuusuyla birlikte daha laubali ve "Bizarre" açıdan ilerliyor.
> Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders ve Egypt Arc: 2 sezon halinde 3. kuşağı ele alıyor. Bu kuşak da Shounen serilerin tavan yaptığı dönemlerden kalma, her hafta bir Pokemon'u yakaladığımız animelerin yolundan ilerliyor. 

Türkçe Fragman 1:

Yeni gelen tanıtım:

Spoiler


Ana karakterler ve seiyuuları:
Josuke Higashikata: Yuuki Ono
Rohan Kishibe: Takahiro Sakurai
Kouichi Hirose: Yuki Kaji
Okuyasu Nijimura: Wataru Takagi

Açılış parçasının adı "Crazy Noisy Bizarre Town" olacakmış. Grubun ismini de "The DU" olarak vermişler. Seiyuu ekibinin de katıldığı bir açılış parçası sanırım. Malum "DU" dedikleri "Diamond is Unbreakable" kısaltması olarak kullanılmış. Zaten Part 3'ün son açılışında da önceki kuşakların şarkıcıları bir araya gelmişlerdi. Birkaç güne açılış şarkısı da sızar, hype tavan yaptı edd261d3f4.gifedd261d3f4.gifedd261d3f4.gif

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, UnderminE yazdı:

Dio kadar efsanesini asla bulamayız elbet ama yeni villain de bu sezondaki diğer animelere taş çıkarır bence. Hatta görürsün bak Dio'dan daha çok sevecek izleyiciler onu çünkü öyle bir standi var ki aboo :wew-onion-head-emoticon:

Ohhh beklentiye soktun şimdi beni, Dio'yu aşabilirler diyorsun yani:admire-onion-head-emoticon:

Spoiler

28c28nt.jpg

 

zRd8Fl.jpg

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, UnderminE yazdı:

Dio'nun standinin yanından geçemez hiçbiri (Part 5'teki hariç) ama yine de bu villaini tarz olarak seveceksin bence. Gantz'daki Nishi'ye benziyor kişiliği az çok :P

Yani her şeyden şikayet eden bir tip mi, hastalıklı ve takınıtılı birisi mi:lol2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Barış D. Baryshx yazdı:

Yani her şeyden şikayet eden bir tip mi, hastalıklı ve takınıtılı birisi mi:lol2-onion-head-emoticon:

Her şeyden şikayet etmiyor, sadece "normal bir hayat" yaşamak istiyor. Ama aynı zamanda hastalıklı ve takıntılı birisi. Hatta sayko. Zaten sayko olmayan adam Jojo'da villain olamaz herkes manyak çünkü :uhuhuh-onion-head-emoticon:

Adamımızın önizlemesi şu, artık gerisini sen tahmin et :P
 

Spoiler

346e33db6e.jpg

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.