Jump to content

Busou Shoujo Machiavellianism Manga Serisi Animeye Uyarlanıyor


Nones

Önerilen İletiler

Busou Shoujo Machiavellianism Manga Serisi Animeye Uyarlanıyor

 

Busou Shoujo Machiavellianism izle

Hikayesinin Kurokami Yuuya’ya, çizimlerinin ise Kanzaki Karuna’ya ait olan aksiyon ve shounen türündeki Armed Girl’s Machiavellism (Busou Shoujo Machiavellianism) manga serisinin animeye uyarlanacağı açıklandı. Kanzaki Karuna da yine bugün Twitter hesabı üzerinden manganın animeye uyarlanacağı haberini takipçileri ile paylaştı.

 

2014 yılının mart ayında başlayan manga, temmuz ayında 5. cildine ulaşacak. Merak edenler için manganın tanıtıcı bir videosu:

 

 

Hikayeden kısaca bahsedecek olursak, kahramanımız Nomura Fudou özgürlüğüne düşkün liseli bir gençtir. Gel gelelim Fudou, kız öğrencilerin özellikle de “silahlı” kız öğrencilerin hüküm sürdüğü, tüm kuralların onlar tarafından konulduğu  Aichi Kyousei Akamesi’ne transfer olur. Öte yandan Fudou okulu kontrolü altında tutan, Tenka Goken (Beş Yüce Kılıç) isimli bir grubun üyesi Onigawara Rin’in hedefi haline gelir ve daha da kötüsü Rin tarafından bir düelloya davet edilir. Peki Fudou silahsız, kılıçsız bu okul hayatında sağ kalabilecek midir?

Görünen o ki; pek bilinmeyen Busou Shoujo Machiavellianism serisi, anime uyarlaması ile adından daha çok söz ettirecek gibi.

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.