Jump to content

Bleach Mangası Uzatıldı, Büyük Bir Duyuru Gelecek


Berker51

Önerilen İletiler

Shonen Jump Bleach Mangasını Uzattı ve Büyük Bir Bleach Duyurusu Geleceğini Açıkladı

 

Bleach 685 ile birlikte Weekly Shonen Jump’ın resmi olarak 8 Ağustos’ta yayımlanacak 36. ve 37. sayısının bir arada olacağı çifte sayısında Bleach’in sona ereceğinin açıklanmasına rağmen Weekly Shonen Jump resmi olarak 22 Ağustos’ta çıkacak derginin 38. sayısında Bleach 686. bölüme yer vererek seriyi bu şekilde bitirme kararı aldı. Shonen Jump aynı zamanda Bleach’in finaliyle birlikte Bleach için büyük bir haberlerinin olduğunu açıkladı.

Bleach Mangası Uzatıldı büyük bleach duyurusu

Weekly Shonen Jump bir haftalık bir aranın ardından Bleach’in finalinin yer aldığı sayısıyla okurlarının karşısına çıkacak. Açıklanacak büyük haber sizce anime serisinin devamı mı, sonlandırılan mangada eksik kalan kısımlar ve karakterlerle ilgili bir kitap mı ya da alakasız ve tamamen hayal kırıklığı yaratacak bir şey mı olacak?

 

Kaynak: AnimeFantastica

 
 
 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ya büyük duyuru dediği şu açıklama aynen şöyle olucak bana kalırsa " Ya aga bak tamam sakin olun bitiriyoruz da bir sorun neden bitiriyoruz çünkü animesi için bütçe lazım " bir gazetici atılır " anime bütçesini siz neden karşıl....." Bu kim alın bunu dışarı güvenlik !!!! neyse nerede kalmıştık evet Bleach'in animesi gelicek ne büyük bir duyuru dimi ooobaaaaaaa çoşun hypeeee olun da bizim hisseler düşmesin eleştirilmekten"...

Animesinin kesin olarak geleceği bir serinin animesini büyük duyuru olarak duyurmak acısını geberecise Jump

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son bölüm olacak 686 renkli ve geleceği gösteren bir bölüm olacakmış. yani bakın bitti bunlar da böyle yaşayıp gidiyor hadi siz de evinize dağılın demek gibi bişi olacakmışşşşşşş...... Geçenlerde Keisuke adlı bi arkadaşla konuştuk. Anime TV versiyon olmayabilir ama film beklentisi yüksek dedi beynim uyuştu. Neden TV versiyon değil dediğimde aşırı şiddet içerikli olduğundan dedi. Nasıl yani ne manyak şeyler var bu mu aşırı şiddet? Manga, TV versiyon olarak, aradaki boşluklar da film olarak gelse ne güzel olurdu oysa. Milletin soru işaretleri nasıl silinecek? Yetmiyoooorrrr!!!! 

Ben uzun soluklu bi TV versiyon anime istiremmmmm.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 8 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.