Jump to content

Naruto Shippuuden Son Dövüş Videosu Yayımlandı


Red-King

Önerilen İletiler

Naruto Shippuuden 475’te Görülecek Naruto Shippuuden Son Dövüş Videosu Yayımlandı

 

Daha önce belirttiğimiz üzere Naruto Shippuuden’de manganın son dövüşü gelmek üzere. Mangadan neredeyse 2 yıl sonra animede görebileceğimiz bu büyük dövüşün ilk videosu da yayımlandı. Animenin takipçisiyseniz 8 Eylül’de yayımlanacak olan Naruto Shippuuden 475. bölümü kaçırmayın!

 

Dövüşün ardından hemen Naruto anime dünyasına veda edecek diye korkuyorsanız merak etmeyin. Daha Naruto Hiden kitaplarındaki hikayeleri izleyeceğiz. Böylece mangada yaşanan zaman atlamasının içi daha da doldurulacak ve mangadaki “şunca yıl geçti, şöyle oldu böyle oldu, şu şununla evlendi, hadi bakalım son” yerine daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz.

Japonya’da son zamanlarda doldurma bölümüyle de reyting listelerine girmeyi başarabilen seri için AnimeFantastica’da yaptığımız 1500’den fazla kişinin katıldığı ankette çoğu seyircinin baştan sona kadar Naruto Shippuuden’i izlediği dikkat çekiyordu. Umarım son dövüşü çizimleri ve animasyonlarıyla güzel bir şekilde animeye aktarıp sadık Naruto Shippuuden hayranlarını memnun edebilirler.

Naruto Shippuuden Son Dövüş 475 bölüm

Kaynak:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hala izleyenler var ilginç. Bu ikisinin dövüşmesi kaçınılmazdı zaten herkeste bunu istiyordu ama böyle fiyasko bir dövüş olamaz. Zaten filler animenin içine etti o yüzden manga okumayan kalmamıştır. Ama anime de izlemek başka tabi gene de rezalet bir dövüş sonucu oldu dövüşe bir şey demiyorum. Sonucunu .s saçmalığına oldu bitti ye getirişine. :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mangada okuyalı 2 sene oldu mu hakkaten ya zaman ne çabuk geçmiş. bence ideal bi bitişdi. bi bölümle geçmişe atlaması benim hoşuma gitmedi ama ne yaparsın shounen jump bu kitaplardaki gibi final savaşı sonrası olanları ayrıntılı anlattırmazlar adama. neyse fillerları izlemediğimden bi güncele geleyim bakayım kaguya ile dövüştükleri yerleri animede izlememiştim. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.