Jump to content

Wasteland 3 Duyuruldu!


Red-King

Önerilen İletiler

Wasteland 3 Duyuruldu

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen, takım tabanlı rol yapma oyunu Wasteland’in devam oyunu dakikalar önce inXile Entertainment tarafından resmen duyuruldu!

Bu kez Colarado’nun karlı topraklarında geçecek olan oyunda tıpkı Divinity’deki gibi bir co-op sistemi de bulunacak. Arkadaşımızla birlikte oynarken ister birlikte istersek de ayrı ayrı hareket edebileceğiz. Hatta o çevrimdışıyken bile görev yapma şansımız var. Ancak yaptıklarımızın sonuçlarına her iki tarafın da katlanması söz konusu.

Geliştirilen ve eklenen özellikler arasında seyahat etmekte veya keşif yapmakta kullanılabilecek araçlar, çevresel tehlikeler, daha akıcı bir aksiyon sistemi, daha derin taktiksel oynanış gibi ellerimizi ovuşturmamıza neden olan şeyler de var.

Bunun yanı sıra Ranger üssümüz de eskisine göre daha önemli bir rol oynayacak ve civardaki halka yardım ettikçe yeni görevler açılacak. X-Com serisindekine benzer şekilde araştırmalar yapmak, telsizle başka yerleşim birimlerine ulaşmak ve ticaret yolları kurmak gibi şeyler de var. Ek olarak yine X-Com’daki gibi kameranın adamlarımıza iyice yaklaştığı sinematik anlatımlar da olacak.

Torment: Tides of Numenera senaristleri tarafından yazılan hikâyenin de daha derin ve dallı budaklı olması amaçlanıyor. STASIS oyununun arkasındaki Brotherhood Games de oyuna katkıda bulunanlar arasında.

Brian Fargo, Polygon’a verdiği özel bir demeçte Wasteland 2’nin kendilerine 12 milyon dolar kazandırdığını ve bu gelirin bir kısmını Wasteland 3’te kullanacaklarını belirtmiş. İhtiyaç duydukları miktarın 2,75 milyon dolarlık kısmınıysa 5 Ekim’den itibaren Fig üzerinden bağış yoluyla toplamaya çalışacaklar.

Wasteland 3’ün PC, Mac, PS4 ve Xbox One için aynı anda çıkması planlanıyor.

wasteland-3-001.jpg

wasteland-3-002.jpg

wasteland-3-003.jpg

Kaynak:Oyungezer

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.