Jump to content

TAÇE 2017 Yaz Projeleri


Eolo-sama

Önerilen İletiler

l139kk.png

Herkese merhaba! Türk Anime Çeviri Ekibi olarak her sezon olduğu gibi bu sezon da birbirinden güzel animelerle karşınızdayız. Bu sezon yeni projelere başlayacağımız gibi eski projelerimize de ara vermeden devam edeceğiz. İşte bu sezon sizlere sunacağımız 14 anime:

 

3358.jpg

Anime Adı : Ballroom e Youkoso

Anime Türü : Dram, Spor, Okul, Komedi, Romantizm, Shounen

Çevirmen : xpector

Düzenleme : canseckiner

Özet: Özellikle herhangi bir gelecek planı veya hayali olmayan ortaokul 3.sınıf öğrencisi Tatara Fujita tüm kalbiyle takip edebileceği bir şey özlemindedir. Başlangıçta öz güven eksikliği sebebiyle sürekli zorbalık gören Tatara'nın hayatı Kaname Sengoku adında bir adamın onu zorbalardan kurtarmasıyla değişir. Dans eğitmeni ve motor sürücüsü olan kurtarıcısı Tatara'nın stüdyonun el ilanına baktığını zannederek onu Ogasawara Dans Stüdyosu'na götürür. Tatara daha sonra deneme derslerini almayı kabul ettiğinde yetenekli bir dansçı ve sınıf arkadaşı olan Shizuku Hanaoka ile partner olur.Zorbalık gördükten ve tekrar kurtarıldıktan sonraki gün tüm görünümünü değiştirme umuduyla stüdyodan dans öğretmesini ister.Şimdi ışıltılı ve hızlı bir dünyaya adım atan Tatara tüm zamanını dans salonunda dans etmeye adayacaktır.

 

3371.jpg

Anime Adı : Dive!!

Anime Türü : Spor, Komedi

Çevirmen : jans09

Düzenleme : jans09

Özet: Anime, mali sıkıntılar nedeniyle kapanmanın eşiğine gelen Mizuki Dalış Kulübü'nü (MDK) konu alıyor. Kulübün yeni teknik direktörü, kulübün bağlı olduğu ana şirketi, bir şartla kulübün açık bırakılması konusunda ikna eder: kulüp gelecek yıl yapılacak olimpiyatlarda Japonya olimpiyat takımının bir parçası olacaktır.

 

86666.jpg

Anime Adı : Isekai Shokudou

Anime Türü : Gizem, Komedi, Fantastik

Çevirmen : Cymbalta

Düzenleme : Nones

Özet: İş merkezinin yanındaki alışveriş mevkiinde, köpek tabelası olan bir binanın zemin katında, kapısında kedi işlemesi olan "Youshoku no Nekoya" isimli bir kafe bulunmaktadır. Elli yıldır açıktır ve çevre ofislerden çok sayıda çalışan burada takılır. Batı mutfağı restoranı olmasına rağmen menüsü çok zengindir. Yaşadığımız dünya insanının biricik ve tek kafesidir. Bununla birlikte "Nekoya" adlı bir sırrı vardır. Kafe, her cumartesi gecesi özel müşterilerini ağırlamak için halka kapatılır. Kapı çaldığında bambaşka yerlerde doğmuş farklı ırklarda müşteriler ortaya çıkıp gizemli ve lezzetli yiyecekler isterler. Aslında kafe genel müşterilerine hep aynı yemekleri sunar. Ancak bu özel misafirler yemekleri her zamankinden daha egzotik bulmaktadırlar. Kafe, fevkalade hizmet vermeyi amaçladığı için "Isekai Shokudou" olarak anılır.

 

86753.jpg

Anime Adı : Jikan no Shihaisha

Anime Türü : Doğaüstü Güçler, Shounen

Çevirmen : Eldorwyn

Düzenleme : canseckiner

Özet: Hikaye, insanlar, zamanda geri dönebilmeyi dilediklerinde ortaya çıkan "zaman-yiyen" iblislerle savaşan "Zaman Hükümdarları"nı konu alıyor. Zaman Hükümdarları, bu iblislere karşı bir zaman-suistimali savaşı mücadelesi veriyor.

 

86578.jpg

Anime Adı : Kakegurui

Anime Türü : Gizem, Psikolojik, Dram, Okul, Shounen

Çevirmen : Nones

Düzenleme : Nones

Özet: Hyakkaou Akademisi, tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Zenginden de zengin bir ailenin evlatları olduğunuzda, sizi öne çıkarak şey kitaplar ya da atletik yetenekleriniz değildir. Rakibinizi okumada uzmanlaşma sanatıdır. Bu yeteneği kumar müfredatından daha iyi ne bileyebilir? Hyakkaou Akademisi'nde, kazananlar krallar gibi yaşarken kaybedenler ise perişan olur. Ancak Yumeko Jabami okula ayak bastığında, gerçek bir büyük bahisçinin nasıl olması gerektiğini herkese gösterecektir!

 

jWz4dD.jpg

Anime Adı : Katsugeki/Touken Ranbu

Anime Türü : Aksiyon, Fantezi

Çevirmen : Ayris

Düzenleme : canseckiner

Özet: Yıl 1863. Fırtınalı samuray dönemi sona erer ve Japonya mutlak irade yandaşları ve karşıtları olarak ikiye ayrılır. Dünyanın kaderi, tarihin akışını değiştirmek için gelecekten gönderilen tarihi revizyonist bir ordu tarafından tehdit edilir. Bu kuvvetleri yenmek ve gerçek tarihi korumak için ruhları Saniwa tarafından hayata getirilmiş olan iki kılıç savaşçısı Edo'ya akın eder. Aynı efendiye hizmet eden nazik ve düşünceli Horikawa Kunihiro ile öfkeli ama yetenekli Izuminokami Kanesada; Mutsunokami Yoshiyuki, Yagen Toushirou, Tombokiri ve Tsurumaru Kuninaga'nın da içinde bulunduğu bir çeteyle birlikte işgalci orduya karşı koyarlar. Tarihin kaderi bu kahramanların ellerindeyken kılıcı nelerin beklediği henüz keşfedilmemişti.

 

86731.jpg

Anime Adı : Nana Maru San Batsu

Anime Türü : Oyun, Okul, Seinen

Çevirmen : hyunbinaski

Düzenleme : KuramaUN

Özet: Birinci sınıf öğrencisi Koshiyama Shiki, liseye girer girmez senpai'si liderliğindeki gizemli 'Sınav Çalışma Grubu'na davet edilir. Sınıf arkadaşı Mari tarafından yarışmalı sınavların göz kamaştırıcı dünyasına sürüklenirken Shiki nelerle karşılaşacak?

 

86675.jpg

Anime Adı : Saiyuuki Reload Blast

Anime Türü : Aksiyon, Macera, Komedi, Doğaüstü Güçler, Dram, Josei

Çevirmen : Amygirl

Düzenleme : Sinsine

Özet: Sonunda Sanzou Ekibi Hindistan'a ulaşır. Anormal yayılımın hat safhaya ulaştığı bu yaban ellerde, verdikleri mücadele iyice şiddetlenir. Üstelik bir de onları 500 yıl önceki trajik kaderleri beklemektedir. Uzun ve eğitici seyahatlari sonunda ne bulacaklardır? Seri, Gensou Maden Saiyuuki'den sonrasını anlatan devam sezonudur.

 

86751.jpg

Anime Adı : Shoukoku no Altair

Anime Türü : Dram, Fantezi, Macera, Shounen, Tarihi

Çevirmen : Eolo-sama

Düzenleme : Eolo-sama

Özet: Mahmut Tuğrul, Türkiye Askeri Devleti’nin Divan’ında görevli genç bir paşadır. Saldırgan Balt-Rhein İmparatorluğu’nun yarattığı tehdit yüzünden savaş bulutları Mahmut Paşa’nın ülkesinin üzerinde toplanmaktadır. Savaş yanlıları ve barış yanlıları arasında ikiye ayrılan Divan’a rağmen Mahmut Paşa ne pahasına olursa olsun barışı korumak için çalışmaya başlar. O antik dünyanın politikalarının derinlerine indikçe karşısına yeni dostlar ve düşmanlar çıkacaktır. Galip taraf kim olacak? Eğer savaş kaçınılmazsa Mahmut Paşa ne yapacak?

 

86665.jpg

Anime Adı : Aho Girl

Anime Türü : Komedi, Romantizm, Okul

Çevirmen : Sinsine

Düzenleme : Sinsine

Özet: Seriye ait 4-koma mangada, çoktan seçmeli sınavlarda bile "0" almayı becerebilen, su katılmamış salak olan Hanabatake Yoshiko isimli bir kız anlatılmaktadır. Yoshiko, çocukluk arkadaşından hoşlandığını iddia etmektedir ve okulda da bu arkadaşıyla vakit geçirir. Tabii çocukluk arkadaşı olan bu zavallı çocuk da, Yoshiko'nun tüm salaklıklarına göğüs germek zorunda kalır.

 

86676.jpg

Anime Adı : Tsurezure Children

Anime Türü : Komedi, Romantizm, Okul, Shounen

Çevirmen : Nones

Düzenleme : Nones

Özet: Çeşitli genç aşıkların hikayelerinden oluşan bir anime dizisidir. Hayallerindeki kızın kendisine çıkma teklifi ettiği gerçeğini kabul edemeyen ve kendine güveni olmayan çocuktan, sevdiği çocuğun kalbini kazanmak için kendi kanını, yaptığı ev yapımı çikolatalara akıtan psikopat kıza kadar uzanan hikayelerdir.

 

86678.jpg

Anime Adı : Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou

Anime Türü : Yaşamdan Kesitler, Gizem, Doğaüstü Güçler

Çevirmen : Sinsine

Düzenleme : Sinsine

Özet: Inaba Yushi ortaokul birinci sınıftayken ailesi vefat eder ve akrabalarının yanına taşınır. Akrabaları ona göz kulak olsa da, onlara yük olduğunun farkındadır. Mezun olduktan sonra, yurdu olan bir liseye taşınmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Maalesef yurt, Yushi taşınamadan önce yanıp kül olur! Yushi, kendisine bakmakta isteksiz olan akrabalarıyla yaşamak istememektedir ancak az parası olan, yetim bir öğrenci için kiralık oda bulmak çok zordur. Bu sırada karşısına, insanlar ve doğaüstü varlıkların bir arada yaşadığı Yokai Apartmanı çıkar. Orada, başka bir lise öğrencisi olan Akine isimli şirin bir kız da yaşamaktadır ve canavarlara karşı tamamen soğukkanlıdır. Hatta kötü ruhları kovabilmektedir! Yushi'nin lise hayatı, beklediğinden çok daha fazla garip olacaktır!

 

3378.jpg

Anime Adı : Fate/Apocrypha

Anime Türü : Tarihi, Büyü, Aksiyon, Doğaüstü Güçler, Dram

Çevirmen : Dayton Brix

Düzenleme : KuramaUN

Özet: Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler. Birlik Kase'yi geri almak amacıyla 50 büyücü yollar. Fakat biri hariç hepsi gizemli bir Hizmetkar tarafından katledilir. Sağ kalan kişi, Yüce Kase'nin reservlerini aktive etmeyi başarıp, 14 tane Hizmetkar'ın çağrılmasını sağlar. Trifas Şehri'nde, iki grup bu kutsal yadigarın kontrolü için savaşa girecektir. Her biri, 7 tane olacak şekilde kendi Hizmetkar grubuna sahiptir. Siyah Grup Ustaları: Yggdmillenia'yı temsil edip Kase'yi korumakla görevlidir. Kırmızı Grup Ustaları: Büyücüler Birliği tarafından yollanıp Kutsal Kase'yi geri almakla görevlidir. Bu boyutta bir etkinlik için, Kase kendi türünde bir Hizmetkar olan Hükümdar'ını (Ruler) çıkartıp çatışmayı gözetlemekle görevlendirir. Bu da Büyük Kutsal Kase Savaşı'nın başlangıcını işaretler.

 

86054.jpg

Anime Adı : Ikemen Sengoku: Toki wo Kakeru ga Koi wa Hajimaranai

Anime Türü : Tarihi, Romantizm

Çevirmen : Sinsine

Düzenleme : Sinsine

Özet: Benim adım Sasuke. Üniversite mezunuyum ama bir gün Savaş Dönemine beklenmedik zaman yolculuğu yaptım. Dahası bu, benim tarih kitaplarından öğrendiğimden farklı bir Savaş Dönemi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu sezon sizlere sunacağımız serilere 3 yeni anime daha ekledik:

- Aho Girl

- Tsurezure Children

- Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou

Böylece yaz sezonunda çevireceğimiz anime sayısı 12 oldu!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.