Jump to content

( 25 / 25 ) Fate/Apocrypha


KuramaUN

Önerilen İletiler

  • TAÇE Yetkilisi

Resmi ekleyen

Anime Adı : Fate/Apocrypha

Anime Türü : Tarihi, Büyü, Aksiyon, Doğaüstü Güçker, Dram

Bölüm Sayısı : 25 / 25

Yapım Yılı : 2017

Çevirmen : Dayton Brix

Düzenleme : KuramaUN

Özet: Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler. Birlik Kase'yi geri almak amacıyla 50 büyücü yollar. Fakat biri hariç hepsi gizemli bir Hizmetkar tarafından katledilir. Sağ kalan kişi, Yüce Kase'nin reservlerini aktive etmeyi başarıp, 14 tane Hizmetkar'ın çağrılmasını sağlar. Trifas Şehri'nde, iki grup bu kutsal yadigarın kontrolü için savaşa girecektir. Her biri, 7 tane olacak şekilde kendi Hizmetkar grubuna sahiptir. Siyah Grup Ustaları: Yggdmillenia'yı temsil edip Kase'yi korumakla görevlidir. Kırmızı Grup Ustaları: Büyücüler Birliği tarafından yollanıp Kutsal Kase'yi geri almakla görevlidir. Bu boyutta bir etkinlik için, Kase kendi türünde bir Hizmetkar olan Hükümdar'ını (Ruler) çıkartıp çatışmayı gözetlemekle görevlendirir. Bu da Büyük Kutsal Kase Savaşı'nın başlangıcını işaretler.

 

 
Klasör Linki
This is the hidden content, please

TAÇE Discord Sunucusu
logo.png

image.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 120
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Anime Adı : Fate/Apocrypha Anime Türü : Tarihi, Büyü, Aksiyon, Doğaüstü Güçker, Dram Bölüm Sayısı : 25 / 25 Yapım Yılı : 2017 Çevirmen : Dayton Brix Düzenleme : KuramaUN

Tüm bölümler eklenmiş ve seri tamamlanmıştır. İyi seyirler... Seri çevirisini gerçekleştiren @DaytonBrix arkadaşımıza sonsuz teşekkürler....

Biraz dediğimden geç oldu kusura bakma, 20. bölümü ekledim. 14. bölümdeki sorunu giderdim.

Posted Images

Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler...(Bu kadar tantanaya gerek yok aslında..Ben de çok var:onion_gomen_by_7anime7drawer7:)

Yare yare... Yine konusuyla ilginç bir seri...Ne var kasede merak ettim şahsen...Neyse izleyip anlayalım...Emek verip paylaşan  Dayton Brix &KuramaUN...O  güzel yüreklerinize sağlık...Arigatou..:ahaaah-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.