Jump to content

Kimi no na wa sonrası duygu patlaması


Saginar

Önerilen İletiler

Merhabalar sevgili forumdaslar. Belki gereksiz belki saçma ama bunu ancak burda siz sevgili dostlarımla paylaşabileceğimi düşünerek yeni bir konu açmayı ve sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Fakat endiselenmeyin. Spo. olan yerleri gizleyecegim. Basliktada belirttigim gibi konu "kimi no na wa" . Beni suan etkisinde birakti resmen. Yani o olay orgusu muhteşemdi. Cizimler mukemmel otesi. Bidakka biddaka. Fazla hizli girdim su isi bastan alayim.

Animesizlik icinde bocalayip aptal aptal takildigim bir vakitte "trt4K" da telesine programina denk geldim. Belki bilirsiniz ki bu vizyondaki filimleri tanitan kisa bir program. Izleyeyim de anime bulamazsak filim izleriz derken en son olarak "Kimi no na wa" yi tanitmaya basladilar. Sok oldum. Cizimleri gordum ve tanitimin bitmesini bekleyemeden hemen kenara not aldim. Birkac gun one piece felan izleyip takildim ve bu anime aklima geldi. Nasil unutmustum. Sadece cizimlerine bakarak beni etkilemisti bu anime. Kurgusuda saglam hissettiriyordu hani. Hemen oturdum ve en yuksek kalitede izlemeye basladim. Hikaye siradan bir anime gibi geldi basta. Romantizm cilveler vs. vs. Ama yicte oyle cikmadi. 

Spoiler

Surekli vucut değiştirmeye baslayan gencler birbirlerinin hayatina mudahale ettikce isler iyice karismaya basladi.

Tabi hikaye akiyor. Olaylarin bunlarla kalmayacagi belli.

Spoiler

Karakterimiz de yavas yavas beden degistirdigi kızı sevdiginden farkli davraniyor. Kizda da ayni duygular var fakat o da ayni ana karakter gibi biraz odun kafali. Yaanlamazdan geliyorlar ya da odun iste.

Hikaye ilerledikce taa filmin basindan belli olan sey sonunda gerceklesiyor. Oglankmiz kizi gormek istiyor. Ama telefon vesilesiyle kiza ulasamiyor bir turlu.Zaten asil filmin koptugu bu noktada  benim damarlarımda kan basinci 17 ye firladi. Spor yapiyormuscasina heyecanlandim hikaye ilerledikce. Cizimlerin guzelliginde kaybolurken bir yandan da hikayenin melteminde ordan oraya uçuyorum. Ana karaktere bi "yuru be kocum" diyor, bi "beyinsiz okuz basli antilop ........ yapsana" diye ana karaktere bagiriyorum.gece 1 olmus adama bagiriyorum. En son biri duvari yumrukladi da kendime geldim. Yakuza gibi komsularim var kizdirmak istemem (baska zaman bundan da bahsederim ilginizi cekebilir (^-^)). Ve finale yaklasirken hersey bitti dedikten sonra devam etti anime. Her 10 saniyede bi kac dakika kaldigina bakiyorum.

Spoiler

Afedersiniz saydiriyorum dangalaka. Unutamam ditene kadar yazsana kizin adini eline. Hem nasil unutursunuz ki biribirinizi cok sinirlendim. Sonra kac kere kizi gorup gitmedi pesinden. Cildiriyorum yastiga gomup kafami oyle bagiriyorum 'Anime bitecek maymunbeyinliahtapot kavusun artik dram olarak bitmesin '

Ve o son saniye. En sonunda en azindan bulustular ya! Allahim. Ne mutluydum o an.

Ve bu sekilde bu duygu patlamasini, heyecanimi sizlerle paylaşmayı gonulden arzu ettim sevgili dostlar. Umarim cok sikmamisimdir. Bu anime gözlerimi yasartabilen 5 animeden biri oldu. Ve artik benim için toprank da yerini aldı.

 

Pekala sizin düşünceleriniz neler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

samsam, 10 saat önce yazdı:

Kimi no nawa beni de etkiledi.En çok etkileyen kısmı isimlerini ellerine yazamamaları.

Benim de en sevdiğim yerlerden birisi orasıydı ya o çocuğun oraya suki yazması kız tam yazacakken günün batması kalemin düşmesi çocuğun o olaya tepkisi AAAH mükemmel bir de trailerda da kullanıyorlar sanırım metro sahnesi kızın sesi geliyor ya böyle "Taki-kun, Taki-kun... Oboete...nai?" bu sese oradaki aktörün verdiği sesteki duyguya sahnenin güzelliğine hastayım

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Estable, 10 saat önce yazdı:

Bir ben etkilenemedim sanırım; ya da beklediğimi de bulamamış olabilirim.Senin aksine ben sıradan bir hikayeden fazlasını görmedim. Hakkında yorum yapacak olursam diyebileceğim en iyi şey, vakit geçirmek amacıyla, izlemekten zarar gelmez olur herhal :)

E bu da kişiden kişiye değişir.Normalde ben animelerin konusunu çok zor beğenirim. Ama by bana bi hoş bi farklı geldi. Dediğin gibi filmden ne beklediğin de çok önemli şimdi çok övülen ve sürekli tavsiye edilen bi film olduğu için beklentini yükseltmişte olabilirsin. Öyle olunca beklediğinden farklı gelmesi ya da düşük gelmesi normal olabilir. Tabii sana uymamış da olabilir

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bana göre o animede hikayeye derinlik katsın diye yapılan şeyler mantık hataları oluşturmuştu ve animenin yarısını bu mantık hatalarının aslında hata olmadığı konusunda ipucu aramakla geçirmiştim. anime bu konuda çok az -neredeyse hiç bile diyebilirim- yardım ediyordu o yüzden bunları mantık hatası olarak düşünüp bırakmıştım. duygusal olarak çok da iz bırakmadı böyle olunca.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.