Jump to content

Aranızda üye olması gereken kişi sonunda üye oldu


xloqe

Önerilen İletiler

Öncelikle herkese selam Türkanime'nin forum chatinde durmadan karşılaştığım bir soru yüzünden biraz erken oluyor ama tanıtayım kendimi bu arada konu başlığını @dortseker tavsiye etti :beaten-onion-head-emoticon:

Adım Onurcan chatteki nickim "x3mper0r" forumdaki nickim normalde kullandığım diyebiliriz 6 yıl öncesindeki hesabıma girmek istemediğim için yenisini açmıştım.

İlk izlediğim ve en sevdiğim anime "Bleach" ve En sevdiğim karakter "Ulquiorra Schiffer'dir" bunların yeri bende ayrı diyebiliriz ve bu karakteri kendime çok benzetirim o yüzden fazla bir sevgi var. 

Yıllardır Türkanimetv'den anime izlesemde forumuna hiç bakmıyordum bile bir göz atayım dedim ve gördüğüm kadarıyla ortamı sevdim o yüzden katılmak istedim.

Kendimi tanıtmam diğerlerine göre biraz daha az ve yetersiz olabilir böyle şeyleri buradan duyurmaktansa arkadaş olduğum kişilerle konuşmayı tercih ettiğim için yazasım gelmedi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 36
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Öncelikle herkese selam Türkanime'nin forum chatinde durmadan karşılaştığım bir soru yüzünden biraz erken oluyor ama tanıtayım kendimi bu arada konu başlığını @dortseker tavsiye etti  Adım Onurcan

Oldu oldu teşekkürler :)

Hoşbuldumm 

dalga geçmesinler şimdi konu başlığıyla lksffdk ama yaratıcılıkta saçma sapan olan bi şey yoktur bencee kfjgdk:d böyle de kendimi haklıçıkarırım :D 

çoook müko bi yazı olmuş ortak noktamız daha müko tabiiki onu es geçemicem :) aramıza hoşgeldin nice forumlaşmalaaraaaa beraber inş :loveloveplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.