Jump to content

Fate Sınıfları için Anime Karakteri


veritas

Önerilen İletiler

Evet gençler ve genç kalanlar. Bir hikaye fikri canlandı kafamda. Yazarım ya da yazmam bilmiyorum ama belki başka birine ilhamda olabilir mantığıyla bir konu açmaya karar verdim.

Konunun benzerleri mevcut "anime karakterlerinden takım kur":dandyonionplz: "anime karakterleri mahalle kavgasına çağır":beaten-onion-head-emoticon: "anime karaktelerinden zombilere karşı takım kur":gameaddictplz: "anime karakterlerini üstüste koyup bina yap":homelessonionplz:

Benim bu konuda istediğim Fate serisindeki sınıflara uygun anime karakterlerini tek bir hikayeye koymaktan geçiyor. Hangisi hangisine uyarsa o karakteri yazın beğenirsem bir hikaye çıkar beğenmezsem ya da yazamazsam eh size eğlence olur işte.

KISACA Sınıfları yazayım sizde bunlara uygun anime karakterleri koyun bakayım. Seriyi bilmeyenler, bilipte hatırlamak isteyenler için şöyle kısaca özelliklerini yazayım sınıf(class)ların

Saber-Yakın dövüşte güçlü ve çeviktirler. Saldırı ve savunmanın dengeli dağılımına sahiptirler. Hemen her alanda kullanılabilir.

Berserker-Bir kereliğe mahsus iyileşme tarzı yeteneği olabilir. Bunun dışında en fazla saldırı gücüne sahip class. Ancak fazla kas gücü düşünme yetisini zayıflatıyor ve tuzaklara karşı zayıflatabilir.

Lancer- berserk 1 Saber 2 olmak üzere 3. en güçlü kas gücüne sahip class. Güç farkını saber'dan daha çevik olmasıyla kapatır. Yani en hızlı class diyebiliriz. Teketek dövüşlerde tercih edilebilir.

Assassin-bütün özelliklerinin diğer sınıflara göre en güçsüz olmasını "kritik vuruş" denilen özelliğiyle kapatıyor. Özellikle saklanarak yapılan saldırılar uzmanlığı. Asıl oyunda servant çağıran kişiye saldırmayı tercih ederler ancak özel olarak çağırılanlarda vardır. Bknz saber vs assasin sadece kapı korumakla görevli olduğu için öyle güçlü bir servant çağırılabildi.

Archer-Okçu dediğimiz class olmasıyla saldırı anlamında daha taktiksel ve güç anlamında rakip kendisine ulaşana kadar verdiği zararla öne çıkıyor. saldırı anlamında saber hız ve çeviklik anlamında lancer'a yakın ama ikisinden de düşük

Caster-bildiğin büyücü. büyüden başka hiçbir özelliği iyi değil. Ama rakibinin gücünü azaltmak ve kendi tarafındakilerin gücünü arttırmasıyla meşhur. Rakibi sersemletme, şaşırtma ve daha nicesi

Rider-Hepsinden biraz mantığında olması sebebiyle en süpriz classtır. Asıl özelliği alan saldırısı olarak geçiyor olsa da daha çok hiçbir sınıfa uymayan karakterler bu sınıfa girer.

 

Adettendir konuyu açan başlar diyerek benim aklıma gelenleri yazayım. mümkün olduğunca farklı animelerden seçmeye çalıştım ki tadı çıksın.

Saber- Teressa: Claymore'den seçtiğim bu arkadaş ana karakterden güçlü zaten. Belki çok OP olmasın diye Kill la kill ana karakteride olabilir adını unuttum.

Berserker- Zaraki kenpachi: sırf bleach anmak istedğim için aslında. Yoksa aday çok bu class için. Başta Guts sonra Yuno Gasai falan gider böyle

Lancer- King (nanatsu no taizai): Çünkü başka bildiğim mızrak kullanıcısı yok. Whitebeard babayı ayrı tutuyorum tabii. Onun dışında hız olarakta bir yere koyamadım. Belki aynı seriden Ban olabilir hız uyumlu olsun diye. Silahıda uygun aslında...

Assassin-Nico Robin: one piece'ten birini koymazsam ayıptı zaten. Aslında sırf HxH olsun diye Killua'da olabilir.

Archer- Vash the Stampede (Trigun): Bu beklediğimden zor oldu açıkçası. Uzaktan dövüşen ana karakter yok neredeyse. Alucard'da olabilir aslında ama o çok OP

Caster- Edward Elric: FMA'dan bir cüce (HEY Sen kime cüce diyorsun ha!?) belki biraz daha güçlü olsun desem Magi'den Aladdin'de olabilir.

Rider- Celty Sturluson: Durarara! motorcu sevdiğim biridir kendisi. Aslında buna en iyi mecha'lar girer ama mecha sevmem siz yazın.

Konu sizindir.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Normal şartlarda okumayı daha severim ama Fate serisini severim. İlginç buldum konuyu :)) Bir deneyelim...

Saber: Genryuusai Shigekuni Yamamoto: Fazla söze gerek yoktur herhalde. Orjinalinde Saber class için "Himura Kenshin/Battousai" aklımda vardı ama Saber class a yakışır bir güç lazımdı. Bleach`e çok ilgim yoktur ama dedeye saygı deyip burayı ona layık gördüm.

genryuusai ennetsu ile ilgili görsel sonucu

Berserker: Kaneki Ken; Tokyo Ghoul u izleyip o çocuğun kakuja suratını gören bana hak verecektir diye düşünüyorum.

kaneki kakuja ile ilgili görsel sonucu

Lancer: Tatsumi. Özellikle mangayı da takip ettiyseniz son dönüşümü buraya cuk oturuyor.

tatsumi incursio final ile ilgili görsel sonucu

Assassin: Hei. Darker Than Black`den BK-201 diye de biliyoruz. Aslında Assassin sınıfı için çok kişi aklıma geldi. İtachi`den tutun, Koro-sensei`ye hatta Battousai bile ama karakterdeki assassin havası bana hei dedirtiverdi işte.

hei assassin ile ilgili görsel sonucu

 

Archer: Tigrevurmud. Madan no ou  to Vanadis`den. Yakın dövüşte nerdeyse beş para etmez ama attığını vuruyor herif. Birde içinde hulk mu var nedir öfkelendikçe verdiği zarar da artıyor :)

Tigrevurmud rage ile ilgili görsel sonucu

Caster: Shiba Tatsuya. Ya cidden ama elimde baya seçenek olsa da elim varmadı başkasını yazmaya. Adam hükmen galip ama ne yapalım.

shiba tatsuya mobile suit ile ilgili görsel sonucu

Rider:  Celty Sturluson. Bu pozisyona tek başına yeter benim için

motorcycle anime character ile ilgili görsel sonucu

Bazıları gönlümden geçen karakterler değildi ama Fate class havasını bozmamaya gayret gösterdim ( Archer a sniper falan yerleştirecektim :) ). Kendi sınıfına göre aşırı güçlüyse eğer eledim. Birde tabi karakter güçleri birbirinden aşırı uzak olmasın dedim. Böyle bişey çıktı.

Düzenlenme: Brionac tarafından
Ek Döküman.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.