Jump to content

Clash Royale Klan


Saginar

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır foruma uğrayamıyordum. Fakat bugun Clash royale vesilesi ile sizlere bu konu aracılığıyla ulasmak istedim. Eminim ki cogunuzun duyduğu ve oynadigi bu oyunda bir klan acmak istedim. Actiktan sonra kendi hesaplarimi getirdim klana. Fakat dedim ki neden bu klanı anime severlerle paylaşmayayım ki? Sizlere bu konuda bir davetiye sunmaya geldim. Klan hakkinda ufak bir iki bilgi vermek istiyorum. Madde madde yazayim ki okumasi kolay olsun...

 * Klanimiz yeni arkadaslar. Kimseyi zorlamiyoruz. Amac guzel, hos sohbetin dondugu bir klanimizin olmasi. Lutfen kimse gelip bu ne berbat klan vb. tavir sergilemesin ?

 

*Klan siz katildiktan itibaren sadece benim degil, hepimizin klani olacaktir. Bu sebeple rutbe istemeyelim. Bir eksiklik carparsa gozunuze bana soylemeniz kafi

 

*Klani kuran kisi ben oldugum icin Lider statusu bana ait. Ama klan hepimizin. Her zaman aktif olamiyorum. Bazen girmedigim sure 1 haftayi buluyor. Cunku bu yil universiteye hazirlanmaktayim.

 

*Zamanla klan ici turnuvalar vb. etkinlikler duzenlemeyi severim. Hep beraber bu etkinliklerde eglenmemiz dilegiyle.

 

*Kisiye yonelik hakaret ve kufur yasak ancak seviyeyi kacirmadan espiri amacli argolar kullanilabilir. Sonucta eglenmeye geldik degil mi ?

 

Yazimi okudugunuz icin tesekkur ederim. Klan ismini yaziyorum. Klani aratinca cikan tek klan zaten bizim klanimiz olacaktir.

 

BigChaosMachine 

Hepinizi bekleriz...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.