Jump to content

Merhabalar


gorkemdeniz

Önerilen İletiler

Herkese merhabalar,

Tam adım Görkem Deniz, 23 yaşındayım.

Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Alanım 2D, 3D Art ve Web Tasarım.

Yaklaşık 2 yıl önce Blizzard Entertainment şirketinin düzenlediği bir Öğrenci Programını kazandım. Bununla birlikte Heroes of the Storm ve Overwatch gibi büyük projelerde 2D Artist ve Environment Artist unvanlarıyla çalışma fırsatını yakaladım.

İşim gereği batı ve batılı çizim teknikleri ile yoğun ilişkili olduğum için, Japonya ve Çin'e özgü çizim tekniklerine daima ön yargıyla yaklaştım ve Anime sektörünün aptalca olduğunu düşünürdüm. Ancak yaklaşık dört ay önce ilk Anime deneyimim 君の名は/Your Name’den sonra aslında bu ön yargımın çok büyük bir hata olduğunu anladım.

Dört aydır düzenli bir şekilde işim ve okulumdan vakit buldukça anime izlemeyi sürdürüyorum. Öyle ki ilk ayın sonunda Japonca ve Korece öğrenmeye ve Japonya’ya özgü çizim tekniklerini denemeye ve eğitim almaya başladım. Bazı zamanlar iç geçirip keşke daha erken bir yaşta başlasaydım demeden de kendimi alamıyorum.

İngilizce hususunda sıkıntı yaşamadığım için sadece MAL ve Anilist’i kullanıyordum. Bazı animeleri belirli sitelerden bulamadığım zamanlarda Türk Anime’yi kullanıyordum ve sitenin anime içeriği ve alt yazı işleri kaliteli ve tutarlı göründüğü için sonunda siteye üye olmaya karar verdim. Bununla birlikte Türk izleyiciler ile tanışmayı ve öneri alabilecek arkadaş edinmeyi çok isterim. 

Şuana kadar izlediğim ve favorim diyebileceğim animeler; 物語/Monogatari Serisi, Stein’s Gate, Death Parade, 蟲師/Mushishi, Samurai Champloo.

Teşekkürler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.