Jump to content

Yorozuya

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, Saiki Kusuo no Ψ-nan  2. sezonunu kimsenin çevirmediğini fark ettim. Ben de normalde yoğun olduğumdan çevirileri günü gününe yetiştiremeyebilim ve biliyorsunuz ki Saiki çok fazla konuşmanın olduğu bir anime. Ama elimden geldiğince çevirmeye çalışacağım. Altyazıya uygun rawı indirebileceğiniz link altyazı zipinin içinde mevcuttur. İndirdiğiniz video ile altyazı dosyasını aynı isim yapıp aynı klasöre atarsanız sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

Not: Çeviri konusunda oldukça acemiyim, gördüğünüz hataları ve önerilerinizi yorum olarak belirtirseniz sevinirim.

DUYURU:

Okuduğum bölüm gereği, sınavlar haricinde pek çok proje teslimim var, mesela 2 haftadır buraya girmeye bile vakit bulamıyordum, bölümleri bile çok sonradan izleyebiliyorum( Ve şunu belirteyim ki şuan hiç bir başka bir anime bile izlemiyorum.) Bu yüzden bölümler düzensiz geliyor farkındayım, ama düzensiz de olsa hiç çevrilmemesinden iyi olduğunu düşünmüştüm. Ama görüyorum ki genel olarak bu durum pek hoş olmuyor, izleyici rahatsız oluyor. Bu yüzden böyle yapmak yerine şimdilik seriyi askıya alıyorum. Ama merak etmeyin, başladığım işi yarım bırakmam, Haziran'da devam edip tamamlarım, hem art arda bölüm atarım. Her zaman anlayışla karşılayıp olumlu yaklaşan arkadaşlara teşekkürler.

Not: Çevirmek isteyen varsa istediği gibi çevirebilir, hatta yarıdan başlamak istemiyor ama eski bölümleri de çevirmeye üşeniyorsa alıp benim çevirilerime kendi ismini yazıp, yeni bölümleri de kendi çevirip devam ettirebilir, hiç sorun değil

 

[Yorozuya] Saiki Kusuo no Psi-nan-11.zip

[Yorozuya] Saiki Kusuo no Psi-nan-12.zip

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar, Saiki Kusuo no Ψ-nan  2. sezonunu kimsenin çevirmediğini fark ettim. Ben de normalde yoğun olduğumdan çevirileri günü gününe yetiştiremeyebilim ve biliyorsunuz ki Saiki çok fazla k

Cidden haftalardır bekliyordum çeviri için teşekkürler sonunda birilerinin bu muhteşem seriye el atması hoş oldu.Emeğin için teşekkürler umarım sonuna kadar gidersin.

8. Bölüm eklenmiştir, çok yoğun olduğumdan gecikti, kusura bakmayın. Keyifli seyirler.

bana yardım edermisiniz altyazı dosyasını açtığımda biraz garipti not defteriyle açtıydımda başka birşeyle felanmı açmam gerekyordu veya izlemek için video ile birleştirmem felanmı gerekiyor (tmm çözdümde yorumu silme tuşu yok nereden silecem bilmiyorum bu arada videoya altyazıyı gömmek gerekiyormuş internete yazın çıkar) yorumu silemediğim için düzenleden yaptım

Düzenlenme: Megawater33 tarafından
sorunumu çözdüm silme tuşu olmayınca düzenleyerek dile getiriyim dedim
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kaansamil, 10 saat önce yazdı:

Cidden haftalardır bekliyordum çeviri için teşekkürler sonunda birilerinin bu muhteşem seriye el atması hoş oldu.Emeğin için teşekkürler umarım sonuna kadar gidersin.

Rica ederim sonuna kadar gitmeyi planlıyorum ama dediğim gibi gecikmeler olabilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.