Jump to content

Merhaba merhaba merhabaaa.


TheQueenOne

Önerilen İletiler

Öncelikle herkese sıcacık bir merhaba ile başlamak istiyorum. Nasılsınız? İyisinizdir bence, iyi olun çünkü. :admire2-onion-head-emoticon:

 

İsmim Ecrin, 22 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. Türk Halkbilimi bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Genel olarak bakıldığında normal bir insan gibi gözüküyor olsam da, içimde yaşayan farklı insancıklarla hayatıma devam ediyorum. Farklı hallerim ve tavırlarımla yeri gelince çatlak, yeri gelince mazlum, yeri gelince narsist olabilen bir yapıya sahibim. 

Genellikle çok fazla anime izleyen bir tarafım yoktur ama yaoi dendiği zaman bende akarsular duruyor. :loveloveplz: Eminim anlamışsınızdır neyi kastettiğimi ve aranızda benim gibi olanlar da vardır. Herkesle tanışıp kaynaşmayı çok isterim ama benim gibi yaoisever kardeşlerimle tanışmayı daha çok hedefliyorum. Ya aslında bakıldığında yaoi gıybeti yapabileceğim herkese kapım aaardına kadar açıı~k. 

Ayrıca fanfic yazmak isteyen herkese de göz kırpıştırıyorum. Roleplay için de baaaaayağı bir istekliyim. *-* 

edit: Bu arada tabiki bütün yaoi serilerini izlemedim öyle bir iddiam yok ama ayrı bir ilgim var. *-*

Bunlar dışında cosplay ile amatörce uğraşıyorum. Amatör bir müzik geçmişim var ve bunun dışında profesyonel denebilecek düzeyde dans eğitimim var. 

Buradan tanışacağım ya da tanışmayacağım herkese kucak dolusu seviler, öpücükler. :muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.