Jump to content

İzlemem gereken filler hangisi?


Treajen

Önerilen İletiler

Animeyi izleyeli baya oldu ama karakter tasarımlarını falan bizzat Tite Kubo'nun yaptığı Zampakuto Unknown tales Arc'ı vardı hatırladığım. Filler olmasına rağmen izlemesi baya zevkliydi. Ondan sonra bir de Gotei istila ordusu arc'ı fena değildi yanılmıyorsam. Bunları, özellikle de ilkini kesinlikle izlemenizi öneririm. Arada bir de tek bölümlük filler'lar oluyordu onları fazla sevmezdim ben, bazen gerçekten alakasız şeyler yapıyorlardı o yüzden bölümüne göre değişiyor izleyip izlememek size kalmış biraz ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

     İlk olarak uzun arc Bountolardı (64-109 ) açıkçası ben onda 64'ten 80'e kadar dayanabilmiştim sonra 105'e atlamıştım.Ana olayı öğrensen yeterdi burada.Ama hepsini atlasan da bence pek bir  şey değişmezdi.Ben sıkılmıştım.Sonra da arcın ismini tam hatırlamasam da (128-137) dünyadaki ruhlar ve Hollowlar için Rangiku , Hitsugaya ,Ikkaku ,Yumichika  filan geliyordu.Çok eğlenmiştim ben .Ardından Rukia'nın yan hikayesi başlıyor(147-149 ) Hueco Mondo'da. Açıkçası Rukia'nın kendisinden pek haz etmem ama fillerdaki geçici karakter çok hoşuma gitmişti.Güzel bir fillerdı.Sonra Yeni Kaptan Arc'ı var(168-189) .İlk 3-4 bölüm izledim güzeldi ama sonra sıkılmaya başladım.Ana olayı öğrenip son bölümlere geldim.Çok da beğendiğim bir filler değildi.Ardından Zanpaktou Arc'ı var.(227-265)En eğlendiğim arctı.Uzundur yine sıkılırım diye düşünmüştüm ama bence gördüğüm en güzel fillerlardandı. Bence bu arcı  izle. Son olarak da  (317-341) Gotei 13 e saldırı vardı.İlk bölümler güzeldi yaklaşık 325 e kadar geldim sonra atlayıp atlayıp izledim konu çok yavaş ilerliyordu.Son 5 bölümü de izledim.Bitti.Bu arada aradaki  kısa fillerlar var, ben hepsini izlemiştim.Sevmiştim.Arada sevmediğim vardı mesela Kon'un 5-6 bölümlük fillerı vardı.Saçma geldiğinden atlamıştım.

Sana kalmış bir şey bu ama şöyle diyeyim. Naruto  izlemişsen eğer Naruto fillerları gibi değil çoğunluğu daha kaliteli.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tüm filleri eksiksiz izleyen biri olarak bence böyle ( Uzun filleri sıraladım arada tek tük olanları hatırlamıyorum ama onlarda da bir kaç komik bölüm vardı )  

1. ( 230-265 ) Zanpakuto: The Altrenate Tale Arc

2. ( 317-342 ) Gotei 13 Invading Army Arc

3. ( 168-189 ) The New Captain Shusuke Amagai Arc

4. ( 64-91 ) The Bount Arc

5. ( 92-109 ) The Assault Arc

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 8 ay sonra...

Konuyu hortlatacağım ama aynı soruyu soranlar için yararlı olacağını düşünüyorum. para-chan'ın yazdıkları güzel. Üstüne bir ekleme yapacak olursam, 147, 148 ve 149 olur. Menos Ormanı'nda geçiyor ve dolaylı olarak, daha sonra Bleach'in evreninin temelinde olan bir soruna göz kırpıyor. Bölümü yazarken bunun hedeflendiğini zannetmiyorum ama güzel bir rastlantı olmuş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.