Jump to content

Bleach 1-200 Türkçe Fansub Tek Link İndir


Lexon

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

TANITIM



Shinigamiler, yani ölüm tanrıları, ruhsal güçlerini kullanabilen özel insanlardır. Bir shinigaminin dünyadaki görevi kötü ruhları temizlemek ve iyi ruhları cennete göndermektir...

Kurosaki Ichigo, 15 yaşında bir lise öğrencisidir. Onu diğer insanlardan farklı kılan özelliği ruhları görüp konuşabilmesidir. Bir sabah, arkadaşı olan bir hayaleti ziyaret ederken korkunç bir ruhla karşılaşır ve kovalanmaya başlarlar. Ancak ortaya gizemli, karalara bürünmüş bir kız çıkar ve elindeki kılıçla kötü ruhu yokedip kendi de kayıplara karışır.

Ichigo, o akşam sabah olanları düşünürken camından içeri aynı kız girer. Kızın gelişinin tek sebebi yakınlarda kötü bir ruhun varlığını hissetmesidir, ama Ichigo'nun kendisini görebildiğini farkettiğinde ona kendisinin bir shinigami olduğunu söyler ve ruhlar hakkında bilgi verir. Onlar konuşurken alt kattan gürültüler gelir ve gidip baktıklarında dev bir ruhun duvarı parçalayıp Ichigo'nun kızkardeşini yakalamış olduğunu görürler.

Bunun üzerine çok sinirlenen Ichigo, ruha patavatsızca kafa tutar, ancak shinigami Ichigo'ya gelecek olan darbeyi kendi üzerine alır. Aldığı yarayla savaşamayacak hale gelen shinigami, Ichigo'ya bir öneri sunar, ailesini korumak için ona kendi shinigami güçlerini aktaracaktır. Ichigo bunu kabul eder, ancak beklenmedik birşey olur. Ichigo'nun ruh enerjisi o kadar güçlüdür ki, shinigaminin bütün güçlerini emmekle kalmaz, kılıcı korkunç bir boyuta ulaşır. Kızın şaşkın bakışları altında kötü ruhu kolayca yokeden Ichigo'nun hayatı artık tamamen değişmiştir...

Resmi ekleyen
1-200 Buradan Tıkla İndir


Not : Bölümler Biraz Karışık Ama Hepsi Var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra...
  • 2 sene sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.