Jump to content

BEYAZ SAKAL KORSANLARI FC


yanki_99

Önerilen İletiler

ONE PİECE'de en sevilen korsanlardan biri WHİTE BEARD KORSANLARI Resmi ekleyen

Beyazsakal Korsanları dünyadaki en güçlü korsan tayfası olarak bilinir.Kaptanları da dünyanın en güçlü adamı olarak bilinen Edward Newgate'tir. Edward Newgate Yonkou olarak bilinen ve Grand Line'ın ikinci yarısı New World'ü yöneten 4 korsandan biridir. Bu tayfanın üyelerinden pekçoğu Gol D. Roger döneminde bu bayrak altında korsanlık yapmışlardır ve Jolly Roger Korsanları ile bizzat dövüşmüşlerdir. Ayrıca Beyazsakal 22 yıl önce Gol D. Roger'ın en büyük rakibi olarak gösterilmekteydi. Beyazsakal Korsanları kendi içinde 16 tümenden oluşmaktadır. Her tümenin bir komutanı ve emrinde de 100'er adamı vardır. Beyazsakal Korsanları (özellikle de kaptanları Edward Newgate) tüm dünyada korkulan bir üne sahiptir. Öyle ki dış denizlerde yaşayan çocukların tekerlemelerinde bile yer edinmiştir. 2. tümen komutanı Portgas D. Ace'i kurtarmak için yapılan savaşta Denizci Filo Amirali Sengoku tüm denizcileri ve Shichibukai'leri Denizci Karargahı'na toplamıştır.

Kaptan Edward Newgate, Gura Gura No Mi yiyerek deprem ve tsunami oluşturabilme yeteneğini kazanmıştır. Ayrıca Beyazsakal vuruşlarında depremin yıkıcı gücünden faydalanmaktadır. Filo Amirali Sengoku bu meyvenin dünyayı yok edebilecek güce sahip olduğunu söylemiştir. 1. Tümen Komutanı Marco bilinmeyen Mistik Zoan tipi bir meyve yemiştir ve efsanevi zümrüdüanka kuşuna dönüşebilme gücü elde etmiştir. 2. Tümen Komutanı Portgas D. AceLogia tipi Mera Mera No Mi yemiş ve ateşe dönüşebilme kabiliyetine sahip olmuştur. 3. tümen komutanı Jozubilinmeyen bir şeytan meyvesi sayesinde elmasa dönüşebilmektedir. Ayrıca 5. Tümen Komutanı Vista da dünyanın en iyi kılıç ustası Juracule Mihawk'la birebir dövüşebilecek güçtedir.

Eskiden bu tayfada olan ve Karasakal olarak anılan Marshall D. Teach'in ihanetiyle Beyazsakal Korsanları için kötü bir dönem başlamıştır. Teach, Yami Yami No Mi meyvesinin gücünü elde etmek için 4. tümen komutanı Thatch'i öldürmüştür. Bunun üzerine 2. tümen komutanı Ace onun peşine düşmüş, onunla çarpışmış ve yenilmiştir. Karasakal, Ace'i Denizci Karargahı'na teslim etmiştir ve bu sayede Shichibukai ünvanına layık görülmüştür.Beyazsakal Korsanları, Denizci Karargahı'nı basmış ve büyük bir savaş başlatmışlardır. Savaşın sonlarına doğruTeach ve tayfası gelip zaten oldukça yaralı durumda olan Edward Newgate'i öldürmüşlerdir. Ayrıca uğruna savaş başlatılan Portgas D. Ace kurtarılamamıştır. 3. Tümen Komutanı Jozu da Amiral Aokiji'nin saldırısı sonucu bir kolunu kaybetmiştir.

Beyazsakalın 16 tane tümen komutanı vardır.

Tümen Komutanı #01: "Anka" Marco

Tümen Komutanı #02: "Ateş Yumruk" Portgas D. Ace

Tümen Komutanı #03: "Elmas" Jozu

Tümen Komutanı #04: Thatch (eski)(öldü)

Tümen Komutanı #05: "Çiçek Kılıç" Vista

Tümen Komutanı #06: Blamenco

Tümen Komutanı #07: Rakuyou

Tümen Komutanı #08: Namur

Tümen Komutanı #09: Blenheim

Tümen Komutanı #10: Curiel

Tümen Komutanı #11: Kingdew

Tümen Komutanı #12: Haruta

Tümen Komutanı #13: "Su Bufalosu" Atmos

Tümen Komutanı #14: Speed Jiru

Tümen Komutanı #15: Fossa

Tümen Komutanı #16: Izou

BAZI KAPTANLARI VE EDWARD NEWGATE 'i TANIYALIM

EDWARD NEWGATE

Beyazsakal Korsanları'nın kaptanı ve dünyanın en güçlü adamı olarak bilinmektedir. Korsanlara göre One Piece'i bulmaya en yakın kişidir. Yeni Dünya'da tüm denizleri yöneten Yonkou'dan biridir.

Ace'i kurtarmak için girdiği savaşın sonunda vücudundaki kılıç yaralarının sayısı 267 dir, silah yaralarının sayısı 152 dir ve 46 kere top ile vurulmuştur. bunlara rağmen bütün korsanlık hayatı boyunca hiç bir zaman kaçarken sırtından bir yara izi edinmemiştir.

Geçmişi

Gol D. Roger'ın zamanında ona denk olabilecek tek korsandır.Ace in korsanlar kralının oğlu olduğunu anladığı zaman onu himayesine almış ve onun gelecekteki korsanlar kralı olacağına inanmıştır. Ace aksini düşünmektedir, Beyazsakalı korsanlar kralı yapmaya and içmiştir. Geçmişte Balıkadam Adası'nda yaptığı kahramanlıklar nedeniyle Jimbei O'na çok bağlıdır ve geçmişteki bir olay yüzünden Crocodile ona kin gütmektedir.

Özellikleri

Beyazsakal alkoliktir ve istediği zaman içmenin ona hiç bir etkide bulunamayacağına inanmaktadır. Yanında uzun mızrak şeklinde bir kılıç taşımaktadır,Beyaz sakalın komutanları amirallere vurabilmektedir,buda komutanlarının haki kullanabildiğini gösterir. Çok uzun boyludur ve vücudunun bazı bölgelerinde yaralara rastlanmaktadır. Yeni Dünya da çok fazla dostu olduğundan ve çok fazla sayıda gemisi olduğundan filosu Don Krieg in filosu kadar kalabaktır.Gura Gura No Mi meyvesi yediği için depremler hatta tsunamiler yaratabilmektedir. Sengoku tüm dünyayı yokedebilecek bir güce sahip olduğunu söylemektedir.

Güç ve Yetenekleri

Edward Newgate(aka Whitebeard) yaşayan en güçlü adamdır.Kendi gemilerinden birini son sürat te giderken tek eliyle durdurabilir. Whitebeard korsanlarının kaptanı olduğu için kendinden dü

Gura Gura no Mi(Deprem yaratma)'yi kulanırken

Added by Lanexcowery

şük seviyelileri emri altındadır(ki bu adamlar Marco, Ace, Jozu, Vista gibi adamlar ve 1600 kişilik bir tayfa). Yediği meyve Paramecia türü arasında en iyi olarak gösterilen ve neredeyse bir Logia kadar güçlü olan Gura Gura no Mi(Deprem yaratma meyvesi)dir. Sengoku bu güçle O'nun dünyayı yok edebileceğini söylemiştir.Tek bir hareketiyle Marineford adasını ortadan ikiye bölmüştür.Havayı canlı bir nesne gibi tutarak tsunamiler yaratabilir.Ayrıca yumruğuyla havayı bir cam gibi kırabilir.

İnanılmaz bir dayanıklılığı vardır.Savaşta onca yara almasına rağmen düşmemiş, bu yaraların üstüne birde Amiral Akainu'yu ağır yaralamayı başarmıştır.

Hikayesi

Edward Newgate, bir gemide tayfadan biriyken uzun sarı saçlı ve bıyıksız bir adamdı.Ayrıca diğer korsanların aksine hazine düşkünü değil, sadece denizde büyük bir aile sahibi olma peşindeydi.52 yaşındayken kafasına bere yerine bir korsan şapkası takardı ve sarı saçları omuzlarında dökülürdü.Gol D. Roger, O'na Raftel'e nasıl gidileceğini söylemek istediğinde bunu istememiştir çünkü O'nun hayali One Piece değil denizde büyük bir ailedir ve bunu kurmuştur d

Edward ve roger karşılıklı kafa buldukları an

Added by Lanexcowery

a. Yeni dünyadaki tüm korsanları çocukları olarak görür, o korsanlarda kendisini baba gibi görürler.Eski zamanların korsanı olduğu için bu zamanda yaşayanlar onun için hala bir çocuktur.Aokiji ona saldırdığında kendisine "seni küçük yaramaz" demiştir, ayrıca Shanks gemisine mesaj yolladığında "Bu çocuklar ne zaman adam olduda ayağımıza gelmeye tenezzül etmiyorlar" diyerek Shanks'ında gözünde bir çocuk olduğunu belirtmiştir.(Shanks, onun zamanında düşman geminin bir çırak korsanıydı)

MARCO

Anka" Marco. Beyazsakal Korsanları'nın birinci bölük komutanıdır.

Görünümü

Marco sarı saçlı, koyu tenli, uykulu gözlerle bakan biridir. Göğsünde Beyazsakal Korsanları'nın dövmesi vardır.

Kişiliği

Marco sakin, iyi huylu biri gibi gözükmektedir. Shanks, Beyazsakal ile görüşmeye geldiğinde tayfasındaki güçsüz kişileri uyarmış ve içeriye girmelerini istemiştir.

Büyük savaş bittikten sonra Dünya hükümetinin başındaki 5 kişi [goruseı] karasakalın karşısında sadece yonkouların durabileceğini ve ayrıca Anka Marco'nun da beyazsakal müttefikleriyle bir şansı olabildiğini belirtmiştir yani Marco bir yonkou kadar güçlüdür ve beyazsakaldan boşalan yonkou koltuğuna yakın birisidir.

Yetenek ve Güçleri

Shanks'ın güçlü hakisine karşı duracak bir iradeye sahiptir. Marco'nun refleksleri de inanılmazdır. Kizaru'nun ışık hızındaki saldırısını zamanında durdurabilmiş ve Beyazsakal'ı korumuştur. Ayrıca Kizaru ile olan ufak dövüşünde ona vurabilmiştir. Normalde Logia kullanıcılarına vurmanın mümkün olmadığı düşünülünce, Haki gücü olduğu söylenebilir.

Şeytan Meyvesi

Marco Mitolojik Zoan türü "Anka" meyvesini yemiştir. Mavi ateşten bir Anka kuşuna dönüşebilir. Dönüşümünde uçabildiği için çok hızlıdır ve bu ona hava saldırında büyük üstünlük sağlar. Meyvesinin en büyük gücü ise yaralarını mavi ateşiyle iyileştirmesidir. Meyvesi Logia'dan bile daha nadirdir ve efsanevi olarak görülür.

ACE

Gol D. Roger ın ogludur.

Ace ilk olarak Drum Adası'da kısa bir sahnede ondan sonra ise Beyazsakal Korsanları'nın demir kuralını bozup kardeş katli yaparak kaçan Karasakal olarak bilinen korsanı bulmak için geldiği Arabasta'da Denizci Kaptanı Smoker ile dövüşürken görülmüştür. Ace hikayede görülen (Birincisi Smoker)2. Logia tipi şeytan meyvesi kullanıcısıdır. Ace Luffy'nin üvey abisi di, Garp'ın korkunç torun eğitim programına Luffy gibi o da maruz kalmıştır. Ace ölmeden önce Beyazsakal Korsanları'nın İkinci Bölük Komutanı idi. Ace, Luffy'nin Shanks'tan sonra örnek aldığı, olmak istediği ikinci kişidir..

Konu başlıkları [göster]

Görünüşü

Ace, her ne kadar üvey olsalar da, tip olarak biraz Luffy'ye benzer diyebiliriz. Koyu renkli bir kapri giyer ve turuncu renkte bir şapka takar. Şapkasındaki kemerin tokası yanyana duran gülen bir surat ve ağlayan bir surat şeklindedir. Bel kemerinin tokasında ise "A" yazmaktadır. Boynunda kırmızı renkli boncuktan bir zincir ve bir kolye vardır. Her Beyazsakal tayfa üyesi gibi vücudunda Beyazsakal Korsanları'nın kurukafa simgesinin dövmesi vardır. Ayrıca kolunda "ASCE" yazan bir dövme vardır, "S" harfinin üzerine çarpı çekilmiştir. Birçok kişi bunun dövmecinin yaptığı bir hata olduğunu sanmasına rağmen o S harfi ölen kardeşi Sabo'yu temsil eder. Koluna taktığı bileklikte bir Log Pose vardır.

Kişiliği

Ace de şüphesiz bir D.'nin özelliklerine sahiptir. Kişiliği hiç tanışmasa bile babası olan Korsanlar Kralı Gol D. Roger ' a benzemektedir . Hiç bir zaman dövüşten kaçmaz çünkü kaçtığı zaman sevdiklerine zarar gelmesinden korkar .

Karasakal ile Dövüşü

Ace, Arabasta'da bir süre Luffygil'e yardım ettikten sonra Karasakal'ın burada olduğu iddalarının asılsız olduğunu öğrenip Arabasta'dan ayrılmıştır. Ace daha sonrasında Grand Line'da sıradan bir adada Teach'i bulmuş ve onunla dövüşe başlamıştır. Kendinden emin bir şekilde dövüşe başlamış olan Ace daha sonra Marshall D. Teach'in muhteşem Yami Yami No Mi güçlerini görmüştür, sıkı bir dövüş olur. Sonuç olarak ise Ace kaybeder. Dövüşü kazanan Karasakal, Ace'i Dünya Hükümeti'ne teslim eder. Ace Grand Line'ın en iyi korunan, en tehlikeli suçluların tutulduğu Impel Down'a 6. seviye yani en üst seviye suçlu olarak tıkılır. Luffy hakkında idam kararı çıkan Ace'i kurtarmak için Impel Down'ı bassa da Ace'i kurtaramaz, ancak kendi canını kurtarabilir.

Yetenekleri ve Şeytan Meyvesi

Ace, Logia tipi bir meyve olan Mera Mera No Mi yiyerek ateşe dönüşme, ateş yaratma, ateşe hükmetme yeteneği kazanmıştır. Ace bu yeteneğinden dolayı "Ateş Yumruk" olarak ün kazanmıştır. Ace durmadan kar yağan Drum Adası'nı ziyaret ettiği gün hiç kar yağmamıştır. Ayrıca Luffy'nin anlattığına göre ondan 3 yıl önce maceraya atılan Ace henüz şeytan meyvesi yememişken bile Luffy'den daha güçlüymüştür. Marshall D. Teach ile yaptığı dövüş sırasında da Teach'in onun şeytan meyvesini iptal etmesine rağmen fiziksel gücüyle başarılı bir şekilde dövüşmüştür. Dövüşü izleyen Karasakal Korsanları'ndan Van Auger de Ace'in şeytan meyvesi olmasa bile ne kadar güçlü olduğundan bahsetmiştir. Ayrıca Ace meyvesinin yeteneklerini kullanarak küçük bir bot ile denizde yol alabilmektedir.

Ayrıca Ace çocukluğunda (ölümünden 10yıl önce) Bluejam korsanları Luffy ye saldırdıkları sırada gri terminalde kral hakisi kullanmıştır.

Ölümü

Ace, Marineford'dan kaçırılırken Amiral Akainu tarafından organları yakılarak öldürülmüştür...Kardeşi Luffy'i korumak için...

JOZU

Elmas Jozu (ダイヤモンド・ジョズ Daiyamondo Jozu) Beyaz Sakal Korsanları’nın 3. Bölüm kumandanıdır.

Görünüm

Jozu, Crocodile tarafından dev olarak adlandırılan, çok büyük ,kaslı, geniş göğüslü, ağır zırhlı, koyu tenli bir adamdır. Kambur bir vaziyette dikilirken bile Crocodile ın iki katı uzunluktadır. Uzun bir yüzü vardır, sakalı ve saç stili şerit şeklinde bir desene benzer. Bacakları kaslı kollarına göre nispeten daha incedir. Üzerinde bir savaş sertliği ve yüzünde daima çatık kaşlar vardır. Giydiği siyah zırh ve saç stili , kırmızı cıvatalı siyah omuz pedleriyle (sonradan cıvatalar gri olmuştur) bir Aztec savaşçısına benzemektedir. Göğsünde ön ve arka bölümü köprücük kemiklerinin üzerinden bağlanmış yeşil bir zırh vardır. Zırh sonradan pas rengine dönmüştür. Beli etrafında, Aztec savaşçılarının giydiğine benzer kenarları altın işlemeli yeşil eteğin, üzerine giydiği süslü büyük bir altın kemer vardır. Çivili, siyah ve altın renginde, büyük tokası olan ayakkabı ya da bot benzeri bir şey ve çivili siyah bir pantolon giyer. Marineford savaşı sonunda sağ kolunu kaybetmiştir.22 yıl önce, Jozu siyah kısa kolsuz bir bluz ve kırmızı bir kuşak giyer, göğsü daha dardır, bunların dışında görünümü bu günküne benzerdir. Geçmişte Beyaz Sakal Balıkadam Adası nı kendi bölgesi ilan ettiğinde Jozu değişik bir kısa kollu bluz giyerken görülmüştür.

Kişilik

Jozu, arkadaşlarına sürekli bilgiler işaret etme eğiliminde olan, huysuz, oldukça sessiz bir kişiliktir. Düşmanlarına karşı acımasız görünmektedir, ilk yumruğundan sonra yıkılmakta olan Crocodile a hiç duraksamadan ve acımadan ikinci yumruğu atmasıyla bunu göstermiştir. En az 3 olayda onları koruyarak Beyazsakal ve tayfasına sadık olduğunu göstermiştir. Fakat bu sadakat, Marco nun Kizaru tarafından yaralanmasıyla dikkatinin dağılması sonucu, Aokiji tarafından dondurulmasında olduğu gibi aleyhine kullanılabilir.

Yetenek ve Güçler

Beyaz Sakal Korsanları’ nın 3. Bölüm kumandanı olarak düşük rütbeli tayfalar üzerinde yetkisi vardır. Yonkou Shanks tarafından uygulanan güçlü Haki’den etkilenmeyen birkaç adamdan biridir. Gold. Roger’ın zamanında bile Beyaz Sakal Korsanları’nın üyesi olan çok deneyimli bir korsandır.3. Bölüm Kumandanı olmasından da anlaşılacağı gibi Jozu Beyaz Sakal Korsanları’nın en güçlü üyelerinden biridir. Marineford savaşı süresince Shichibukai ve Amiraller ile eşit düzeyde mücadele edebilecek kadar güçlüdür.Jozu görülmemiş vahşi bir güce sahiptir, Denizcilerin Dev Takımı bile bu gücün yanında hiç kalmaktadır. Büyük bir buz kütlesini koparıp Marineford da devlerin koruduğu bölgeye kadar uzunca bir mesafe savurmuştur. Bu buz kütlesi en az Dev Takımı’nın 10 katı büyüklükte devasa bir buz kütlesidir. Böylece Jozu seride gösterilen güç becerilerinin en büyüğünü sergilemiştir, bununla birlikte sağ kolunu kaybetmesinin onun gücünü nasıl etkileyeceği bilinmemektedir.

Büyük cüssesine rağmen, hızı ve refleksleri vahşi kuvvetiyle eş değerdedir. Bu hız, Haki ile kombine edildiğinde, genelde soyutluklarıyla darbeleri savuşturabilen Logia kullanıcıları için Jozu’yu (Özellikle elmas formunda) büyük bir tehlike haline getirmektedir, Beyaz Sakalın hayatını almak için yaptığı hamle sırasında Crocodile a saldırdığında , Crocodile gücün ve hızın çok fazla olduğunu ve darbeden kurtulmasının saliselere bağlı olduğunu dile getirmiştir. Aynı zamanda, Corocodile ın yakın mesafeden gönderdiği kum kasırgası nın merkezinde kalmış olmasına rağmen (hem de normal haliyle şeytan meyvesi aktif değilken) en ufak bir yara bile almadan çıkmasıyla da görülebileceği gibi inanılmaz bir dayanıklılığa sahiptir.

Şeytan Meyvesi

Jozu neredeyse bütün vücudunu elmasa dönüştürmesine el veren , adı henüz bilinmeyen bir şeytan meyvesi yemiştir. Bu gücü ona “Elmas Jozu” lakabını kazandırmıştır. Kaybettiği kolunu geri oluşturamaması ve vücudundan başka bir yerde elmas üretememesiyle de anlaşılabileceği gibi Paramecia türü bir meyve gibidir.Jozu’nun güçleri, ofansif ve defansif kapasitesini büyük derecede arttırma yeteneği vermektedir, hali hazırda sahip olduğu güçlü fiziksel ataklar elmas vücudunun verdiği yoğunlukla geliştirilmektedir. Savunması katlanarak artmakta ve dünyanın en büyük kılıç ustası Shichibukai Dracule Mihawk’a ait dünyanın en güçlü kılıç darbesini bile görünür bir yara bile almadan engelleyebilmektedir.Ancak, vücudu elmas formunda değilken, Aokiji’nin dondurucu yeteneklerine karşı da diğer ataklara olduğu gibi savunmasız haldedir. Elmasa dönüşen bölümlerini hareket ettirmekte zorlandığı görülmektedir. Bunların dışında, Jozu standart Şeytan Meyvesi zayıflıklarından müzdariptir.Jozu tarafından kullanılan isimlendirilmiş şeytan meyvesi teknikleri aşağıdaki gibidir :

Brilliant Punk (ブリリアント・パンク Buririanto Panku): Temel olarak bir vücut çarpmasıdır, Jozu büyük hızla rakibinin üzerine atılır ve elmasa dönüşmüş kolunun ön kısmıyla rakibine çarpar, büyük bir darbeyle hedefini uzak bir mesafe geriye gönderir. Bu ilk kez Crocodile a karşı kullandığında görülmüştür. Bu tekniğin adı elmas kesimi “Parlama” dan türetilmiştir. Manga çevirileri ve anime alt yazılarında ismi aynıdır.

Cabochon Knuckle (カポションナックル Kaposhon Nakkuru):Jozu’nun Unlimited Cruise SP oyununa özel atağıdır. Sol taraftan elmasa dönüşmüş eliyle attığı sıradan bir yumruktur. Cobochon bir çeşit mücevher kesim tekniğidir.

Octagon Hammer (オクタゴンハンマー Okutagon Hanma):Jozu’nun Unlimited Cruise SP oyununa özel hareketidir. Jozu elmasa dönüşmüş kollarını başının üzerine kaldırır ve balyoz gibi rakibinin üzerine indirir. Octagon bir elmas kesim tekniğidir.

Dispersion Impact (ディスパーションインパクト Disupāshon Inpakuto):Jozu’nun Unlimited Cruise SP oyununa özel hareketidir. Katı bir zeminde, yere vurarak zeminden büyükçe bir parça koparır ve rakibinin üzerine fırlatır. Şimdiye kadar jozu sadece buz fırlatmıştır (Unlimited Cruise Sp oyununda da bu üzerinde duruyor olmasa bile buz fırlatır). Dispersion elmas üzerinde oluşan ışık huzmesidir.

Haki

Jozu , iki ayrı olayda Logia kullanıcılarına başarılı birer atakla zarar vererek usta bir Busoshoku Haki (Silahlanma Hakisi) kullanıcısı olduğunu kanıtlamıştır. Crocodile a yıkıcı bir sürpriz atak yapmış ve onu geriye doğru uzak bir mesafede yere yapıştırıp kanlar içinde kalmasına sebep olmuştur. Daha sonra, Amiral Aokiji’ ye, buz halinin parçalanmasına ve ağzından kan gelmesine sebep olan başka bir sürpriz atak düzenlemiştir.

Başlıca Savaşları

Beyaz Sakal Korsanları ve müttefikleri vs. Denizciler ve Shichibukailer

Jozu vs. Dracule Mihawk (Mihawk’ın Beyazsakal’a olan saldırısını durdurmuştur)

Jozu vs. Dev Takımı (Akainu tarafından önlenmiştir)

Jozu vs. Crocodile

Jozu vs. Crocodile vs. Doflamingo

Jozu vs. Amiral Aokiji

Ek Bilgiler

Savaştan sonra bir bölümde Jozu kolunu kaybetmemiş fakat bandaj içinde gösterilmiştir, fakat bu hata sonraki bölümde bandajlı kolu silinerek düzeltilmiştir.

Dondurulduğunda düşmediği için büyük ihtimal animede Jozu kolunu kaybetmemiş olarak gösterilecektir.

Bir SBS sırasında Oda ya Jozu nun penisinin elmas olup olmadığı sorulmuş ve Oda evet onun penisi elmas diye yanıtlamıştır.

Künye

İlk Sahnesi : Manga : Bölüm 234 Anime : Bölüm 151

Üyelikleri : Beyaz Sakal Korsanları

Mesleği : 3. Bölüm Kumandanı, Korsan

Lakabı : Diamond Jozu ( Daiyamondo Jozu)

Doğum Tarihi:11 Kasım

BAZI RESİMLER

Resmi ekleyen

WHİTE BEARD

Resmi ekleyen

MARCO

Resmi ekleyen

ACE

Resmi ekleyen

JOZU

KURUCU :YANKI (YANKİ_99)

ÜYELER =)

DARKREAPER07

SNOW_DEAD

MEGAMORPG

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.