Jump to content

Tsuritama


Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Anime Adı: Tsuritama

Anime Türü: Okul, Shounen

Bölüm Sayısı: 12

Yapım Yılı: 2012

Eğer bir deniz şehrinde yaşıyorsanız, hava güzel ve içinizi ısıtıyorsa, arkadaşlarla yapılacak eğlenceli bir şey de balık tutmaktır =)

Balık tutma konsepti ile başlayan ve, 4 arkadaşın dünyayı kurtarmasını anlatan sevimli bir seri "Tsuritama". Balık tutmanın incelikleri anlatılırken kesinlikle etkilenecek ve bu dört çocuğun arkadaşlıklarını yüzünüzde kocaman bir gülümseme ile izleyeceksiniz. Seriyi izlerken fazla ayrıntılara takılmadan, pastel renklerle tasvirleşen arka planı ve harika müziklerin zevkini çıkarmanızı tavsiye ederim, özellikle ending parçası gerçekten güzel =) Herkesin takdirini toplayan yönetmen Nakamura Kenji yine orjinalliğini konuşturmuş gibi. Yapılan kara mizahı ve karakter tasarımlarını da yabana atmamak lazım. Özellikle karakter tasarımı son zamanların anime dünyasının yıldızlarından Uki Atsuya yapmıştır. Bir başka bilgi ise baş rol karakterlerinden Haru’yu izleyiciler zaman zaman ünlü hikaye kahramanı Küçük Prens’e benzetmişlerdir. Benim favorim ise seride Kaptan Ayumi-chan ve Akira :D

Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler =)

Eno-shima-don..!!! =)

Konusu:

Yuki Sanada tek bir arkadaşı bile olmayan ve insanlarla iletişim konusunda da pek gelecek vaat etmeyen bir lise öğrencisidir. Fransız büyükannesiyle birlikte Enoshima adasında yaşamaktadır. Derken bir gün Haru isimli bir gençle yolları denk düşer. Haru dünyaya balık avı için gelmiş bir uzaylı olduğunu söyler bizim liseli gencimize. Bu ikiliye Natsuki ismindeki diğer bir liseli genç ve Hindistanlı, gizemli bir çocuk olan Akira da katılınca üzerinde yaşadıkları ada dünyanın kaderini belirleyecek bazı olayların merkezi haline dönüşür.

Kaynak: Turkanime.tv

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.