Jump to content

Rütbe Güncellemesi


schneizeL

Önerilen İletiler

•Sistem aynı kalsında, takip etmesi için yetkililer atayın bence.

•Gıcıklığına "-" veren çok gördüm ancak can sıkıntısından "+" verene pek rastlanmıyor. Beğenmeme kaldırılmalı yani.

•Son olarak da, yorumları sıralama seçeneği olsaydı iyi olurdu hani. Beğenisine göre, yazıldığı tarihe göre gibisinden..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 118
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yorum rütbe derecelendirmesinde ufak çaplı bir güncelleme yapıldı buna göre yeni güncelleme ile alacağınız rütbe puanları aşağıda ki mantığa göre yapılmaktadır. Yorum sayınız + Yorum beğeni sayınız /

@SUNA sizin üstünüze alınmanıza gerek yok çünkü yorumlarını beğendiğim kullanıcılardan birisiniz. Herkes sizin gibi anime ile ilgili yorumlar yazsa bizde böyle bir uygulama yapmak zorunda kalmasak. Ne

Beğenilerin + alıp disslikelerin Bölü alması, Ve bazı kendini bilmezlerin gıcık olduklarına Disslike vermesi... Bence olmamış.

Resmi ekleyen

Yorum rütbe derecelendirmesinde ufak çaplı bir güncelleme yapıldı buna göre yeni güncelleme ile alacağınız rütbe puanları aşağıda ki mantığa göre yapılmaktadır.

Yorum sayınız + Yorum beğeni sayınız / Yorum beğenmeme sayınız.

Buna göre örnek yorum puanlama sistemi şu şekilde olacaktır.

2000 + 6 / 2 = 1003 puanınız olacaktır. Bu mantığa göre düzgün, düzeyli ve kaliteli yorumlarınız sayesinde rütbe alacağınızı aksi takdirde göndermiş olduğunuz flood yorumların sizin zararınıza olacağını unutmayınız.

Rütbeler;

200 Puan : Sevilen Üye

500 Puan : Düzenli Üye

750 Puan : Daimi Üye

2500 Puan : Otaku Üye

Argo, Hakaret, Flood, Spoiler ve Erotik Paylaşımlar yapan üye yorumları üye hesabı ile birlikte silinmektedir. 5000 yorumunuz dahi olsa tüm yorumlarınız ile birlikte silinecektir. Lütfen yorum alanını düzgün kullanmaya özen gösterelim gelen yorum raporlarını temizlemek için harcadığımız vakitle daha iyi şeyler yapmaya çalışalım bizlerde.

Yanlış hesaplama var :D

2000 + 6 / 2 = 2003 eder :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bugün bu konu hakkın da son kez yazıyorum.Ben izlediğim animeye o an hissettiğim duygularla yazıyorum.Arkama dönüp beğenecekler mi acaba diye düşünmüyorum.Bazen es kaza anime nin bölümü geldimi diye bakarken denk geliyorum yok şöyle yazmışsın böyle yazmışsın eleştirileri oluyor.Burada izleyici olarak mı algılayım yoksa eleştirmen mi?.bayağıdır burda üyeyim kimsenin kalbini kırmadım.Tabi yaşımdan dolayı bu tür tartışma ortamına girmek istemiyorum.Ben kendi halinde izlemeye devam ediyorum.Bu siteyi kuran ve bizlerin güzel vakit geçirmesini sağlayan her kese gönülden sayısız teşekkürler ,iyi ki sizler varsınız.Allaha emanet olun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir ℓøvέ~♥
Ben anime izlerken düşüncelerimi yazıyorum, yorumlarım silinmesinde benim için sorun değil :D Suna abla bazı yorumlarında ilk animeye başladımda hep senin yorumlarını gördüm en son cümlen hep Arigato yazıyorsun diye bazıları sana yorum yazıyordu benim çok dikkatimi çekmişti o zamanlar :) eskiden Alexiel diye bir üye vardı yorum yazma yarışına girmiş gibiydi :D Lin üyesini çok beğeniyorum yorumları çok güzel çok eski biri oda 1.ci sıralardaydı :D
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şimdi bunun anlamı ne anlayamadım.Taş banamı geldi.110 yorum diyorsun onlarda acaba eleştirimi,şu an o sözlerinden ben alındım.

siz sanırım çok alıngansınız... sizin yorumlarınızla alakalı birşey söylemedim... ben çok daha önce rütbe derecelendirilmesiyle ilgili yazdığım yorumu paylaştım ama o zamanlar sizin hiçbir yorumunuzu görmemiştim bile...

siz alıngansınız ama yazdıklarınız karşınızdakinin kalbini kırar mı kırmaz mı onu pek düşünmüyorsunuz sanırım..

".110 yorum diyorsun onlarda acaba eleştirimi" demişsiniz...

sizin gibi benim de hissettiklerimi yazdığım da oldu, eleştirdiğim de oldu, espri yaptığım da oldu... dediğim gibi kafama taktiğim kişiyle ilgili yorum örneklerini vermiştim.. bir daha aynı örneği wereyim..

( "şimdi izleyeceğim acaba ne olacak",

5 dk. sonra "izliyorum ama hadi bakalım",

10 dakika sonra"ilginç bir animeye benziyor",

bölüm sonunda da"hadi bakalım ilk bölümü bitirdim" gibi 1 bölüme birbirinden gereksiz ve içeriksiz yorum yapan çok )

eğer sizin yorumlarınız da bu tarz idiyse zaten hiç hoş değil.. ama dediğim gibi... sizinle alakalı yazılmış birşey değil..

(tekrardan alınganlık olmasın diye bundan sonra ki yorumlarım ve düşüncelerim sizinle ilgili değildir diye belirtmek istiyorum suna hanım..sanırım kalbiniz çok kırılmış... )

bence zaten yorum sayısıyla rütbe artmasın.... içeriksiz binlerce yorum okudum.. görüntü kirliliği, yer ve kıymetli zamanımızın israfı :angry:

kaliteli yorum yapana bravo... bu arada yaptığım yorumdan daha fazlasını beğenen benim.. <_< benim kadar beğenen ve takdir eden de war mıdır bilmiyorum?..

forumda da keza öyle..

dikkat edersiniz sadece arkadaş listemdekileri değil, güzel olan her yorumu beğeniyorum..

sevgilerimle...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2000+6/2 = 1003 yapdığını anlamak için illa parantez içine mi alınması lazım, onu da sizin akıl etmeniz lazım :P

birde bence hem beğeni, hemde beğenmeme butonlarının kaldırılması gerekiyor. -_-

artı rütbe olması gerekir, bu işin doğasında vardır, dünyanın her yerinde böyledir ;) bazı kullanıcıların yorumları az olduğu halde otaku üye olmalarının sebebi onların video upload ediyor olmaları ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir 美徳 (erdem)

siteye ilk katıldığımdan beri bir sürü arigota yazısı gördüm bölümlerin altında bir tek sunanın yorumları düzgündür ve düşüncesinden sonra teşekkür ediyordu çoğu uzun anime de sadece teşekkür ediyorum yazıyor bence rütbe olayı kalkmalı ve yerine sitede ne kadar süre takıldığı gözükmeli

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

siteye ilk katıldığımdan beri bir sürü arigota yazısı gördüm bölümlerin altında bir tek sunanın yorumları düzgündür ve düşüncesinden sonra teşekkür ediyordu çoğu uzun anime de sadece teşekkür ediyorum yazıyor bence rütbe olayı kalkmalı ve yerine sitede ne kadar süre takıldığı gözükmeli

Kesinlike katılıyorum Gerçektende otaku olmayı en çok hakeden benim görüşüme göre de SUNA. Ben her izlediğim animenin altındaki yorumları takip eden biriyim.En düzgün yorum yapan kişilik. Sadece şuna takıntılı oldum yorum yaparken sürekli yare yare kelimesini kullanıyor :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.