Jump to content

Bence Sasuke ölür![Spoiler İçerir]


suayip1905

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ölsünde kurtulalım. Hatta sakura ve sasuke beraber trajik bir biçimde ölseler süper olurdu :D

Ölsede kurtulsak ne sasukeymiş be :)

vallaha ya bi ölmedi gitti.

Sasuke Ölmücek Zaten Kishi Sasuke Fanı İstesek'te öldüremeyiz Ama Yoğun İstek Ve Mektub Mail'ler aldıgı için sasuke kör olucak %100 Spoiler :) Sasuke'nin sonu belli.

hayırrrrrrr tanrımmmmm !!!!!!!! Yedim spoiler'ı galiba :D nerden duydun ki bunu ?

 

İkisi birden öldü. 

Ölmek üzereler :D Kishi öldürmez onları , gerçi Madara'yı nasıl yeneceğini kendide bilmiyormuş :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence kishi öldürmez sasukeyi. Yani bence şu madara savaşından sonra naruto ve sasuke o şelalede son savaşlarını yapcaklar tabi bu sefer dostluk adına olur :D sasuke nasıl kurtulur bilmiyorum ama korkarım hinata kendi hayatını narutoyu kurtarmak için feda edebilir :( (gaarada baa-chanın yaptığı gibi)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yahu forumca amma meraklıyız birilerini öldürmeye. (:

 

Bırakalım yaşasın hepsi. Neticede bu karakterler öyle böyle kaç senedir bizimle beraber, niye öldürüyorsunuz garibanları? ((: Bence daha kimse ölmesin, son bir savaş olsun ortalık toz duman dolsun, kötüler yenilsin paşa paşa (abi vay be ne yanlış düşünmüşüz diye de ağlasınlar hatta) sonra Sasuke son bir gaza gelip ego tatmini için Naruto'ya dalsın, Naruto'da buna kombolu, çakralı, pilav üstü kuru tadında bir jutsu koysun üstünde de çilek olsun. Sasuke'nin de gözü açılsın, artık Sakura kimi alır Hinata'nın elinde kim kalır önemli değil, herkes dengi birini bulsun, eversinler bunları  hatta üresinler, çoluk çocuk torun torba son sahne ile orada anime bitsin. ((:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto kesinlikle ölmez.. Sasuke de % 85 kör olur veya bir şekilde yaşar. Anime klişe bir sonla biticek ama nasıl o noktaya geleceğini kestirmek zor çünkü kishimoto kendi bile madaranın nasıl yenileceğini bilmediğini söylemişti :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Narutonun bu kadar güçlenmesinin tek sebebi sasuke ve sakura dır. Her ne kadar 2 sinide sevmesemde onlar olmasaydı naruto bu denli güçlenemezdi.

Eğerki sasuke ölürse narutonun son savaşlarında dediği gibi  " sen ölürsen bende ölürüm eğerki ben ölürsem sende ölürsün."

 

Buna dikkat çekmek gerekli.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnsanlara unutamayacakları bir final yaşatmak istiyorsa mangaka, Sasuke ölmeli. Sasuke seveni olduğu kadar sevmeyenide çok olan bir karakter onun ölümü muhteşem bir final olur herkes için.

 

Ama manganın gidişatı mangakanın okur tepkilerine boyun eğeceğini gösteriyor. Hem mangaka Masashi Kishimoto bir röportajında Sasukeyi öldürmek gibi bir niyeti olmadığını hafifçe vurgulamıştı hatta Sasuke ye çok değer verdiğini söylemişti. Yinede belki unutulmaz bir final olma ihtimali hep var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.