Jump to content

Manga daki ayrıntılar(one piece spoiler içerir)


Morgion

Önerilen İletiler

Madem forum da böyle bir yer var,birkaç ayrıntıyı bura da paylaşıyım dedim.

İlk önce Karasakal 2. meyveyi nasıl yiyebildi?

Resmi ekleyen

İlk kaynağımız bu resim. Luffy ve Zoro, Nami'nin "O kim ?" sorusu üzerine "O değil, onlar. Muhtemelen.." diye cevap veriyorlar. Nami de saf, hakisiz kızımız, diyor ki "Arkadaşları mı var".

Resmi ekleyen

İkinci resmimizde de Marco'dan puzzleın ikinci parçası geliyor. "Normal insanlar için mümkün değil. Ama hepinizin bildiği gibi Teach birazcık farklı. Vücudunun oluşumu anormal. Bunun (2. meyveyi yiyişinin) olmasını sağlayan bu (vücudunun anormal olması) mu ?"

Parçalar birleşince ortaya çıkan şey nedir ?

Teach başından beri anormal bir vücuda sahip. Lakin bunu anlayabilenler görünürde Luffy, Zoro ve Marco. Ve Marco'nun "hepinizin bildiği gibi" sözünden anlaşıldığı üzere WB tayfası.

Bu durumda şu kesindir ki Teach'in 2. meyveyi yemesini sağlayan şey Teach'in 1. meyvesi değildir.

Marco'nun sözündeki "hepinizin bildiği gibi" ibaresi bize biraz daha ipucu veriyor. Bunu bilmek için illa bi Zoro veya Luffy olmak gerekmiyor muydu Marco reyiz ? Nami neden bilemedi ?

Buradan çıkan şey de şudur ki Teach bu "anormal vücudunu" dövüşürken falan kullanıyor ki Marco'nun dediği "hepinizin bildiği gibi" ibaresi gerçek olsun.

Bunu da destekleyelim, az daha tatmin edici olsun. Shank gibi daşşağı yerlere sürterek gezen bir elemanın gözünü Shanks pürdikkat iken "meyvesiz ve hakisiz" çizebilen biri (veya Zoro ve Luffy'nin dedikleri gibi birileri) bu Teach. Artı Shanks'la kapışıp, Shanks'ın gözünü çizip, göründüğü kadarıyla yara almamış birisi bu Teach ki o zamanlar Shanks'ın en iyi kılıç ustası olma yolunda Mihawk ile kapıştığı zamanlar. (Kaynak :http://www.mangareader.net/103-2541-11/ ... r-434.html Üst bölüm.)

Edit = Düzeltme + Ek 1 : manga'dan kaynak göstermeyi istedim de mangareader japoncadan yanlış çevirmiş sanırım. Mangastream'de falan da geçmiş mangalar ya yok ya ben bulamadım.

12.02'de Teach kendi vücudunun normal insan vücudundan çok daha fazla acı absorbe ettiğini söylüyor.

alıntı yapılmıştır. Kaynak= http://www.mangaturk.com/forum/one-piece-genel/marshall-d-teach-nasil-2-meyve-yiyebildi-analizi-t6746.html

☆ Pandaman Kimdir veya Nedir ☆

Panda kafası ve kaslı bir vücuttan oluşur.Göğsünde sağ ve sol olmak üzere kalp işareti bulunmaktadır.Siyah ve kaslı kollarında Çin bambusu dövmeleri taşır.Alnında ''Panda'' yazısı vardır.Panda başı,Pandama'nın en önemli simgesidir.Pandaman temel olarak böyle bir görüntüye sahip ise de,görünümü bölümden bölüme değişebilir.Saklı bir şaka karakteri olduğu için bölümlerde Pandaman'ın detaylarına inilmez.Bunlarda sabit kalan tek şey ise onun panda başıdır.Seri boyunca heryerde ve herzaman bir paskalya karakter olarak kalabalık ve arka plan yerlerde görünür.O bazen bir yurttaş,bazen korsan,bazen hükümet ajanı ve diğer farklı karakterlerden olabilir.Hatta ve hatta 400 yıl öncesi bir flashbackte de bulunabilir.

☆ Pandaman ve Tarihi ☆

Pandaman ilk olarak "Yeni Süper İnsan Yarışması" adında bir karakter tasarımı yarışması için Eiichiro Oda tarafından yaratılmıştır.Bu yarışma ya popüler anime ve manga serisi Kinnikuman'a dahil edilecek güreşçiler için çizerlerin karakter tasarımları için izin istendi.16 Aralık 1998 yılında, bu tasarımların yer alacağı "Kinnikuman 77 no Nazo'', piyasaya çıktı ve Pandaman 12. sıralı olarak listelendi.Oda daha sonra One Piece'e dahil ettiği Pandaman'ı şöyle tanımlamıştır.Pandaman, ölümcül bir savaş teknikleri ile Tibet kökenli yaşı bilinmeyen bir adamdır. O daha bebekken bir bambu çalılıkta terk edilmiş ve dev pandalar tarafından yetiştirilmiştir.

Resim paylaşmak isteyenler paylaşabilir. Arka plana çok fazla önem veren oda böyle bir karakter yaratmıştı.

Resmi ekleyen

Bir sürü paylaşacak şey de olsa başlangıç için yeterli :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.