Jump to content

Fairy Tail'de en yakışan çift ?


stingbull

Fairy Tail en yakışan çift ?  

162 oy

  1. 1. Fairy Tail'de en yakıştırdığınız çift hangisidir ?



Önerilen İletiler

Gray ve Juvia'yı çok yakıştırıyorum ama işaretlenecekler arasında Erza ve Jellal olunca onları işaretledim. :wub:  Gray Juvia'ya yüz vermiyor. -_-

Yüz vermeyince de romantizm azalıyor deme. Jerza severim iyi hoşta elle tutulur tek sahnesi yok 2. sezonda, bir elveda ederken sahne var tartarosta o kadar.

En iyi işlenen çiftler Gruvia ve Nalu bu çiftler çok yol aldı. Jerza ilk sezon hummalı tutuyordum bu sezon biraz soğudum Erza'dan da Jerza'dan da biraz.

Birde Erza'ya gıcık kapmaya başladım son zamanlarda savaşları olsun tavırları olsun soğudum. Ama Jerza en uyumlu çiftlerden. O değilde Lissana'ya yazık oldu resmen kız ortada kaldı bir o kaldı damsız kıza yazık. Lissana'yı sevdim ilk geldiğinden beri hiç Nalu'nun arasına girecek gibi düşünmedim zaten araya giren Lucy olmuş oldu biraz. Lissana'yıda boş bırakmazlar umarım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Yanıtlar 208
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Levy ile Gajeel'e bayılıyorum ben :D Çok tatlılar :D Evergreen ile Elfman da çok komikler :D

Bence :D Natsu - Lucy , Gray - Juvia , Elfman - Evagreen , Erza ilede Mystogan

gray ile natsu Kafanız mı güzel la shoenen bu aşk ne arar....

Posted Images

On 21.09.2014 at 00:39, Berker51 yazdı:

natsu ve lisanna çocuklukdan beri arkadaş aralarındaki ilişki daha derin ve lisanna kendilerini hep aile olarak görmüş natsuyla beraber romantizm biraz daha katılsa mangaya lisanna ozaman daha çok yanaşır natsuya seri romantizm'den uzak ve lucy ile natsu bunlarda'da arkadaşlıkdan fazlası var lucy her fırsatta natsuya arkadan sarılıyor :admire2-onion-head-emoticon: bunu kaç kere gördük. ama manga-ka biraz daha zorlasa erza-natsu yapıcak utanmasa :)

 

Bana kalırsa da biraz daha zorlasa natza yapacak bazı bölümlerde okurken bende hissettim onu rahatsız oldum. O yüzden Jerza anlamını yitirdi. 

En iyisi Gruvia ve Nalu. Nalu'nun aldığı yol ve arkadaşlıkları çok güzel. Gruvia'da da Juvia'nın Gray'i eskiye oranla kalbinin kapılarının açması ve yumuşatması güzel. En güzel işlenen çiftler öyle ki başlarda ilgimin kaydığı crack çiftlerden bile soğudum o kadar güzel işlendiği için. Yalnız bir tek Lissana'ya yazık oldu kıza birini yapamadı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 8 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.