Jump to content

.HACK//SiGN


Anto

Önerilen İletiler

En son yaklaşık 5 ay önce 10.bölümü yayınlanan .HACK//SiGN animesi kısa bir süre sonra 11.bölümü ile sitede olucak ve tabiki çeviriyi ben yapıyorum ^_^

Resmi ekleyen

2005 yılında, Plüton Öpücüğü adı verilen bir bilgisayar virüsü bütün sistemi tamamıyla çökertmiş ve tüm dünyadaki küresel internet ağını kısıtlamıştır. 2007’de, ağın geniş çaplı iptalinden sonra, “Dünya” adı verilen bir internet oyunu (MMORPG) oluşturup yayınlandı.

Bir gün, Tsukasa isimli bir çocuk uyandığında kendini “Dünya”nın içinde bulur ve sanki gerçek dünyadaymış gibi hissedebildiğini, dokunabildiğini, görüp duyabildiğini keşfeder. Bunun üzerine oyundan çıkış yapmayı denese de başarısız olur. Uyanmasından önce neler olduğunu hatırlayamazken, cevapları bulmak için etrafta amaçsızca dolaşır. Bunu yaparken; sistem moderatörleri, Kızıl Şövalyeler, içinde bulunduğu zayıf karakter yüzünden Tsukasa’nın hackerlarla iş birliği yaptığından şüphelenirler. Onların yanından kaçan Tsukasa, onu zarardan koruyacak güç olan heybetli “Gardian”ı kendisine bahşedecek sihirli bir eşya bulur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 5 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.