Jump to content

Cosplay Yardım


uchiha_n

Önerilen İletiler

Bilindiği gibi anime konuları genelde lise öğrencilerini konu alıyor. Bu yüzden üniformalı karakter sayısı oldukça fazla. Üniforma dışında ise genelde kimono giyen karakterler göze çarpar. Kimono aslında cosplay için en uygun kıyafetlerden birisidir. Fakat dezavantajları da vardır. İlk olarak maddi kısım. Gerçi emek harcanır ve terzi yardımı alınırsa çok ucuza halledilebilir. Diğer bir sorun ise kıyafeti taşımak, yaz ayında yapılacak bir organizasyonda sıcaklık kişiyi zorlayacaktır. Yine de senin özelliklerine göre bence en iyisi kimonolu bir karakterin cosplayini yapman. Ki zaten kahverengi saç, senin için büyük handikap. Anime dünyası var olmayan veya nadir olan saç türlerini kullanmayı çok sever. Benim karakter seçimim ise Samurai Champloo dan Fuu. Boy ölçünü belirtmemişsin ama sorun olacağını sanmıyorum. Bir kaç resmini de paylaşayım. Şimdiden kolay gelsin.

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

P.S: Aklıma başka karakter gelirse tekrar yazarım.

buraya yazmadım ama ben de fuu'yu yapmayı düşünüyordum zaten.Bu forumdan Ezgi'ye (Pyskhe) danışmıştım o bana Fuu'yu yapmamı söylemişti.Gerçekten tüm özellikleri bana uygun gibi görünüyor.Ben sadece kollarımı işe sıvamadan önce daha uygun bir karakter yapabilir miyim sorusuna cvp arıyordum çok teşekkür ederim :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Arkadaşlar tahmin edeceğiniz üzere cosplay yapmak istiyorum.Ama hangi karakteri yapsam bilemedim.Sizden vereceğim kriterlere uygun anime karakteri söylemenizi rica ediyor ve şimdiden teşekkür ediyorum

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=432130910212632&set=a.432129646879425.1073741832.160186370740422&type=1&permPage=1 Bu abi 2. oldu. :D Aa Nurcan crossplay yap kankiiiğğ. Yakışıklı b

  • 1 sene sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.