Jump to content

Öylesine İzlenen Bir Serinin Başyapıt Çıkması


Misafir

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Zankyou no terror resimdeki beyaz saçlı kız (beş) ilgimi çekti sadece, açıklamada yazan terör olayları vs sıkıcı bir seri diye düşündürdü ama harika bi anime. 11 bölümlük mükemmel bir sezon

Steins-Gate konusunu okuduğumda gene saçma bir animedir, bir türlü yapamıyorlar şunları diye girdiğim bir seri. Bitirip çıktığımda  :depressed2-onion-head-emoticon:  :bad-atmosphere-onion-head-emoti 

hentai ouji to warawanai neko ilk animem olduğu için bu anime denen şey neymiş lan böyle diye bi şaşırdığım için bunu ilk duşunduğum anime o oldu ama ondan sonra clannad, darker than black, mirai nikk

Benim Animeye başlama sebebim olan Naruto ... TV de rastlamıştım izledim bir iki bölüm sonra internetten baktım ve bağımlısı olmuştum.O kadar Anime izledim üstüne ama hiç biri Naruto'nun yerini tutmadı.O yüzden yeri bende çok ayrıdır. :smoking1-onion-head-emoticon:

 

Brothers Conflict açıkcası arkadaşım önermişti 2-3 yıl önce lakin ben bir kaç ay önce izledim.Önerdiği zaman izlemiştim ama çizimlerini beğenmemiştim ve ilk bölüm çocuksu gelmişti ki ... bir sürü yakışıklı Onii chan ama aralarından sadece 2-3 tanesi var ki kurban olurum.Reverse Harem olarak çok çok başarılı bir Anime... :in-love-milk-bottle-emoticon:

Spirited Away yine çizimi yüzünden başlamadığım sonrasında pişman olduğum bir anime...baktım canım sıkılıyor öylesine bir bakayım dedim ve kesinlikle muhteşemdi.Miyazaki sensei ve hayal gücü yine döktürmüş ya...sonra Howls's moving Castle izledim.Ama dedim ki bunun yerini tutmaz.O da muhteşemdi. :shake-crazy-rabbit-emoticon:

Ama içlerinden biri var ki... Hunter x Hunter kesinlikle kötüdür diye başladım.Çiziminden nefret ettim.Dedim 1-2 bölüm dişimi sıkayım.Ve öyle bir sardı ki kesinlikle bu güne kadar izlediğim en güzel serilerdendi.Uzun olmasına rağmen hiç sıkılmayıp izledim.Sabahtan akşama kadar hemde...şimdi bitirdiğime pişmanım..yokluğu acı veriyor :silence-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Buraya ayırt etmeden yazmam gereken 3 seri var ki hepsi de birbirinden güzel.Animeye ilk başladığım zamanlarda araştırmadan ayırt etmeden gözüme kestirdiğim serileri izlemeye başlardım. History's Strongest Disciple Kenichi ve Hajime no İppo'da böyle olmuştu.Kenichi yine baştan itibaren güzel devam etti ufaktan romantizm de vardı.Güzel bir seri olduğu belliydi ama Hajime no Ippo çizimleri olsun romantizm olsun çok arka planda kalan bir anime.Kaldı ki çizim teknikleri bu kadar gelişmişken eski bir animeyi niye izleyesin.Ama 'old but gold' tabirinde de olduğu gibi eskilerin güzelliği kıymeti apayrı.Bu serilere başlayıp tam gaz izleyebiliyorsunuz ve dövüş sanatlarını seven biriyseniz sıkılmak bahis mevzu olmuyor.

Diğer seri Slam Dunk'tı ama sanırım bunun methini bi ben duymamışım herkes gayet iyi biliyormuş.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Henüz 6 bölüm izledim ama yazmakta bir sakınca görmüyorum: Saenai Heroine no Sodatekata.

Parodi animesi diyebiliriz. Karakterlerin her biri klişe anime tiplemelerinden oluşmakta ve her biri başka bir animede olsa tek başına ana karakter olabilecek nitelikte. Her biri kendi alanında oldukça başarılı birer tipleme. Mizahi yönünü de ortalamanın üzerinde buldum. Animelerdeki, özellikle romantizm, ecchi türlerinde görmeye alışık olduğumuz klişe olaylarla çok güzel bir şekilde dalgasını geçiyor. Yer yer güldüren ironiler (kaplıca sahnesinde animelerdeki çıplaklığı eleştirmek gibi) ve ince tespitler de var.

Son izlediğim 6. bölümden bir replik: 'Eğer karakteri olabildiği kadar sıradan yaparsan, büyük değişiklikler olduğunda oyuncular ona kapılmaya başlarlar. Bir anda karakter şirin görünmeye başlar. Ama bir süre sonra, yine sıradan karakter olmaya geri dönerler. ''Oh, sanırım yanıldım, sonuçta pek de şirin değillermiş'' gibi.''

Öte yandan, eğer ''ne zaman öpüşecekler, ne zaman çift olacaklar...'' gibi sonuç odaklı beklentilere girmeden izlerseniz güzel vakitler vadeden bir seridir :)

 

Edit: İlk sezon itibariyle başlarda çerezlik gözüyle baktığım seri bende kayda değer bir etki bıraktı. Özellikle son bölümler. Yalnız feci derecede otakulara hitap eden bir seri. Otakuların tam da yerinde olmak isteyeceği bir ana karakter var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kesinlikle Hunter X Hunter .Normalde 148 bölüm olduğunu görsem başlamazdım.Çünkü o ara daha yeniydim animelerde. Neremle gördüm bilmiyorum ama 24 bölüm olarak gördüm :D hele bir 4-5 bölüm izleyeyim dedim.Bildiğin bağımlısı oldum.Başyapıt..

tumblr_nbajvvKcDp1shcpmyo1_500.gif

tumblr_inline_nch74m4VUI1rssusb.gif

0242a5ef55d2ff756fa402589e3c0c3a.gif

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gallardo, 18.10.2017 - 22:49 yazdı:

Senin seveceğin türden bir karakter var görünce direk fark edeceksin :)

İlk 8-9 bölüm boş ama, tanıtım gibi bir şey olmuş. Esas bunun ikinci sezonu çok iyi olur, finalde yaparlarsa ;) Sonuda yarıda kesilmiş, puanım 7 :( Dediğim gibi ikinci sezon ve final olursa 9-10 alır ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Barış D. Baryshx, 9 saat önce yazdı:

İlk 8-9 bölüm boş ama, tanıtım gibi bir şey olmuş. Esas bunun ikinci sezonu çok iyi olur, finalde yaparlarsa ;) Sonuda yarıda kesilmiş, puanım 7 :( Dediğim gibi ikinci sezon ve final olursa 9-10 alır ;)

7 mi? Valla ben son 10-11-12-13. bölümlerden öylesine etkilendim ki normalde 8 veya 9 verecekken direkt 10 verdim ve eğer ikinci sezon da ilk sezonki kadar etkileyici ve kaliteli olursa yine 10 veririm ancak yapamazlarsa puan o zaman düşer. Sen ise tam tersini düşünüp devamı güzel olursa puan yükselir demişsin :mingplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Romeo X Juliet,  tiyatroda, skeçte vs. farkı yerlerde çok gördüm ve de çok sıkıcı gelmişti.Ama animesi müthiş bir şey olmuş.Çok bir beklentim yoktu ama izledikten sonra favorilerim arasına girdi.Klasik ergen romantizmi gibi değil gerçek bir aşk hikayesi  gibi hissettirdi.İzlerken çoooook keyif aldım.Romantik dram animesi sevipte bu animeyi izlememek büyük bir kayıptır bence.Animenin tek kusuru çizimleri  o da sadece biraz eski bir yapım olmasından kaynaklı.Onun dışında her şey 10 numara olmuş...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.