Jump to content

Kaze Tachinu Yerine Ponyo 2 Mi?


Skadi

Önerilen İletiler

Miyazaki, Kaze Tachinu yerine Ponyo II’yi yapmak istiyormuş.


  GTLUdH3.jpg


Ghibli Stüdyosu yapımcısı Toshio Suzuki Amerikalı hayranlarına stüdyonun yardımcı kurucusu ve yönetmeni Hayao Miyazaki’nin Kaze Tachinu (The Wind Rises) yerine Ponyo II’yi yapmak istediğini belirtti. Suzuki The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences bünyesinde bir Japon anime yapımcısı olarak bu yılın animasyon özelliklerini sunumla açıkladı.


RcwvNEr.jpg


 


 


Suzuki, Miyazaki’nin Ponyo’ya devam etmek istediğini dile getirdi; ancak Suzuki, Ponyo yerine Miyazaki’ye Kaze Tachinu (The Wind Rises)mangasına odaklanmasını sordu. Akademi sunumu Wreck-It Ralph’ın ses aktörü John C. Reilly’i ağırladı. Aktör, Suzuki’nin Amerikalı yapımcılarının yaptıklarının tamamen karşıtında bir şey yaptığını belirtti.


Bir başka oskara aday film Ernest & Celestine’in yardımcı yapımcısı Benjamin Renner seyircilere yetişkin olana kadar anime izlemesine izin verilmediğini söyledi. İzlediği ilk Japon animasyonunun Miyazaki’ye ait Spirited Away’in film okuluna gitmesinde ilham verdiğini belirtti. Renner Miyazaki’nin hayatında nasıl etki bıraktığını anlatırken duygusallığını gizleyemedi ve kendini toparlamak için tartışmayı durdurmak zorunda kaldı.


Reilly yönetmenlere ve yapımcılara oskara aday yapımların animasyonda ilham aldıkları ismi sorduğunda yarım düzine Miyazaki yapımı, Totoro ve Spirited Away gibi filmler söylendi.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.