Jump to content

Anime Bitince Depresyon


Takeron

Önerilen İletiler

bana  da omuştu ama öle depresyon gibi değil mesela vampir knight serileri bitince onun gibi anime serisi bulamam diye çok üzülmüştüm çünkü güzel etkiler birakmıştı sdaha sonra special a yıda izleyince ondada oldu çünkü bu tarz animeler insanı günlük strsten alıyo o anda unutuyosunuz başka dünyaya açılıyosunuz üzüntüleri biraz hafifletiyo ne bilim bende oluyo :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 30
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Arkadaşlar size de oluyor mu? Mesela uzun ve güzel animeler (One Piece, Naruto, Fairy Tail, Bleach gibi) bitince yada güncele gelince depresyona giriyor musunuz? Ya da ne yapacağınızı bilemiyorsunuz?

valla banada oluyo :D bleach bittikten sonra amacım kalmadı gibi hissetmiştim :D GTO ve baka tu testte aynı şekil :D  ama bi berserk değil abi öyle son mu olur mangasından devam ediyorum ama türkçeye

Herkesin başına gelen bir şey. Demo bide şöyle düşün adam 15 sene güncelini her hafta takip etmiş o ne yapsın...

  • 1 sene sonra...

Depresyon değil de mutsuzluk çöküyor. Gene olsa da izlesem diyorsun keşke yetişmeye çalışsam o heyecanı tatsam. Veya 'olley bugün de şu şu bölüme gelirim acaba ne olmuştur ki' vb. şeklinde düşünmeyi özlüyorsun. Karakterlere alışıyorsun seslerine filan ahh zor çok zor kalbim sıkıştı.s içime oturdu vallahi. Oluyor bea olma mı hiç ?! :')

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hiç çok uzun bir anime izlemedim ve izlediğim en uzun anime 74 bölümlüktü. O bitince biraz garip hissettim.  :pff1-onion-head-emoticon:

 

Bu gene iyi aslında çünkü animeye ilk başladığım zamanlarda 12 bölümlükler bitince bile kötü oluyodum.  :lol2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hele de çok sevdiğim bir animeyse artık  bitmesin diye aynı bölümleri tekrar tekrar izler , sonra kaldığım bölümden devam ederim ama eninde sonunda biter .

Ayrı kalmamak için mangasını okurum , fanartlarıyla vs vs alakadar olurum.

Atlatmak için hemen yeni bir animeye başlarım  :ahaaah-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto ...

Bleach , Ft gibiler fazla diil de bende Naruto'nun yeri ayrı T-T

Hem ilk hem en sevdiğim anime ... Konusu duygusal diyedir belki ... Ama opening şarkısı bile ağlatır beni .... Naruto elimde büyüdü benim ... Ufacıktı " hakege ilcam beğn " der dururdu ... İlk seri hep ağlatırdı ama shippuden de sıktı aynı sahneleri gösterince ... Şimdi çoluk çocuğa karıştı Cry

Hele bide karakterleri ... Akatsuki de ki her isim ayrı bi efsane ... Uchihalar desen ❤ Ana karakterler sıkıntı bi kezban bi de keko bi nardo ... Ama benim için en iyisi ... Madara Sama tabi ki yani ... Artık kafayı yedim gerçek hayat ve ailemden , dostlarımdan bile önde benim için ... Her saniye onu düşünürüm hayaller ... Gerçek olmasa bile ... Neyse yine uzatçam kısa kesiyim .

Naruto her türlü kalbim de 1. Dierleri o an için belki ama Narutoyu asla deişmem ❤

OP daha izlemedim tam yarım baktım da sarmadı bu yaz diyil bi sonra ki yaz'a izlicem ama Narutoyu sanmıyorum geçeceğini yani kalbim de normal de en iyi Op ama Naruto ailem gibiydi ya ağlıcam elimde büyüdü evlat

Neyse bu da böyle bi yazıdır işte özetle yalnız deilsin T-T

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.