21 Mayıs 2012, 12:37:07

Gönderen Konu: lütfen lütfen lütfen yardım edin  (Okunma sayısı 434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
lütfen lütfen lütfen yardım edin
« : 14 Şubat 2012, 22:43:48 »
pek siteyle ilgili olmasada tüm türkanime üyelerinden bir isteğim var.Okulumuzda film yarışması var daha doğrusu ,Kendine bir film konusu bulucaksın daha sonra mikrosoft officeden slayt yapıcaksın (internetten resim birde senin senaryon)tamam bu kadar ama benim için zor. bende siz animecilerden yardım istiyorum isteyen bana bir konu söylesin .yada slayt hazırlıyıp direkte gönderebilir BU ARADA ANİMELERDEN KOPYA ÇEKERSEKTE BİŞEY OLMAZ çünkü malesefki benim kulumda kimse anime ni A sını bile bilmiyor...lütfen lütfen lütfen yardım edin.HADİ ANİMECİLER... KAMBATTE

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: lütfen lütfen lütfen yardım edin
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2012, 23:00:39 »
BENİM BİR TANE FİKRİM VAR YALNIZDA SIKILMAZSANIZ ANLATAYIM.

İSİM:idil özdeş

FİLMİN İSMİ :hayatın anahtarı

KAREKTERLER:PRENSES MİRANİ/MİRANİ

HİZMETKARI  KAİTO
                       ÇOCUKLUK ARKADAŞI NATSUME

KARA LORD  BANSHEE

HİZMETKARI  GAİTO

KONUSU:mirani bir sabah uyanır çevresini hizmetkarların sardığını görünce çok şaşırır ve bayılır ;D.Geri kendine geldiğinde karşısında kaito yu görür  :P.Şaşkın bakışları arasında kaito yo incelerken kaito aniden alnına dokunur ve ANLA der ::).Mirani hiçbirşey demeden sanki yıllardır tanıştığı biriymiş gibi kaito ile eski gibi görünen at arabasına biner.at arabası gökyüzüne yükselirken mirani ister istemez geriye bakar (orta halli,dersleri iyi olmayan,birazda sakar ve (salak) olan mirani artık prenses mirani olmuştur .kaitonun mirani ye ne gösterdiğini ,kaitonun kim olduğunu,daha bebekken yetimhaneye verilen mirani nin geçmişini ve dahada önemlisi BU ARABANIN NASIL UÇTUĞUNU filmde öğrenicez... :P

dedim.yani benden fragman yazmamı istediler bende yazdım verdim ama pek hoşuma gitmedi yani işte kısaca açıklaması(miranini soyundan gelenlerin sonsuz hayatı varmış.kara lord da sonsuz hayatı istiyormuş.kaito ve gaito yani kik hizmetkar ikizmiş.filmin adıda sonsuz hayata ve sonsuz güce sahip olmak için hayatın odasının anahtarına ihtiyaç varmış kehanette (anahtar odayı açıcak sonsuz güç sahibini bulacak)diyormuş. anahtarı okadar arıyorlar ama aslında anahtarın mirani nin boynundaki kolye olduğunu anlıyorlar.BU ARADA miraninin çocukluk arkadaşıda aslında efsAnevi güçlere sahip mirani yi hep koruyor.TABİ MİRANİ VE KAİTO ARASINDAKİ DUYGUSAL İLİŞKİDEN BAHSETMEME GEREK YOK. :-[

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2012, 12:09:23 »
ya lütfen ya biri fikrini söylesin

Çevrimdışı uchiha_n

• Üye
  • *
  • Rep +26/-5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2012, 15:41:48 »
bence çok hoş olmuş okusuğum shoujo mangaları hatırlattı :D merupuri mesela :D bence çok çok güzel beğenmemezlik etme fantastik  ;D

''Uchiha Sasuke...''

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2012, 22:17:01 »
çok teşekkür ederim ;D bende kimse yorum yazmıyor herhalde çık kötü diyordum :-[.şey ama bir sorunum var mikrosoft yazılımlarında pek iyi değilim nasıl karesi karesine resim bulupta yapıcam ???.ÖDÜL JAPONCA- TÜRKÇE TÜRÇE- JAPONCA sözlük o olmasa endişe etmemde o olunca.zaten okul konseyinden ödülü ben istedim :D

Çevrimiçi SnoW_DeaD

• Üye
  • *
  • Rep +74/-9
  • The Snow Will Cause To Your Death (c) TK
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2012, 22:42:30 »
Güzel umarım başarılı olursun powerpointde yardım edebilirim sana ;D ;D

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2012, 22:45:47 »
şuanda hayır diyebilicek halde deilim .ve zaten yardım eli gelmişken elbette isterim diyorum ama nasıl

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2012, 21:05:57 »
yeni haber ilk elemeyi sadece konusuyla bile geçtim.geriye sadece 3 kişi kaldık ve beni çok şaşırtan birşey oldu bizden film yapmamızı deil sadece fragman hazırlamamızı istediler yani birazcık burdan birazcık şurdan bu işimi kolaylaştıracak gibi

Çevrimdışı mirani_idil

• Acemi Animeci
  • *
  • Rep +5/-1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2012, 21:08:15 »
yihuuuuuuuuuuu.çok mutluyum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ama gevşemek yok fragmanda olsa hatta yapan acemi animecide olsa bir animecinin gücünü ve yeteneğini tüm okul görücek(sesimi incelterek söylüyorum.lütfen idil,lütfen idil filminide çek )diyecekler

Etiketler: yardım lütfen edin 

Facebook Comments