BENİM BİR TANE FİKRİM VAR YALNIZDA SIKILMAZSANIZ ANLATAYIM.
İSİM:idil özdeş
FİLMİN İSMİ :hayatın anahtarı
KAREKTERLER:PRENSES MİRANİ/MİRANİ
HİZMETKARI KAİTO
ÇOCUKLUK ARKADAŞI NATSUME
KARA LORD BANSHEE
HİZMETKARI GAİTO
KONUSU:mirani bir sabah uyanır çevresini hizmetkarların sardığını görünce çok şaşırır ve bayılır

.Geri kendine geldiğinde karşısında kaito yu görür

.Şaşkın bakışları arasında kaito yo incelerken kaito aniden alnına dokunur ve ANLA der

.Mirani hiçbirşey demeden sanki yıllardır tanıştığı biriymiş gibi kaito ile eski gibi görünen at arabasına biner.at arabası gökyüzüne yükselirken mirani ister istemez geriye bakar (orta halli,dersleri iyi olmayan,birazda sakar ve (salak) olan mirani artık prenses mirani olmuştur .kaitonun mirani ye ne gösterdiğini ,kaitonun kim olduğunu,daha bebekken yetimhaneye verilen mirani nin geçmişini ve dahada önemlisi BU ARABANIN NASIL UÇTUĞUNU filmde öğrenicez...

dedim.yani benden fragman yazmamı istediler bende yazdım verdim ama pek hoşuma gitmedi yani işte kısaca açıklaması(miranini soyundan gelenlerin sonsuz hayatı varmış.kara lord da sonsuz hayatı istiyormuş.kaito ve gaito yani kik hizmetkar ikizmiş.filmin adıda sonsuz hayata ve sonsuz güce sahip olmak için hayatın odasının anahtarına ihtiyaç varmış kehanette (anahtar odayı açıcak sonsuz güç sahibini bulacak)diyormuş. anahtarı okadar arıyorlar ama aslında anahtarın mirani nin boynundaki kolye olduğunu anlıyorlar.BU ARADA miraninin çocukluk arkadaşıda aslında efsAnevi güçlere sahip mirani yi hep koruyor.TABİ MİRANİ VE KAİTO ARASINDAKİ DUYGUSAL İLİŞKİDEN BAHSETMEME GEREK YOK.