Jump to content

ozgurbasat

Üyeler
  • İçerik sayısı

    35
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

ozgurbasat üyemizin başarıları

  1. ozgurbasat

    Kızlar ne tarz erkekleri sever?

    Tamamen pazarlama ile alakalı. Böyle kendinden emin bir şekilde özgüvenli ve güçlü erkek imajı çizip kendini kıza kakalayacaksın. İyi olmasan bile sanki iyiymişsin gibi davrancaksın. Müşteriyi iyi tanıyıp ona göre kendini süsleyeceksin.
  2. ozgurbasat

    anime lakabınız

    Şanslı Zombi
  3. ozgurbasat

    Neden en çok sevilen seri one piece?(dünyada)

    One Piece beni ağlatabilen nadir şeylerden biri.
  4. ozgurbasat

    Luffy sizce kimle evlensin ?

    Bencede honcock ile evlensin ama luffy'nin kadın gibi bir derdi yok.
  5. ozgurbasat

    Neden en çok sevilen seri one piece?(dünyada)

    One piece konusu monotonlaşmıyor yada abartıya kaçmıyor. Yani diyorsun ki adam şeytan meyvesi yemiş o özelliği kazanmış. Ama örneğin naruto öyle değil. Naruto iyice pokemon'a bağladı. Hani bi noktaya kadar anlarım. Çakran ile yapıyorsun derim ama artık çakra ile yapılabilecek şeyleri çoktan aştılar. Eskiden dövüş sahneleri harikaydı. Şimdi o dövüş sahneleri yok. Birde üstüne fiil bölümler girdi. One piece yeni kavramlar üretmesi gerekmiyor yada bazı kavramlar içine sıkışmıyor. İstedikleri konsepti yeni bir ada koyarak hallediyorlar. One piece'in çoğu fiil bölümü sıkılmadan izleniyor. Örneğin bleach'te monotonlaşan bozan diğer animelerden. Anime şunun üstüne kurulu: hep ichigo ve biri dövüşüyor.
  6. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Millet konuya dönüyoruz. Spoiler vermiyoruz.
  7. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    O kadar kılıç darbesinden sonra ölmeyen karakterler sana normal gelmeye başladıysa, yüksek elektrik karşısında erimeyen lastikte bence sana normal gelmeli. ben ilk karakterlerin kılıç darbesi aldığını görünce dedim gitti canım karakter. karakter mundar oldu. ama malum karakterler boydan boya çizilselerde ölmüyorlar. Kempachi, ichigo ile dövüştüğünde çoşkusunu kaybetmişti. ve kılıcınıda çok zorladı. Bu nedenden dolayı berabere kaldılar. Ama şu tekrar yapsalar kempachi alır ya da alamaz bilmiyorum. Belki hollow gücüyle alt etebilir kampachiyi.
  8. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    :D :D Lastik dediksek şeytan meyvesinin verdiği şeytani bir güçle desteklenen bir lastikten bahsediyoruz. Don lastiğinden değil. :D
  9. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Luffy ve enel kapışması imkansız bir kapışma değildi. Lastik elektriğe kariı kuvvetlidir. Senin dediğin hiç bir şey anlamadım.
  10. ozgurbasat

    Yeni Zangetsu (spoiler içerir)"tahmin"

    Manga'da konular almış başını gitmiş. Adamı zorla mangaya başlatacaksınız. :D
  11. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Bu bilgi animesinde geçiyormu?
  12. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Tabi ki böyle şeyler olur ve olsunda ama bazen çok abartıyorlar. Öyle ki kahramanın öyle bir özelliği yokta bir tarafından uyduruyormuş gibi oluyor. Yani 2 3 rakibi anlarım. ama 4 5 rakibide ölümün eşiğine gelip son anda uydurduğu bir şeyle yada bağırarak gaza gelerek yenmesi biraz saçma.
  13. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Nedenmiş?
  14. ozgurbasat

    Animlerdeki zorlama zaferler.

    Bir de hayatımdaki en salak son Digimon ilk sezondur... Dövüş mövüş olmadan digital saatler sayesinde ohh valla :D :D Sorma ya geçen sefer dedim bir izleyeyim küçükken sevdiğim animeyi. Bütün bölümler şu olaylara kurulu: - Karakterin üstüne gidilir ve karakter ağlatılır. - Karakter bağırır - Ve Digimonu evrim geçirir ve alayına gider.
  15. Arkadaşlar animeleri seviyorum ama beni kıl eden bir durum var. Animelerin neredeyse çoğunda kahramanımızın yada kahramanlarımızın karşısına bir rakip çıkar. Ama öyle böyle değil rakip çok güçlüdür. Kahramanımızı her yönden ezer. Dersiniz artık bizimkini işi bitti. Yani ne yapsın adam çok güçlü. Yada bizimkisi o kadar darbe aldı, daha nasıl baş etsin. Ama yapımcılar tam kahramanımızın ölümüne yakın hiç olmadık yerden bir mücize yaratırlar ve kahramanımız o kendisinden kat ve kat güçlü olan karakteri yener. Hatta bu sırada bir yan karakter kahramanımızın rakibini nasıl yendiğini etkilenmiş bir şekilde yada büyük bir soğuk kanlılıkla anlatarak bizi etkiler. Hadi bunların hiç biri olmadı diyelim. Bleach'teki gibi karakterlerimiz düşman tarafından ölümün eşiğine kadar getirilir ve öldürmeden bırakılır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.