Jump to content

Abrek-kun

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Abrek-kun kullanıcısının son zaferi 18 Temmuz 2013

Abrek-kun en beğenilen içeriğe sahiptir

2 Takipçi

Abrek-kun hakkında

  • Doğum günü 04/23/1993

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.youtube.com/user/AnimeMangaDunyasi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İstanbul
  • İlgi Alanları
    Anime&Manga ve Manga yazarlığı

Son profil ziyaretçileri

982 profil görütülenme

Abrek-kun üyemizin başarıları

  1. Abrek-kun

    Bleach 542 Animesi Tamamlandı

    ahaha seslendirmeye çok güldüm nedense :lol:
  2. Teşekkürler herkese :) Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, bilmediğim telaffuzları öğrenmiş oldum sayende. Aslında ilk denemelerde telaffuzlar bir kaç Japonca kelime haricinde güzeldi. Ama videoyu bu haline getirene kadar bir çok deneme videosu çekince sondan gelen videolar yorgunluktan ve tekrarlardan olsa gerek biraz bozuldu. Anlaşılır diye çok da önemsemedim, bundan sonra daha dikkatli olacağım.
  3. Abrek-kun

    Merhaba Türk Anime ailesi!

    Kaykay mı :o En son kaykay maceram üzerine oturup yokuştan kaymaya çalışmaktı, tabi kaymak yerine kaykaydan düşüp aşağı yuvarlandım :D Neyse, hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin. Abrek bende, memnun oldum :)
  4. Hoşgeldin Süleyman, umarım iyi vakit geçirirsin. Ben de Abrek memnun oldum :)
  5. Abrek-kun

    Merhaba < Xesonez

    Hoşgeldin Burak, umarım iyi vakit geçirirsin Bende Abrek memnun oldum :D
  6. Arkadaşlar teşekkür ederim, kendimi diksiyon ve akıcılık konularında geliştirdikten sonra daha fazla bilgilendirici videolar çekeceğim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
  7. Yardımcı olabildiysem ne mutlu :lol: Onure ettiniz beni, herkese teşekkür ederim.
  8. Abrek-kun

    Merhaba

    Hoşgeldin Meyra, hoş bir ismin var anlamı nedir? Umarım iyi vakit geçirirsin, benim adım da Abrek, memnun oldum. :)
  9. Merhabalar, Anime&Manga seyrederken/okurken hepimizin aklına illaki takılan bazı kelimeler olmuştur. Bazılarımız bu kelimeleri bir şekilde öğrendik, fakat bazılarımız belki üşengeçlikten belki de uzun yazılar okumak istemediklerinden bu kelimeleri es geçmişlerdir. Hatta itiraf etmeliyim ki bu video sayesinde bende birçok yeni kelime öğrendim. Ayrıca Anime&Manga kültürüyle yeni tanışmış ve bu kültür hakkında bilgisi olmayan arkadaşları da gözardı etmemek gerek. Eh.. günden güne yeni Anime&Manga severler kazanıyoruz sonuçta. Hem yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olması açısından, hem de yazı okumaktan üşenen arkadaşlar için; internetteki çeşitli kaynaklardan topladığım bilgileri kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi seyirler. Not: Eğer videosunu çekmemi istediğiniz öğretici bir konu varsa, bana özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Böylelikle insanlara yalnızca forumlar yoluyla değil, videolar yoluyla da ulaşabiliriz. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UclBxxEg_ao Nelerden bahsedildi? -Filler nedir? -Spoiler nedir? -OVA/OAV nedir? -Fansub nedir? -Doujinshi nedir? -Seiyuu nedir? -Manhwa nedir? -Sci-Fi nedir? -Shounen nedir? -Shoujo nedir? -Seinen nedir? -Josei nedir? -Mecha nedir? -Bishounen nedir? -Bishoujo nedir? -Ecchi nedir? -Shounen-ai nedir? -Shoujo-ai nedir? -Yaoi nedir? -Yuri nedir? -Hentai nedir? -Harem nedir? -Cosplay nedir? -Cosplayer nedir? -Fan Fiction nedir? -Fan Art nedir? -Movie nedir? -Yakuza nedir? -ONA nedir? -OST nedir? -OAD nedir? Bütün Anime&Manga severlere sevgilerle...
  10. Abrek-kun

    Yeni bir çevirmen geldi !

    Hoşgeldin Fake Dead güzel bir iş yapıyorsun, kutlarım. umarım iyi vakit geçirirsin Benim adım da Abrek, memnun oldum.
  11. Çok eğlenceli olmuş cidden :lol:
  12. Luffy gibi boğazına düşkün olduğu için oyum Bonney'e. :)
  13. Ben Basilisk ile başladım. Bence ilk önce buram buram samuray kokan serilerden başlanılmasında yarar var. Bilinen büyük serilerden başlandığı zaman kafasında direk olarak bir anime kalitesi oluşuyor ve diğer serileri genel olarak beğenmeyebiliyorlar, tabi kaliteli seriler ayrı...
  14. Eiichiro Oda nasıl olduğunu açıkladı mı? Ben mi kaçırdım yoksa :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.