Jump to content

uraharakisuke00

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

uraharakisuke00 üyemizin başarıları

  1. çeviriler başarılı ve köklü bir grup diye düşünüyorum. Saygı duyuyorum
  2. 6 ya kadar ok ama 6 dan sonraki bölümler ne zaman gelicek???????????? :blink:
  3. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    nokta koyacağına çözüm üretsin o zaman çözüm sunmadan kesip atmak tamamen çaresizliktir. japonya gibi teknoloji devi bir ülkeninde o kadar köşeye sııştığını sanmıyorum
  4. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    Öyle bir site olsun seve seve aylık ücretimi öderim.
  5. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    sonuçta kültürdür paylaşıma açık olunmalıdır dünya dengeside budur. bide biz japon değiliz bizim yaptığımızın korsan denilmesi bile abest sen ülkemde o animelerin cd sini sat almazlarsa korsan de ki korsan hemen çıkacaktır hepimiz biliyoruz ama 2. bir şıkkımız yok onun için bu kadar olaylu bir karardır.
  6. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    kurunun yanında yaşda yanıcacak mı acaba o zaman ? bide rew ve mkv lerin çoğu çinden temin ediliyormuş yanlış duymadıysam buda problem olmıyacak mı?
  7. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    şu an türkiyede yasal site yok diyeyim sen anla :D
  8. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    şimdi dünya çapında bir durum söz konusu yani tagı anime manga olan tüm korsan sitelere savaş açıldı. sorunlar tagla oynasak çözülür asıl büyük dert güncel gelmezse ?? sao 2 de yeni başlamıştı KAHRETSİİİN KOMAYEROOOOOOO
  9. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    malesef haber bize salı günü gelmişti ciddi anlamda translate sayesinde her dilde googldan arattım ilk 2 gün bi şey çıkmadı ama dün gece ve bugün bildiğin seferberlik var . bir anda verilmesinin sebebide önceden tedbir alınmamasıdır. operasyon düzenlemişler bide operasyona isim takmış bakan onu hatırlamıyorum zaten translate de çevirdiğim için doğru düzgün bi anlamda çıkmamıştı.
  10. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    bu haber dünyada en çok bizi etkiliyor çünkü çin endonezya kore gibi asya ülkeleri bu konu üzerine hep çalışıyorlar onları bizim kadar etkilemedi yani amerikaya zaten direk giriş izni var anime mangaların yasaldır yani şu an madur olan türkiye denilebilinir.
  11. uraharakisuke00

    Japonyadan şok eden karar!

    malesef arkadaşlar endonezya kouro sayfasıda doğruluyor bir çok ülkenin anime face sayfaları şu an alarmda ben birey olarak japon konsolosluğuna bir dilekçe yolladım. ülkemizde böyle bir aktivite olmadığını ve para ile bile türkçe veya ingilizce temin edemiyeceğimizi bu kararın bencilce olduğunu belirttim. onlarında haklı yanı zor bir sektör anime manga sektörü hem çizmesi hem animeye çevirmesi otomatikman anime manga şirkketleri isyan ediyor adamlar televizyonda dergilerde cd lerde para kazanıyor biz hiç bir şey vermeden izliyoruz. iki tarafta haklı ama ortak noktayı bulacağına japon hükümeti direk yerli sermaye tarafı olmuştu buda çok üzücü. :( 1 ağustos denilmiş ama yasa uygulanmaya mangalardan başladı en son animelerden gireceklermiş
  12. http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/07/28/japanese-government-to-start-anti-animemanga-piracy-operation-next-month http://www3.nhk.or.jp/news/html/20140728/k10013332551000.html Japon kültür bakanın yeni bir karar ile piyasada korsan manga ve anime sunumu yapan sitelere savaş açıldı. Şu an Türkiye de bile bütün anime manga siteleri korsandır. Ve şu an tüm manga anime siteleri tehlike altında her an kapanmanın eşiğindedir. En kötü senaryo ile artık ülkede sadece gerekli şeyler akılçelen yayınlarından çıkan manga ve cnbc-e nin verdiği animeleri izlemekten başka bir şey yapamıyacağız. Tabi ki bu çok ötede bir şey ama ülkemize güncel anime girmeme durumu mevcuttur. Eski arşiv animelerle devam edebilirz sonuçta burası türkiye her zaman yedek vardır. Bu haberin doğruluğunu 2 gündür araştırıyorum ve en son japonyadan gelen caps ler ile kapatıla sitelerin listeleri yayınlanıyor ( 3.ekteki link) . :crying2-onion-head-emoticon: :crying2-onion-head-emoticon: :crying2-onion-head-emoticon: :ghost-onion-head-emoticon: :dying-onion-head-emoticon:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.