Jump to content

ecchi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

ecchi kullanıcısının son zaferi 24 Eylül 2013

ecchi en beğenilen içeriğe sahiptir

ecchi hakkında

  • Doğum günü 12 Kasım

Kişisel Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Nereye
  • İlgi Alanları
    Program yazılımıyla ilgileniyorum :) Grafik tasarım ve kodlama benim uzmanlık alanım.

ecchi üyemizin başarıları

  1. ecchi

    W.I.T.C.H Hatırlayanlar

    Yalnız konu olsun diye böyle özensiz bir 1-2 satır bir şeycik açarsan insanların yorum yazmasını bırak bakası gelmez biraz özenli olsaydın keşke birazdaha uzatıp witch hakkında güzel şeyler yazzaydın veya nostajli küçük videolar koyabilirdin konuyu düzenlemelisin.
  2. ecchi

    İlk Anime Çizimlerim Tek Başlık - ecchi

    :D teşekkür ederim yorumun için beğenmene sevindim tekrar başlamayı düşünüyorum şöyle bir kaç fan art adam gibi üzerinde durarak :) Teşekkürler yorumun için beğenmenede sevindim spoiler'e gelirsek :) gerçekten kıskanılcak bir şey yok bende bu işe çoğu kişi gibi canım sıkıldığı için başladım ve öyle aman aman çizim yeteneğimde yok ayrıca çok zaman ayırmaktan herhangi bir şeye sıkılırım sadece biraz kafayı topla eline kalemi al gerisi hayal gücüne göre kendiliğinden geliyor.. :)
  3. ecchi

    İlk Anime Çizimlerim Tek Başlık - ecchi

    Teşekkürler :) yorumun için sakuranın kızgın hali değil bu arada sakura kızınca arkada çıkanı diyorum :) :D ecchileri koysam dayanamazsınız bence :D yok şuan için çizmiyorum sadece seyir bu arada saol yorum için.
  4. ecchi

    İlk Anime Çizimlerim Tek Başlık - ecchi

    Teşekkürler :) Evet yaratıcı olduğum doğrudur çoğu konuda en azından :) yorumun için teşekkürler beğenmene sevindim. :)
  5. ecchi

    Urahara Kisuke Çizimim [3Gen]

    Kenpachiye oranla level atlamışsın daha hoş ve göze hitap ediyor ama yine birazcık basıklık ve ufak tefek hatalar var ama yinede hoş olmuş eline emeğine sağlık.
  6. ecchi

    Yo, Katze desu!

    Hoşgeldin bende Berke dün foruma katıldım ve sende farketmişsindir ki gerçekten insanı sıcak karşılıyorlar (dün şahitlik ettim ^-^) onun dışında tekrar hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin iyi forumlar. :)
  7. Anime çizmeyide izlemek kadar çok seviyorum ama genelde ya bir resimden özenip ona yakın yada tamamen soyut resimler çiziyorum öncelikle belirtmek isterim arkadaşlar 3 numarılı resim ilk anime resmimdir o yüzden detay fazla yoktur ve sanki kömür tozu dökülmüş gibi bir görüntü vardır onun kusuruna bakmayın ilk zamanlar işte :) ancak dersler olduğundan sadece haftasonları ve diğer tatil günlerinde zaman ayırabiliyorum neyse çok sıkmıyayım resimlere geçiyim. :) Aksesuarlı Genç Kız Çizimim + Renklendirme Çalışması İlk Chibi Çalışmam Kızgın Chibi :) (biraz sakuranın içsesini anımsatıyor :)) Ergenliğe yeni girmiş kız çizimim :) (malesef ilk çalışma olduğundan detay yok fazla) Değişik duygular içeren farklı türlerde göz denemelerim Şimdilik bu kadar arkadaşlar konuyu fanart'a açma sebebim daha çok kullanıcıya ulaşması sonuçta bende bir anime fanıyım buda benim art'ım :) iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.
  8. ecchi

    Animelerdeki En Güzel Mekanlar

    Güzel ve ilginç bir konu olmuş teşekkürler ama bana göre en güzel yerlerden biri olan valley of end'i unutmuşsun :D
  9. Gerçekten zaman ve sabır isteyen bir iş sonuç olarak oyun içindede olsa şekli inşa ederken her noktaya dikkat etmeniz lazım bir küp yalnış konursa bütün şekil bozulur. :) Değerli yorumlarınız için teşekkürler daha önce söylemiştim aynı zamanda animede çiziyorum çizimlerimi atsammı bilemedim sizce atıyımmı :).
  10. Aslında vakit ayırdık gerçekten tabi vakit bolluğundan olabilir :) teşekkürler yorumun için böyle görsel olarak ne kadar basit dursada veyahut küçük gözüksede yanına gelince insan bir göktelene aşağıdan bakarmış gibi hissediyor :) ama ortaya çıkan şey insanı gülümsetiyor teşekkürler tekrardan.
  11. ecchi

    Hepinize Merhaba Arkadaşlar :)

    Hoşbuldum ve memnun oldum Suna Hanım öncelikle şunu söylemek isterim özellikle mesajınızda belirttiğiniz anne kısmı beni çok etkiledi çünkü biz artık alıştık böyle şeylere daha sıra arkadaşımın anime yada manga dediğimde ağzı açık kalıp bana bön bön bakması veya bir başkasının çizgi film zannetmesi gibi şeylere alıştık biz ama bir annenin farklı kültürlerle ilgilenmesi anime manga gibi konulara yönelmesi gerçekten nasıl anlatılır bilemiyorum ve sizi tebrik ediyorum gerçekten çok şans /lı /lar - evla /tlar /dınız böyle bir anneye sahip oldukları için.
  12. ecchi

    Hepinize Merhaba Arkadaşlar :)

    :) öyle bir durum olursa size tanışırım teşekkürler tekrardan bu arada bakmak isteyen arkadaşlar eski arşivden çıkan bir madara uchiha pixel art görseli buldum bakabilirler burdan :) http://forum.turkanime.tv/topic/6536-uchiha-madara-pixel-art-minecraft-ecchi/
  13. Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım ama foruma ısındığıma inanıyorum öylesine görsek arşivimde gezerken eskiden minecraftta arkadaşlarla server kurup yaptığımız bu çalışmayı buldum.İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum sonuçta eski bir çalışma. Narutodan Uchiha Madara :)
  14. ecchi

    Hepinize Merhaba Arkadaşlar :)

    Teşekkürler memnun oldum meltem :) teşekkürler :) kıymetli yorumun için değerimi bilirim :P . Teşekkürler değerli mesajın için. :) Hoşbuldum sinan memnun oldum aynı zamanda bende asosyal sayılmam pc le çok içli dışlı olsamda sosyal çevrem genişdir bir daft punk fanı ve grubun her şarkısını özellikle eskileri ezbere bilen biri olarak iyi anlaşacağımızı umuyorum. :) Teşekkürler hoşbuldum ve memnun oldum zeynep ve bu arada bende ankaradayım tekrar teşekkürler bu arada.
  15. ecchi

    Hepinize Merhaba Arkadaşlar :)

    Öncelikle söylemek isterim tamam belki biraz sıcak karşılanmayı bekliyordum ama beklediğimde güzel bir karşılama oldu her forum şu tanışma konusana ilk mesajları atanlar her zaman benim en sevdiğim ve sonrasındada iyi arkadaşlıklar kurduğum insanlardır bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim bu arada niye yazmadım bilmiyorum ama bu forumda bulunma isteğim tabiki hiper fiber süper bir anime izleyicisi ve çizeri olmamdır tekrardan k.w Teşekkürler övünç tanıştığımıza memnun oldum destekçi olduğun için "çalışmalarımda" ayrıca teşekkür ederim. :) Programlamayla yakından ilgileniyorum onundışında bir oyun yapım programı olan gamemaker la ilgileniyor ve onun programlama dili olan gml yi üst düzey biliyorum ve kullanıyorum. Bu arada asosyal kavrımı bence saçma genelde asosyal insanlar utangaç ,dışlanmış ,kırılgan veya çok dolu ortamlara girmeyi sevmeyen tipik insanlardır asosyal kavrımını bendeniz böyle ayıyırıyorum en azından neyse uzatmıyım fazla tanıştığımıza memnun oldum taylan. :) Teşekkür ederim shu senin bu görüşünü anlıyorum :) çünkü eski nickim kpsharingan olduğu zamanlarda gizemli bir kimseydim :) yani adımı ve yaşımı bilen yoktu genel olarak ve bence mantıklı okadar açmaya gerek yok fakat bu sempatik isme insanların hazır olduğu kanısına vararak topluma açmaya karar verdim. :) Beni biraz cıkda olsun tarif ettin açıkçası memnun oldum tanıştığıma devil-sensei Teşekkürler tanıştımıza memnun oldum gülşah teşekkür ederim yorumun için blogumda app yorumluyorum ve inceliyorum kendimce bir heves işte :) değerli yorumun için bir kez daha teşekkürler. Hoşbuldum... tema konusunda acizim yardımlara açığım fakat temadan çok görsel ekleme yani temayı fazla oynatmadan arka görseli veya 0 dan görsel değiştirme yalnısıyım genelde bu arada tanıştığımıza memnun oldum eren ismin hoş bu arada bir snk fanı olarak sempatik geldi bana.. eski bir amy dinleyicisi olarak amy demekten mutluluk duyarım teşekkürler memnun oldum... Ayrıca tekrar bu sempatik mütavazi sıcak karşılmanızdan dolayı bilgisayar hakkında daha çok yazılımsal sorun grafik istek veya can sıkıntısı sohbet bir sıkıntınız olursa bana mesaj atabilirsiniz blog hakkında yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ayrıca yapıcı yorum önerilerinizi beklerim tekrardan memnun oldum sizin gibi güzel insanlarla tanıştığıma. :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.