Jump to content

itsmypurgatory

Üyeler
  • İçerik sayısı

    41
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

4 Takipçi

itsmypurgatory hakkında

  • Doğum günü 08/14/1993

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İzmir

Son profil ziyaretçileri

1149 profil görütülenme

itsmypurgatory üyemizin başarıları

  1. İlkbahar animeleri ile güncel çevirilerime dönüyorum. :)

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Hangi animeler onlar, iyi serilerin devamları ve seinen'ler mi :)

    2. itsmypurgatory

      itsmypurgatory

      Şimdilik Danmachi ile başladım. :D

  2. Burada vücudunun suyun içindeki bölümü silinmiş. Burada açıklamaya gerek var mı? Neyse canım, biz zaten kişiliği için izliyoruz! :D 2.Dönüşüm sahneleri Dönüşümlerde belirgin vücut hatları silinmiş. 3.Cinsiyet Değişimleri Orijinalinde gay bir çift olan Zoisite ile Malachite da Zoisite'ı bir kadının seslendirmesiyle hetero bir çifte dönüştürülmüş. Lezbiyen bir çift olan Sailor Neptune ile Sailor Uranus, Amerikan versiyonunda kuzen olarak tanıtılmış ve bazı sahneleri kesilmiş. 4. Tekstil ve moda sektörüyle ortak çalışmalar! :) Burada da fazladan bir sutyen eklenmiş karaktere. Bu sansürler hakkında ne düşünüyorsunuz? Artık amerikada sansür olayı yok. Adult Swim dedikleri, bir saatten sonra yetişkenlere yönelik animeler yayınlıyorlar. O zamanlarda One Piece'e bile sansür yapmışlardı. Ellerindeki içki şişelerini, Smoker'ın sigarasını falan sansürlemişlerdi.
  3. itsmypurgatory

    Hunter x Hunter 2011 Animesi Bitiyor

    Merak etmeyin herkesi memnun edecek bir finali olacak. 148. bölüm ise şimdiki arc'a ilk bakış gibi olacak. Şuan mangada işler Gon & Killua'dan çıktı çünkü daha çok Leorio & kurapika olarak devam edecek gibi. Tabiki yinede bitmesi üzücü. Animeyi bu kadar hızlı işlemeselerdi rahat 200 bölüm de olurdu 300 bölümde böyle işlemek istediler, tadından da yenmedi. Benim için bu anime her zaman bir numaralı SHOUNEN olarak kalacaktır.
  4. itsmypurgatory

    2014 Çizimlerim

    edwardı neyle çizdin ?
  5. itsmypurgatory

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    Geçen sene Attack On Titan'ı beklediğim gibi bu sene de bunu bekliyorum. Acayip şeyler oluyor mangada :D
  6. Bitmiş diye yayınlamayacaklar diye bir şey yok ki. Nasıl bizde cartoon networkte, animezde hala aynı bölümler, çizgi filmler oynuyorsa onlarda da öyle. Eski bölümleri, daha önce izlediğiniz şeyler tvde her denk geldiğinde izleyeniniz yok mu sanki?
  7. itsmypurgatory

    ( 03 / 26 ) Space☆Dandy

    3.Bölüm Eklendi. İyi Seyirler.... ^_^
  8. itsmypurgatory

    ( 12 / 12 ) Mahou Sensou

    2. Bölüm Eklendi. İyi Seyirler... ^_^
  9. itsmypurgatory

    ( 12 / 12 ) Mahou Sensou

    1.Bölüm Eklendi. İyi seyirler... ^_^
  10. Kendim çevirdiğim için demiyorum ama her animenin kitlesi farklıdır herkese hitap etmez. Ben şahsen tarzı,esprileri,çizimleri,müzikleri her açıdan beğendim. "Çok kötü" "Bu ne abi" gibi yorumları hak etmiyor hele ki ilk bölümünden. Sizin bahsettiğiniz animeler shounen animeler tabiki patlama yapacak konusu belli. Adı üstünde shounen. Space Dandy ise komedi/aksiyon türünde. O yüzden aynı kefeye koymak olmaz.
  11. itsmypurgatory

    ( 03 / 03 ) Robot Girls Z

    Sağol halil abi :) Bu arada 4-5-6. bölümler Şubatta.
  12. Bu uslupla değerlendirme yapıyorsun, izlerken atladığını söylüyorsun ve seni ciddiye almamızı bekliyorsun komikmişsin. Anime işin daha çok dram/psikolojik yönüne iniyor. Aksiyonları arka planda kalıyor doğal olarak. Seri bitmiş değil mangadan konu devam ediyor. 2. sezon çıkar çıkmaz bunu bilemeyiz o gizemleri öğrenmek isteyenler mangadan devam eder. Shounen olan bir animenin ilk sezonuna bu kadar ağır eleştiri yapılmaz. Narutonun/One Piece'in ilk 30-40 bölümü çok mu iyidi sanki? Onlarda da konu yerine oturana kadar karakterler oturana kadar sıkılmamış mıydınız? Narutonun sasuke tarafından ezildiği zamanlar bu ne biçim baş karakter demediniz mi?
  13. wikide 3 sezon var gözüküyor yani 75 bölüm kadar sanırım çevirisi durmuş?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.