Jump to content

Bloodfish

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Bloodfish hakkında

  • Doğum günü 01/19/1993

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Berlin- Almanya

Bloodfish üyemizin başarıları

  1. Yanlız çok tatlı bir karaktermiş ya ! Keşke animesinde de görebilseydik
  2. Bloodfish

    //Yeni:Onodera/Nisekoi(18.03.2015).:asci:.

    Gölgelendirmelerin gayet hoş. Kakashi çizimini beğendim. Farkettiğim birkaç hatan ise 1) Ortalamayı pek iyi yapamıyorsun. Her ne kadar anime de olsa "oran" bayağı önemli. Şu tekniği uygularsan sorunun çözülür not : Bu site de bayağı yardımcı olmuştu. http://animeworld.com/howtodraw/animagess/2a-faces.html 2) Aynı benim gibi, burun çizmekte sıkıntlar yaşıyor gibisin. ^^ Vallahi bunun nasıl düzeleceğini bilsem kendime yardım ederdim, sen geliştirmenin yolunu bulursan beni de haberdar et. :depressed1-onion-head-emoticon:
  3. Bloodfish

    Naruto (Spoiler İçerir)

    Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Verdiğim linklere tıklayıp okumayı bile tenezzül etmiyorsun. Okusan Kakashi itachi ve diğerlerinin nasıl mangekyou yu açtığını görürdün. Bu tartışmayı burada bırakacağım. Mantık çerçevesinde tartışmak istediğin zaman özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin.
  4. Sanırım hala anlamıyorsunuz. Başlıkta HİÇBİR spoiler içerikli şey yoktur. Başlığı değiştirmem saçma ve yersiz olur. Ancak sizin durumunuzu anlıyorum bu yüzden konunun en başına " Manga güncel " tarzı bir yazı ekleyeceğim. 2. olarak : Verdiğiniz linke baktığımı 2. defa söylüyorum. Bu konu Anime genel ve geyik, Manga Genel ve Geyik bölümlerinde değildir. Bunun bir alt bölümü olan NARUTO bölümündedir. İstenildiği taktirde "Manga genel ve geyik" bölümünde de konu açılabilir. Bu bütün mangaları kapsar. Fakat bu konu kural dışı bir yerde açılmamıştır.
  5. Bloodfish

    Naruto (Spoiler İçerir)

    Öncelikle : 2nd Hokage "uchiha" ların gücünü araştırmış ve nereden geldiğini gayet net bir şekilde biz okuyuculara söylemiştir. Sharinganın kendi varlığı "acılar"dan geliyor. Kötülüklerden beslenerek büyüyen bir güç. Mangekou sharingan dan bahsetmiyorum bile... Harmoni ve iletişim ile uzaktan yakından ilgisi olmadığı için ninshuu ya da uymuyor zaten. Mangekyou Sharingan ı açmanın başka yolları olduğunu söylemişsin. Nelermiş onlar çok merak ettim çünkü ben öyle birşey hatırlamıyorum. Kakashi mangekyou sharingan ını Rin i öldürdüğünde açtı. http://anime.stackexchange.com/questions/4484/when-did-kakashi-and-obito-awaken-their-mangekyou-sharingan İtachi ise en yakın arkadaşı Shisui nun ölümüyle Mangekyou sharingan ı açtı. https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130714084007AAvR61R normal sharingan vs byakugan da her zaman byakugan yener. Naruto bölüm 46 da Kakashi nin dediği gibi : "Byakugan da sharingan gibi özel bir tekniktir. Ama bu yetenek yakından incelendiğinde Sharingan'ı gölgede bıraktığı görülür" Bu sözü hayatı boyunca çalışması sonucu "Copy Ninja" lakabı almış tensai bir ninja dan duyuyoruz. Diğer bir ismiyle Kakashi. Copy Ninja'nın kendisi bile " byakugan daha iyi" dedikten sonra bana gelio " sasuke kopyalayıp yener" deme :) Bizim görüşlerimiz arasındaki fark ; Ben manga & anime de verilen bilgiler ışığında, dayanak noktaları sunarak teoriler üretiyorum. Sen ise kendi fikirlerini söylüyorsun.
  6. Başlıkta spoilerlık bir durum yok. Dediğim gibi bir fan fiction. Örnek vericek olursak : "Yaşayan en iyi heavy metal grubu diğer adıyla Judas Priest" " Yaşayan en iyi korsan diğer adıyla Monkey D. Luffy" Ve verdiğin linki zaten okuyarak konu açtım. Konu Anime Genel ve Geyik, Manga Genel bölümünde yer almıyor. Spoiler zaten değil. Türkçe dil kurallarına da uygun. Lütfen verdiğiniz linkte bu konu ile bağdaşmayan kuralı yazınız. Gerçekten gai nin 8 gate ini Kishi buff lamış gibi geliyor bana da. Ama Kakashi nin 200 bölümdür kamui spamlayıp görme kaybı olmadan yaşayabiliyorsa bence Kishi nin Gai ye de biraz torpil geçmeye hakkı var. (not: daha yeni bu savaşta "artık iyi göremiyorum" dedi. E YANİ , Bİ ZAHMET ! :D )
  7. Fanbase olduğu için sorun yok diye düşünüyorum. Yoksa bende aynı olaya dayalı bir konuda amygirl ile tartışmaya girmiştim ve nasılsa herkes Fan art olduğundan spoiler olmadığını söylemişti. Bu konuda bir fan base görüş olduğundan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. "Madarayı madara etmek" İyiymiş baya :D
  8. \\ MANGA GÜNCEL // Evet arkadaşlar, naruto mangacıları olarak bu inanılmaz insana özel bir konu açmazsak kişiliğimizden utanmamız gerekir diye düşündüm. Kendisi bijuu ların ve Hashirama nın gücünü absorbe edip rinneganı açan MADARA ya karşı 1vs1 atıyor ve Madara'ya taijutsunun gücünü gösteriyor. Bu herifin gücünün bu kadar fazla olduğunu yıllardır biliyorduk. Ama tüm shinobi dünyasını serçe parmağında oynatan Madara'nın ağzını yüzünü kırması bizleri daha da hayrete düşürdü. Nindou sunu korumak için kendini feda eden Gai-sensei nin kesinlikle ölümü boşa gitsin istemiyoruz. Jiraiya-sama dan sonra animedeki en esaslı elaman olan Gai sensei yi selamlıyoruz. ALL HAIL GAI-SENSEI !
  9. Noragami nin 1. olması gerçekten gerekliydi. Nabunaga The Fool un biraz daha üstde olmasını beklerdim. 4.-5. bölümünde duygu patlaması yaşayıp ağladığım bir anime "az" bulunur. (dikkat bu cümledeki "az" = %0,01 ) Yanlız tek bir sorun var Mahou sensou gibi berbat bir anime 6. sırada olmamalıydı.
  10. Bloodfish

    Naruto (Spoiler İçerir)

    Galiba asıl sen olayı anlamamışsın. "GÜÇ" den bahsetmiyorum. Sharingan başlı başına acı öfke nefret den çıkmış bir göz tekniğidir. Mangekou sharingan ise nefretin dibine vurmuş, kötülüğün pençesinden kurtulamayanların simgesidir. Eternal mangekou sharingan ise aklının alabileceği her türlü psikolojik acıyı çekmiş kişilerin tekniğidir. Temelinde "kötülük" olan bir göz jutsu su her ne kadar güçlü olursa olsun asla asalet ve iyiliğin yerini dolduramaz. Byakugan >>Sharingan dememin sebeplerinden biri bu. Temel teknikler ele alındığında byakugan zaten sharingan dan daha güçlü bir göz jutsusudur lakin daha sonra kişinin yaşadığı acılarla inanılmaz boyutlara gelen güçler kazanılır. Kazanılan güçler bir nevi ruhunu feda ederek elde edilir. Kishi de bu sayıda byakugan ın annesinin normal gözleri olduğunu gösterdi. Naruto olayı da : sadece bi teori , baya dayanaksız bir şekilde sallıyorduk bugüne kadar ama 671 de açıkca rikodou no sennin "gücümü size vericeğim" dedi . Rinnegan bu adamın temel gücü değil mi ? Ayrıca zaten Ashura nın çakrasına sahip birine İndra nın çaklarını verirsen = rinnegan. Bunu da aynı bölümde söyledi "madara 1st hokage nin hücrelerini kendine aldı ve böylece Ashura nın çakrasını kendisiyle birleştirdi. Bu yolla Rinnegan açtı"
  11. Bloodfish

    Naruto (Spoiler İçerir)

    NARUTO 671 : Arkadaşlar, tahmin ettiğimiz gibi sasuke ve naruto çıktı reenkarnasyonlar. Önceki nesilde de madara ve 1.st hokageymiş. Tüm bölüm normaldi, bijuu ların gücü + Hogoromo nun vereceği güç(kanımca Indra nın gücünü narutoya , ashuranın gücünü sasukeye vericek) = büyük ihtimal Rikodou no Sennin naruto olacak. Rinnegan ı açılacak. Yanlız burda inanılmaz bir detay var. Herkesin konuştuğu "byakugan" olayına deyinmişler. Annesinin mangadaki çizimde görülen gözleri byakuganmış aslında... "byakuganın yanında aslında sharingan ı da vardı" diyor çünkü. Dominant olanın byakugan olduğunu anlıyoruz. PURE bir güç olduğu için sharingan gibi manipülasyonlar yaratmadan doğmuş bir güç. Ve bu gücü kazanmak için hiçbir şeyden feragat etmenize gerekyok (sharinganın aksine) öfkeyle veya acıyla açılmıyor. Doğruluk ve gerçeklikle açılıyor. Byakugan >>>>Sharingan olayını ispatlamış olduk. Sonunda sharingancılar susabilir... oh be Sağol Kishi :D
  12. One Piece den Mr.2 , diğer ismiyle Bon Kurei. Gıcık olmamın nedeni basit ; Cırtlak sesli bir okama olması ve tayfaya büyük sorun yaşatması. Saygı duymamın sebebi ; Impel Down bölümlerinde sergilediği inanılmaz bağlılık ve kendini feda etmesi
  13. Bloodfish

    Usui kimin nesi?

    Usui ne mi ? Tabi ki Feromon gezegeninden gelen, sapık, ahlaksız bir uzaylı. :hehe-onion-head-emoticon: Bence gayet yerinde bir sezon finali oldu. Sevmeyen arkadaşlar sadece verilmeyen bilgilerden dolayı öyle demişlerdir diye düşünüyorum. 20. bölümlerden sonra Hinata denen elemanın gelmesi üzerine Misaki nin erkekleri peşinden koşturan ve bi türlü yüz vermeyen bencil bir kız olduğunu düşünmüştüm. Hani bir erkek olarak ben olsam artık ilgiyi kabullenir, gider konuşurdum, "böyle böyle, teşekkürler ama gay değilim " diye ... Ama 26. bölümün final sahnesinde herşeyi düzelttiler :D Ayrıca bir bölümde Usui nin Hinata ya havlaması INANILMAZ ÖTESİ bir sahneydi. O kadar büyük bir mesajı sadece 2 saniye içinde verebilmek mangaka nın büyük bir yeteneğidir herhalde. :good-job-onion-head-emoticon: 2. sezon olursa kesinlikle izlerim.
  14. Bloodfish

    Çok acil Photoshoptan Anlayan Birisi Lazım

    abi, ocak ayının 13 ünde "ÇOK ACİL" diye açılan konuya 3 ay sonra "ben yardım edebilirim" diye mesaj atıyorsun. Biraz geç değil mi sence de ? :D Ama bravo, tam bir yardımseverlik örneği. :good-job-onion-head-emoticon:
  15. Bloodfish

    Herkeze Merhaba

    Hoşgeldin. Yılların emeğini 6 günde yemişsin, helal olsun ^^ Not : Sırf bir şey gözüme battı diye girdim konuya. "Herkeze" değil , herkese olacak.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.